E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
offfffff hemde nasıl. eşimin eski eşi tam bir yapışkan. tacizleri bitmedi birtürlü. kendi yetişemediği yerde kızını kullandı. daha önce görmediğim karşılaşmadığım bir yüzsüzlük. kalbinin çirkinliği ve fesatlığı yüzüne vurmuş. düşünsenize eşiniz sizden ayrılıyor. başka biriyle evlenmek üzere nişanlanıyor. ayılma, bayılma, taciz derken döndüremiyorsunuz adamı. hemen kızı devreye giriyor. büyüler yedirilip, duygu sömürüleri yapılıyor. merhametine yenik düşen baba yeniden denemeye karar veriyor. ama yürümüyor. bir yıl sonra adam yeniden ayrılıyor. sonra benimle karşılaşıyor. evlenmeden önce arkadaşlığımız sırasında adam kimsesiz gibi. kızı sadece para, kontör v.s.. maddi çıkarları olduğunda arıyor. benim kimsem yok diyor adam ve bunu ağlayarak dile getiriyor. acıyorum ve üzülüyorum. evleniyoruz....
tabi kadın yine durmuyor. daha önce umursanmayan baba kıymetleniyor. kızı yine devrede. her akşam bir bahaneyle baba aranıyor. hafta sonları gasp ediliyor. maksat yeni evlilik bozulsun. dayanamıyorum ve içimdekileri kusuyorum. üvey anne muamelesi görmek beni incitiyor. ardından hiçbirşey iyi gitmiyor. atlatılan bir yığın badereden sonra eşimde durumun farkına varıyor ve hatalarını anlıyor. biz çok mutluyuz artık ama sürekli babasından intikam almak için kullanılan kızcaza gerçekten acıyor ve üzülüyorum. annelik bu olmasa gerek. çünkü ben hiçbir zaman kendi hastalıklı duygularımın tatmini için çocuğumun psikolojisiyle oynayıp, onun baba kavramına zarar vermezdim. çocuğunu arsızlıklarına maske yapacak kadar kötüyse bir anne bu kadar yapışkan olmasıda normaldir.
Eşinizin kızı kaç yaşında bilmiyorum ama babasını araması ve haftasonları babasıyla görüşmesi sizi neden rahatsız ediyor anlamadım? Sizin babanız boşanmış olsa onunla görüşmek istemez miydiniz?
Eşinizin kızı kaç yaşında bilmiyorum ama babasını araması ve haftasonları babasıyla görüşmesi sizi neden rahatsız ediyor anlamadım? Sizin babanız boşanmış olsa onunla görüşmek istemez miydiniz?
ay yolsaydun canim kizin sacini basini... ay bide böyleleri yokmu valla ömür törpüsübende benden öncesi beni ilgilendirmez diyenlerdendim ve çok kıskanç olmama rağmen halada öyle düşünüyorum cok kız arkadası olmus ama benden oncekı bı kızla baya cıddıyete dokulmustu ıslerı o kız bır sure basıma bela oldu rahat vermıyodu cocuga cok zor gunler gecırdım ama cok şükür ki bitti gitti o günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?