Elektriksizlik ve annemin tutumu

Bende çok yadırgadım ama babamda evli annem de nişanlı alıştım artık. Hatta babamla annem bir araya gelse tuhaf gelir bana o kadar yani.
Lise yeni bitti. Evde ders çalışıyorum. Günde 5-6 saatim ders çalışmakla geçiyo.
Annem babam istemiyo çalışmamı oturduğumuz semt biraz sakat. Bide seni düşünmeyelim diyolar.

bence ünv hazırlığındaysan hiçbulaşma iş hayatına bir süre daha idare et
ünvdeyken çalışırsın part time derslerinden kalan zamanalrda

+1
Elin herifinin evde ne işi var...bir zahmet 1 hafta da gelmeyiversin

Aynısını diyorum. Annem diyor ki ben gelene gelme demem. Kapım açık. Rahatsız olan gitsin diyor.

Adam da bir garip. Bu evde bir ge kız var benim burda ne işim var demeli ve kendi gelmemeli. Anneni görmek istiyorsa da usturuplu bir saatte dışarı çağırmalı seni rahatsız etmemek için gece 11 nedir? İnsanlarda hiç usül, adap kalmamış.

Hemde ne yani. Bazen anneme diyor ben bu saatte geliyorum Mutlak G rahatsız olmasın gelmiyim bir daha. Hop ertesi gün yine bizde. Gece gelmediği sürece sorun etmem çünkü aile gibiyiz ama gece hoş olmuyo sanki

İkisinde de kalıyorum tabi kurulu düzenim var. Ama babam yalnız olduğu için daha çok ordayım.

Arkadaşlar konu fake mi yoksa banamı öyle geliyor ilk mesajda babam yalnız demişsin,sonrada evli demişsin ne iş? Mune

Arkadaşlar konu fake mi yoksa banamı öyle geliyor ilk mesajda babam yalnız demişsin,sonrada evli demişsin ne iş? Mune
Babamın eşi yurtdışında yaşıyor çalışmaya gitti. Oranın verdiği izinlerde gelebiliyor ancak. Fake değilim merak etmeyin önce sorun sonra fake deyin

Adam aslında evlenmek istemiyor ve oyalıyor olabilir mi?
Adam zaten evlenmek istemiyor. Öyle gidiyolar işte offf huzurum kalmadı artık evde annem biraz önce sinirlendi çıktı gitti bu saatte nereye gitti bilmiyorum. En kötü şey evdeki huzursuzluk. Nereye gitsem sığamıyorum odalara

Yıllardır nişanlılarsa bundan sonra hayatta evlenmezler onlar da nedenini bilmiyor demişsin nedeni adam anneni sevmiyor odur yani annen kullandırtıyor bence kendisini....

+1
Bu yaşta bu kadar uzun nişanlılık olmaz. Evlenmeye niyetleri yoktur, millet sussun diye yüzük takmışlardır bu kadar.

Açıkçası babanın durumu düzelene kadar geçici de olsa bi parttime iş bulup çalışsan fena olmaz bence. Ve babamın eline bazen iyi para geçiyor demişsin, o zamanlarda kenara biraz para atın zor zamanlar için...

Zor zamanlarımız düzgün zamanlarımızdan daha uzun malesef. Part time işe ailem izin vermiyor.

Demek ki annenin nişanlısı kafana göre değil uzun zaman nişanlı olmalarıda ilerde ayrılacak olma ihtimali yüksek ama babanda sütten çıkmış ak kaşık değil bir babanın eleştrik parasını ödeyememesi çok rezil bir durum demek ki annen hep aynı karekterde erkeklere aşık oluyor
sende sabırlı olacaksın fazla kapris yapman gerçekleri örtmeyecek
ama ilerde hayata sağlam basacağım kanıtı sabırlı ol 2 kırma onlara daha çok ihtiyacın olacak

Annenden özür dile. Kapısını açmış
İş yaptırmıyor ve sen saygısızlık ediyorsun
Farkında mısınız ANNESİ elbette kapısını açacak çok matah bi şey gibi görmeye gerek yok. Ayrıca genç kız rahatsız olmuş, 1 hafta gelme diyeydi incilerimi dökülürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…