Elerinizin evlenmeden nceki ilikileri sizi etkiledi mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Etkiledi tabi , hatta bununla ilgili konu bile acmistim .KK gelen yorumlardan benim psikolojik sorunlarim oldugu , tedaviye ihtiyacim oldugu soylemisti. Allahima sukurker olsun ki tedaviye gerek kalmadi. Kisa bir sure sonra kendimi toparladim. Asil benim sorunun gurbette olmam yanliz kalmam evlilige alisma devresiydi. Ama o donemler mantikli dusunemeyip bosluktan esimin eski iliskisini kafama takip sorun haline getirmistim. Allahima sukurler olsun ki bittii o donemler .Simdi bebis dusunuyoruz :) Hayirlisiyla insallahh

çok sevindim canım, gerçekten ne zamandır aklımdaydın.. nasıl bir zorluk yaşadığını tahmin edebiliyorum.. hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden a.s.

çok sevindim canım, gerçekten ne zamandır aklımdaydın.. nasıl bir zorluk yaşadığını tahmin edebiliyorum.. hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden a.s.

Cok tesekkur ediyorum .Bebis dusunuyoruz ama korkularim var .Buarada yanlizim acaba kaldirabilecekmiyim diye .Karmasik duygular icerisindeyim.

Cok tesekkur ediyorum .Bebis dusunuyoruz ama korkularim var .Buarada yanlizim acaba kaldirabilecekmiyim diye .Karmasik duygular icerisindeyim.

bebekler çok çabuk büyüyorlar canım, sıkıntılarını atmanda çok yardımcı olur, üstelik eğlenceli olur senin için vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.. hayırlısı olsun inşallah a.s.

etkilemedı.
benden öncekıler etkılemez benı.önemlı olan benden sonrakıler....
allh korusun öyle bırsey olsa bu sefer kocam öyle bır etkılenır kı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…