Elerinizin evlenmeden nceki ilikileri sizi etkiledi mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşlerinizin evlenmeden önceki ilişkilerini biliyor musunuz
cinsellik te dahil pekcok seyi yasamis olmasi sizi olumsuz etkiledi mi
etkilediyse nasil kabullendiniz
benimki anlattı çoğu bana ben de ona,sonradan güvensizlik olmasın,ve bence bu çok iyi oldu,bir birimiz ne olduğunu biliyoruz gizli saklı yok,6yıl evliğiz ve gözü kırpmadan can onun için verebilirim,o da benim için,bir birimizi tanımadan önce hayatların olduğu şeyler önem vermıyorum,hiç kimse kusursuz değildır,önemli olan birlikte olduktan sonra güven duygusu yakalamak,ve onu hayatta tutmayı başarmak bence...:enbuyukkk:

ben onceden cok öenmsıyordum cunku guvenmıyordum taaaa baslarda ama sımdı gectıı
oturdu ılıskımız.

nişanlım benden önce ilişki yasamamış bana söyledigi bu ...olsaydı da cok umrumda olmazdı öncesi beni ilgilendirmez..

kesinlikle hayır etkilemedi benden öncekiler değil benden sonrakiler etkiler

benide etkilemedi çünkü ben ilkimde ondann:1closedeyes:

Ne etkilencem ayol
Etkilenecek biri varsa o da kendisi

sengözlerimebaksanab

Eşimin evlenmeden önce yaşadığı ilişki evliliğimizi etkkilemez.
Önemli olan benimleyken ne yaptığıdır... Öncesinde yaşadıklarını
çok didiklememişimdir ana hatlarını bilmem yeter.

ay yolsaydun canim kizin sacini basini... ay bide böyleleri yokmu valla ömür törpüsü

canım elıme gecse yolardım ama gecemedı malesef benımkıde benı onunla muhattap bıle etmek ıstemedı ben halledıcem dedı hallettı cok sukur

beni etkilemedi
niye etkilesinki geçmiş
geçmişte kalır.
bazı şeyleri yaşaması
daha iyi .

benimde sözlümün geçmişi kabarık fakat başlarda ben baya bir rahatsız olmuştum o kim bu nasıl filan diye sorularla çocuğu sıkıştırıyordum hatta bir tanesi bize resmen baya zorluklar yaşatmıştı fakat emek ve gerçek sevgi üstesinden geldi herşeyin.. Mazi olmayı haketmişlerdi çoktan zaten .. maziye iyice isimleri cisimleri silinerek gömüldüler.. artık hiç bir problem yok... kafana takılcak şeyler değil wallaa.. şuan önemlidir ve sonrası.. geçmişe mazi geleceğe niyazi delikafadulden

kizlar bosa kafayi takmayin. sonucta esiniz sizi ayni yastiga bas koyacak ve sizinle bir ömür boyu hayatini paylasacak kadar sevmis ve sizinle evlenmis ya digerleri virrz gelir tirzz giderrrrr....:lepi:

ilk imzayı benimle atıı.. isteseydi eskilerden biriyle söz nişan bile yapmamıştı. ki yaşı 32...

takmıyorum...etkilemez..

ben bu konuda klasik türk erkeği gibi düşünüyorum açıkcası. şu sıra kimse yok hayatımda ama geçmişi kabarık birini istemiyorum kocam olarak.

hayır hıç etkılemedı, adı ustunde onlar eskı ve eskıler eskıde kalmıştır. olsaydı o gun olurdu, olmamış demek kı sorun etmege deger bır durum yok ortada. o konuları hıç açmam, dertsız başıma dert açmak ıstemem bu konuları açıp. sonuçta benım de eskılerım var. gerenk yok karıştırmaya.

valla eşimin geçmişi beni hiç ilgilendirmez,önemli olan birlikte yol alacağımız geleceğimizdir,mesela cinsel olarak aktifmiş zamanında+6-7 yıllık bir ilişkisi de varmış,üniversitede 2-3 kızla çıkmış bunları direk söyledi bana söylemeli de,ama diretmem yani,o kendininkileri anlatınca bende kendiminkileri anlatıyorum,hatta esprisine konuşuyoruz"senin eskilerle benim eskileri bi gün evimizde yemeğe alalım"diyedelikafadulden

hayır etkilemiyor o herşeyin arasından beni seçmiş.güllerin arasından papatyayı seçmiş:1closedeyes: geçmiş geçmişte kalmış önemli olan gelecek:asigim:

,o kendininkileri anlatınca bende kendiminkileri anlatıyorum,hatta esprisine konuşuyoruz"senin eskilerle benim eskileri bi gün evimizde yemeğe alalım"diyedelikafadulden

bence hos bir muhabbet degil, en azindan bana gore:1shok:

Yaşayacağını yaşamış, görmüş geçirmiş, kıymetimi biliyor o yüzden.. Geçmişi kabarık erkek makbuldur bana göre de.. ıçinde kalacağına oh yapmışım der.. Aynı şekilde ben de ağzımı yaktım şimdi kıymet veriyorum ona.. Ama hiç rahatsızlık duymam onun geçmişinden.. Didiklemem de.. Ana hatlarıyla bilmem yetiyor.. Totalde 3.5 sene eline benden başka kız eli değmedi daha neyi kafama takayım kaydirigubbakcemile3

bence hos bir muhabbet degil, en azindan bana gore:1shok:

size göre olmayabilir,bana göre de değil zaten biz işin esprisindeyiz,herşeyi ciddiye alıp ta kafamıza takmaktansa arada bir böyle manyakça konuşmak hoş oluyor ikimizin arasında ama her konuda,çünkü ikimizde esprili insanlarız..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…