Elerinizin evlenmeden nceki ilikileri sizi etkiledi mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
eşlerinizin evlenmeden önceki ilişkilerini biliyor musunuz
cinsellik te dahil pekcok seyi yasamis olmasi sizi olumsuz etkiledi mi
etkilediyse nasil kabullendiniz

etkilmedi....

etkilemesine de gerek yok bence..

gidip onlarla evlenseydi.. beni almasaydı..

benden önce çok beraberlıkleri olmuş ama hiç eskıyı kıskanmadım..

kıskanç bır yapım olmasına ragmen..

neden etkilesinki benden önce yaşanmış bitmiş ilişkiler. benden önce yaşadıkları beni ilgilendirmez ama yinede sorarım öğrenmek için çabalarım bir yere kadar anlatır sadece. sonuçta iki tarafında yaşadığı şeyler oluyor kimse birbirini aldatmasın bu konuda. cinsellik yaşamasa bile duygusal olarak yaşanılıyor. önemli olan evlendiğinizden itibaren sana sadıkmı o gerisi yalan.

Benden önce konustugu bı kaç kişi olmuş ama umrumda değil acıkacsı.30 yaşına gelmiş adam,olacak elbette

etkilemedi....
ben benden sonrasina bakarim...
esimle evlendim hic gecmise takilip onuda kendimide gecmiste yasatamam...
bence etkilememesi gereken bir durum..
ben bana nasil davrandigina,hayati benimle nasil paylastigina bakarim..

etkilemezdi, ben eşimin hep ilkiyim...

etkilemedi valla ki çok kız arkadaşı olmuş zaten benden önceki en uzun ilişkisi altı ay sürmüş benimle nerdeyse 6 yıl olacak
şöyle bakmalı olaya sonuçta eşim o kızlardan çok şey öğrendi bi kıza ne zaman çiçek alınır ne zaman iltifat edilir gibi şeyleri deneye yanıla öğrendi ben şimdi sefasını sürüyorum
ayrıca artık gözü asla dışarı kaymıyor benim farkımı anlayacak kadar insanla tanışmış :)

evet malesef etkıledı.normalde kıskancımdır ama benden oncekıler benı ılgılendırmez onemlı olan benımleyken yaptıkları dıenlerdenım ama,esım ozaman o kızı cok abartmıstı.ılk sordugumda anlattı ve sonrasıda geldı.cok sevmıs ve aıleler yuzunden ayrılmıs.hal bole olunca epey bızde bırnırımızı sevemedık,bırde uzaktık.bıde sureklı o kızdan bahsederdı epey bı ılıskıyı uc kısılık yasadık.kızı bulsam parcalıycaktım yanı o derece.ama bellı bı zaman sonra hersey yoluna gırdı ve suan bellı bı kac pruz dısında cok mutluyuz cok sukur.esımın benı sevmedıgınden en ufak bı kuskum yok. :asigim:

geçmişinde görmüş geçirmiş ,çapkın. hovarda erkek makbuldür.. sevgilim bolcana yemiş içmiş gezmiş tozmuş doymuş aradığını bulmuş birbirimizi bulmuşuz... beni benden öncesi değil benimle olduğu her an ilgilendirir...

eşimin benden önce yaşadığı ilişkiler beni neden etkilensin adı üstünde benden önce
önemli olan benden öncesi değil bundan sonrasıdır benim için
eşimlen tanıştığımda 25 yaşındaydı elbette bazı şeyleri görmüş, yaşamış ve geçirmiş olmalıydı, asıl olmasaydı anormal karşılardım

ne münasebet...kendimi tek gecelik kadınlarla kıyaslıcak kadar salak değilim....

