İncileri dökülüyo benim annemin. Şimdi ağzımı açmıyorum isterse gelsin buraya yerleşsin ama annemle aram bozulmasın. Aman ağzımızın tadı kaçmasın hesabıFarkında mısınız ANNESİ elbette kapısını açacak çok matah bi şey gibi görmeye gerek yok. Ayrıca genç kız rahatsız olmuş, 1 hafta gelme diyeydi incilerimi dökülürdü
Evet normalde de haftada bir iki gün gelirim kalmaya çünkü burda çoğu eşyam kitaplarım falan. Birde değişik konuşuyo bazen annem .Sen misafirsin bu evde dedi bi ara çok bozuldum. Sonra dedi ki ilerde kocaya gidicen kız çocuğu misafirdir evde dedi. Misafirmişim benEvde genç kızı var zırt pırt ıygunsuz saatlerde gelmesin mümkünse. Bunu annenizin düşünmesi lazım kızım rahat etmez diye düşünmesi lazım. Evini açmış tamam ama o sizin anneniz zaten bunu lütuf görmeyin. Tabiki açacak o kapıyı tabiki kal diyecek. Sizin 2 tane eviniz var. O evinde ferdisiniz.
Öyle olmuyo işte. Bende sizin dediğiniz gibi diyodum ama insan farkında olmadan şartlara uyum sağlıyo. Bulaşıklar vardı tam yıkıcaktım şimdi eve geldi. Suratı beş karış çık mutfaktan elleme bulaşıklara dedi. Merak etme tam yıkıyodum sen geldin dedim. İyi ki yıkamamışsın kırar atardım zaten dedi.kusura bakma ama annen şey delisiymş. bana nişanlısı yüzünden laf yapacak suratına bakmam
Babamın eşi yurtdışında yaşıyor çalışmaya gitti. Oranın verdiği izinlerde gelebiliyor ancak. Fake değilim merak etmeyin önce sorun sonra fake deyin
Çalışıyor fakat öyle bir iş ki para geldi mi tam geliyo gelmedi mi hiç yok
Babanızın eşi en azından elektrik parasını gönderemiyor mu babanıza? İş yokken ne yiyip içiyorsunuz?
Heralde bende bunu düşündüm ama annemde de durum aynıbence annenizden 200 lira kadar bir para alın onunla babanızın elektrik faturasını ödeyin ve evinize dönün
ooo kötüymüş o zaman mecbur bir hafta daha annendesin babanın iş durumları düzelir mi bu vakte kadarHeralde bende bunu düşündüm ama annemde de durum aynı
Sürekli annenizle yaşasanız o evde bir sorumluluğunuz olsaydı evet söz söyleme hakkınız olurduNişanlısı gelir elbette sonuçta 40 yaşında kadın. Ama o nişanlı akşam 11 de geliyo ve 4 buçuktan aşaya kalkmıyo evden. Bişey yapmıyolar zaten Allah var. Sohbet muhabbet dışında. Eve misafir gelsin gitsin istemiyo annem akraba falan. Ama nişanlısı sürekli girip çıkıyo bende laf söylüyorum. Sigaradan nefret ederim oda tüm sigara dumanı oluyo eve siniyo o koku perdelere falan. Laf söylüyorum buna siz demez miydiniz bişey?
Bir hafta daha kalmıcam malesef ki yarın eve dönüyorum. Hiç sanmıyorum babamın işinin düzeleceğini böyle devam yani. Eşi gelirse yanında parada getirir o zaman ödenir faturalar. Ama o gidince yine aynı tas aynı hamam olucak. Kadında bıktı artık bizden gelir gelmez fatura yığınıyla karşılaşıyoooo kötüymüş o zaman mecbur bir hafta daha annendesin babanın iş durumları düzelir mi bu vakte kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?