Elektriksizlik ve annemin tutumu

Derdim annemin nişanlısı değil ki zaten. Bir ömür nişanlı kalabilirler onların kararıdır. Ben bişey söyleyince annem hemen babanın karısına da laf söyle o zaman diyo. Ama onlar evli en azından. Benim derdim anneme gidiyorum huzursuzluk babama gidiyorum mutluyum babamla ama maddi sıkıntılar işte. Yüzümü güldürücek ghiçbir şey yok. Ne aşk ne para ne aile. Allah sağlık versin diye dua ediyorum artık elimden bişey gelmiyo

Farkında mısınız ANNESİ elbette kapısını açacak çok matah bi şey gibi görmeye gerek yok. Ayrıca genç kız rahatsız olmuş, 1 hafta gelme diyeydi incilerimi dökülürdü
İncileri dökülüyo benim annemin. Şimdi ağzımı açmıyorum isterse gelsin buraya yerleşsin ama annemle aram bozulmasın. Aman ağzımızın tadı kaçmasın hesabı

Evde genç kızı var zırt pırt ıygunsuz saatlerde gelmesin mümkünse. Bunu annenizin düşünmesi lazım kızım rahat etmez diye düşünmesi lazım. Evini açmış tamam ama o sizin anneniz zaten bunu lütuf görmeyin. Tabiki açacak o kapıyı tabiki kal diyecek. Sizin 2 tane eviniz var. O evinde ferdisiniz.

Evet normalde de haftada bir iki gün gelirim kalmaya çünkü burda çoğu eşyam kitaplarım falan. Birde değişik konuşuyo bazen annem .Sen misafirsin bu evde dedi bi ara çok bozuldum. Sonra dedi ki ilerde kocaya gidicen kız çocuğu misafirdir evde dedi. Misafirmişim ben

kusura bakma ama annen şey delisiymş. bana nişanlısı yüzünden laf yapacak suratına bakmam

kusura bakma ama annen şey delisiymş. bana nişanlısı yüzünden laf yapacak suratına bakmam
Öyle olmuyo işte. Bende sizin dediğiniz gibi diyodum ama insan farkında olmadan şartlara uyum sağlıyo. Bulaşıklar vardı tam yıkıcaktım şimdi eve geldi. Suratı beş karış çık mutfaktan elleme bulaşıklara dedi. Merak etme tam yıkıyodum sen geldin dedim. İyi ki yıkamamışsın kırar atardım zaten dedi.
Napıyım ben şimdi evet morali bozuk olabilir o kişiyle kavgalı ama ben kimseyle tartışıpta evde terör estirmiyorum.

Benim zaten canım sıkkın evimde elektrik kesilmiş bi haftadır yokum evde Allah bilir ev ne alemde. İnanın kaçıncı kez kitabı açıyorum bi soru çözümeden geri kapatıyorum

Annen seninle konuşma tarzını sevmedim , istiyor ki sorumluluk almasın ama seni dünya'ya getiren o , sonra yaşlandığında yanında bir erkek kalmadığındada seni hayırsız evlat ilan edecek

Babanızın eşi en azından elektrik parasını gönderemiyor mu babanıza? İş yokken ne yiyip içiyorsunuz?

Devletten yardım almadan yaşarsa buraya kendi kazandığını yollayabilirmiş ama oda orda devletten yardım alıyo o parayı aktaramazmış türkiyeye yasakmış. Babam böyle dedi. Annem para veriyo yada evden bişeyler yolluyo bize.

Sürekli annenizle yaşasanız o evde bir sorumluluğunuz olsaydı evet söz söyleme hakkınız olurdu
Ama orası annenizin evi.
Ha diyorsanız ki bende evladıyım. O annenize kalmış bir durum.

Anneniz ne kadar düşüncesizmiş , size misafir gözüyle bakıyor madem rahat ettirmeye çalışır insan . Zırt pırt nişanlımı gelirmiş eve.

bir annenin cocuguna misafir gozuyle bakmasi bunu ona hissettirmesi hic hos degil aradaki bag cok kuvvetsiz gibi gorunuyor

annemle aramdaki bağ çok kuvvetli tek çocuğuyum hiçbir şey gizlemez benden. Ben seni şımartmıyorum sert davranıyorum ki ilerde ben ölünce kendini boşlukta hissetme tek başına kalmayı öğren diyo. Çok gaddar bi annem yok ama nişanlısıyla iyiyken herşey iyi ama onla kötüyken evde tavırlar suratlar havada uçuşuyo.

Bende bundan bıktım neyse yapıcak bşey yok. İlerde seninde sevgilin olucak bende seni çok dinlicem diyo.

Kusura bakmayın ama aile iliskileriniz çarpık geldi 40 yaşından sonra bir kadın liseli gibi nisanlilik yaşayacak nişanlısı belli belirsiz saatlerde gelip gidecek çok absürd birde evde bekar kızı varken. .

ooo kötüymüş o zaman mecbur bir hafta daha annendesin babanın iş durumları düzelir mi bu vakte kadar
Bir hafta daha kalmıcam malesef ki yarın eve dönüyorum. Hiç sanmıyorum babamın işinin düzeleceğini böyle devam yani. Eşi gelirse yanında parada getirir o zaman ödenir faturalar. Ama o gidince yine aynı tas aynı hamam olucak. Kadında bıktı artık bizden gelir gelmez fatura yığınıyla karşılaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…