Son düzenleme:
offfffff hemde nasıl. eşimin eski eşi tam bir yapışkan. tacizleri bitmedi birtürlü. kendi yetişemediği yerde kızını kullandı. daha önce görmediğim karşılaşmadığım bir yüzsüzlük. kalbinin çirkinliği ve fesatlığı yüzüne vurmuş. düşünsenize eşiniz sizden ayrılıyor. başka biriyle evlenmek üzere nişanlanıyor. ayılma, bayılma, taciz derken döndüremiyorsunuz adamı. hemen kızı devreye giriyor. büyüler yedirilip, duygu sömürüleri yapılıyor. merhametine yenik düşen baba yeniden denemeye karar veriyor. ama yürümüyor. bir yıl sonra adam yeniden ayrılıyor. sonra benimle karşılaşıyor. evlenmeden önce arkadaşlığımız sırasında adam kimsesiz gibi. kızı sadece para, kontör v.s.. maddi çıkarları olduğunda arıyor. benim kimsem yok diyor adam ve bunu ağlayarak dile getiriyor. acıyorum ve üzülüyorum. evleniyoruz....
tabi kadın yine durmuyor. daha önce umursanmayan baba kıymetleniyor. kızı yine devrede. her akşam bir bahaneyle baba aranıyor. hafta sonları gasp ediliyor. maksat yeni evlilik bozulsun. dayanamıyorum ve içimdekileri kusuyorum. üvey anne muamelesi görmek beni incitiyor. ardından hiçbirşey iyi gitmiyor. atlatılan bir yığın badereden sonra eşimde durumun farkına varıyor ve hatalarını anlıyor. biz çok mutluyuz artık ama sürekli babasından intikam almak için kullanılan kızcaza gerçekten acıyor ve üzülüyorum. annelik bu olmasa gerek. çünkü ben hiçbir zaman kendi hastalıklı duygularımın tatmini için çocuğumun psikolojisiyle oynayıp, onun baba kavramına zarar vermezdim. çocuğunu arsızlıklarına maske yapacak kadar kötüyse bir anne bu kadar yapışkan olmasıda normaldir.

Eşinizin kızı kaç yaşında bilmiyorum ama babasını araması ve haftasonları babasıyla görüşmesi sizi neden rahatsız ediyor anlamadım? Sizin babanız boşanmış olsa onunla görüşmek istemez miydiniz?

eşimin kızı 21 yaşında. konuyu yanlış anlamışsın canım. görüşmesi gayet normal ve görüşmeli. ama babasının hayatına saygı duyarak. eşimle sürekli dışarda görüşmek istedi. ev ortamında zaman geçirmekten hep kaçındı. çünkü sürekli babayı evden dışarı çıkarmak ve uzak tutmak istedi. tabiki dışarda da görüşebilir ama bunun her akşam ve her hafta sonu olması normal mi?
ve sonunda samimi olmadığı ortaya çıktı.

ayrıca eşinden boşanmak gayet doğal ama çocuklarından boşanamazsın. görüşmesi normal olanıdır. görüşmeyen duyarsız birisi zaten adam değildir. çocuğunu yok sayan insanla zaten işim olmaz ama dediğim gibi durumlar anormaldi.

oo eşimin o kadar çok sevgilisi olmuşki hangibiri etkilesin öncekileri düşünsem kafayı yerim herhalde
ama üniversite zamanında sevgilisiyle aynı evde yaşamış bir sene o kıza çok kılım itiraf ediyorum

hiiiiiiiiiiiiiç umrumda olmaz tabi karşılaşmıyorsak ve eşim bundan bahsetmiyorsa..ben eşimle konyada öğrenciyken tanıştım birinci sınıftaydım üni de..ve ozaman eşim benim bi arkadaşımla çıkıyordu,uşakta üni okuyordu oda ve kızarkadaşını görmek için gelmişti konyaya ayak üstü tanıştık..sonra onlar birinci yılın sonunda yarıldılar kızla çok aşırı samimi değildik ama benim en yakın arkadaşımın oda arkadaşıydı kız ve buyüzden ben ilişkelerindeki herşeyi biliyordum..aradan 4 yıl geçti okul bitti ben ilk görev yerime atandım eşimde 3 ay sonra aynı yere atanmış ve biz orda tekrar karşılaştık bişekilde tanıştık o beni hatırlamıyordu sadece üni deki en yakın arkadaşımın arkadaşı ünvanına sahipti..sonra ilişkimiz başladı eşim benim eski kız arkadaşını bilmediğimi sanıyormuş bunu farkedince hinlik yaptım sürekli eski ilişkisiyle ilgili sorular sordum tuzaklar kurdum ama Allah razı olsun birkez bile yalan söylemedi..çok sonra söledim eski kız arkadaşının arkadaşım olduğunu şok oldu..3 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik bu sürede ben bazen bu konuyu açmak istediğimde aşkım lütfen yapma konuşmayalım benim senden öncem yok seninle hayata yeniden başladım ben derdi..hiç birzaman sorun olmadı..çokkk mutluyuzz Allaha şükür:asigim:

bende benden öncesi beni ilgilendirmez diyenlerdendim ve çok kıskanç olmama rağmen halada öyle düşünüyorum cok kız arkadası olmus ama benden oncekı bı kızla baya cıddıyete dokulmustu ıslerı o kız bır sure basıma bela oldu rahat vermıyodu cocuga cok zor gunler gecırdım ama cok şükür ki bitti gitti o günler

Son düzenleyen: Moderatör:
ay yolsaydun canim kizin sacini basini... ay bide böyleleri yokmu valla ömür törpüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…