Elerinizin evlenmeden nceki ilikileri sizi etkiledi mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adı üstünde eski :) sonuçta benım oldu :)umursamadım bile..

sonuçta beni aldı onlar düşünsün.............kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

benden once esımın bır cıddı ılıskısı olmus
oyle cok yogun bır ask hayatı yokmus canımın
evlılık asamasına tasırken esımın ablaları sebebıyle ılıskılerı olaylı bır sekılde bıtmıs
benımle normal arkadaslıgı basladıgında bu ılıskısının tartısmlarının alevı sonmemıstı bıle
sonrasında esımın bana olan cıddı nıyetını acıklaması ve evlılık kararımızı aılelere soylememızle eskı ılıskısının uzerınden 3,5 yıl gecmıstı bıle
ne benım ıcın, ne aılem ıcın esımın eskı ılıskısı hıcbır sorun teskıl etmezken
eskı ılıskısının bıtmesıne sebeb olan gorumcem dugunumuz zamanında bıle o kızdan cok ıyı bahsederdı kor olur badem gozlu olur mısalı
hos gorumcemın nıyetı bızım ılıskımıze comak sokarak tartısma cıkarmaktı ama ben hıc aldırıs bıle etmedım
benım ıcın onemlı olan ben olduktan sonra eskı veya yenı maceralara yelken acmaması oncesı fasa fıso

hayır.en ciddi ilişkisi benim..içim rahat..ama başka ilişkisi olmuşta olsa beni ilgilendirmezdi.kimsenin benden önceki hayatını sorgulama hakkım yok.saygı duyarım..

eşimin geçmişte yaşadığı bütün ilişkilerini biliyordum ve hiç sorun etmedim geçmiş geçmişte kalmıştır mantığıyla yaklaştım doğrusuda bu olsa gerek ammaaa! geçmişte kalmayıp gün yüzüne çıkan ve burnun dibinde bitip duran , geçmişten gelen eski sevgiliyede ne kadar sabır edilir hazmedilir siz düşünün artıksengözlerimebaksanabbende o adamı wır wır yer dururum kötükedihüso:jeyyar:

etkilemedi çünkü ilkiyim :asigim:
oda benim

eşimin bütün eski ilişkilerini biliyorum ama hiç sorun yapmadım.zaten adı üstünde eski.hiçde etkilenmem.sonunda o benim oldu.

hayır neden etkilesinki halada konuşur eskiden çıktığı kızla ben bu konuda kendime güveniyorum eğer ben ona hayır kesinlikle konuşamazsın desem o daha çok isticek konuşmayı yasaklanan herşey insana daha cazip geliyo o yüzden o konularda sıkmam onu bide eşimide biliyorum güven çok önemli güvensiz bil ilişki bi evlilik yürümez

Normalde bende etkilenmezdim ama eski eşim benim geçmişimle inanılmaz ilgiliydi,çok bunaltırdı hatta tüm karşı cins arkadaşlarıma benim eski sevgilim muamelesi yapardı fakat sakladığı eski evraklarının içinden yada bilgisayarının eski bir dosyasının içinden sürekli resim çıkardı ve ben bunları anlayışla karşılamak zorunda kalırdım...Tabi bir iki defa da karşıladım unutulmuş olabilir,kalır falan filan normaldir ama 2,5 senede temizleyemeyeceğim kadar çok olunca bunaldım bende tabi...kaydirigubbakcemile

eşim bana evlendikten sonra bekarlığında yaşadığı tüm ilişkilerini hiç sormadığım halde anlattı.hiçbiriyle ciddi olmadığını da söyledi.sadece bir kızla arkadaşlığı olmamış ama evliliği düşünmüş.demekki o kıza bişeyler hissetmiş.sadece o kızı gördüğümde eşimin ona karşı daha önce bişeyler hissettiği aklıma geliyo ama umursamıyorum:dilcikar:
çok kıskanç bir insan değilim.sonuçta benden önce bişeyler yaşaması gayet normal
bu nedenle eskiler asla benim için sorun olmadı.beni benden sonrası ilgilendirira.s

Doğrusu bu ya hiç umurumda olmadı. Hatta ''olumlu yada olumsuz etkilerini bir düşüneyim mi? ''diye bile düşünmedim. ''Acaba neden?'' diye sordum şimdi kendime.

Valla ben sormadım,oda söylemedi,sadece bi tane sini söyledi onuda sadece vardı dedi, yaşadıklarını söylemedi, bende sormadımm, vede hiç kıskanmadım,benden önce olan bir şey, sağlıklı her insanın da yapması gereken bir şey, niye kıskanayım ki. Hatta çok şey yaşasınki içinde ukde kalmasın dimi.
sonuç da beni seçmiş,benim olmuş, gerisi hikaye,,öyle önceden olmuş şeylere trip atmam.

bende hiç kıskanmadım konuşmuştuk bu konuyu
ama tanıştığımızda 24 yaşındaydı ve 24 yaşında bir erkeğin
ilk kız arkadaşı olmak istemezdim doğrusu
sağlıklı bi adam 24 yaşına kadar neden bi ilişki yaşamasınki
yalnız biz evlendikten sonra kayınpederimin sürekli anlattığı bir hikaye vardı acayip bozulurdum ona
benim eşimi kayınpederin almanyada yaşayan bir arkadaşı kızıyla evlendirmek istemiş biz evlendikten sonra 2 sene ballandıra ballandıra anlattılar bu mevzuyu bizim oğlumuzu almanyadan bile istediler diye3 kaydirigubbakcemile3

beni çok etkiledi. öyle ki boşanmak üzereydim. araya büyükler girmese bitmişti bu evlilik. ve o zamanlar henüz 3 aylık evliydik

etkilemedi dersem yalan olur...ama ne yaptı, ne etti, nerede, kiminle yaşadı tarzı bir etkileşim değil benim ki...
kocamın ilk aşkı olmak isterdim ben ...gerçekten çok isterdim... tüm yolları bana varsa da sonunda yüreğine düşen ilk ateş ben olmak isterdim...

benden once sadece bir kiz arkadasi olmus,hatta o kizi bir kac defa gordum.neden kabullenemeyeyim ki ayrilmayi o kiz istemis,esimin hic sucu yok.(esim koreli ve korede cinsellik serbest ama yapan cok yok ,cunku yasak degil.yasak olsa cezbederdi ) ben kolayca kabullendim.simdi kiz bin pisman ama gectiiiiiiiii......

hayır kesinlikle etkilemedi ve etkilemiyoda opuyorumnanaktan

etkılememesı ıcın caba sarf etmedık etmedım desem yalan olur... sonucta ben evlendım onca kısı arasında bırbırımızı sectıysek eger gecmısı konu edıp ılıskılerı evlılıklerı bozmaya yıpratmaya huzursuzluk cıkmasına gerek yok dıye dusunuyorum.. :lepi: bı kere akla geldı mı cıkması cok zor kı ne gerek var.. :sinifsinif: herkes yolunu cızmıs gecmıse mazı derler dıyıp kapatmak gerek.. :teytey:

Benden önceki sevgilisini tanıyorum hatta yakın olmasak da arkadastık
ehh bu işler kısmet işi
ama çok flörtleri olmuş hepsini de anlatmıştı çıkarken onları dinlemek fazla sinirlendirmiyordeu beni
yalnız su an 3 yıllık evliyiz bazen onları çevremde görmekten rahatsız oluyorum hatta nispet fln yaptıgım oluyorr
bazen düğünlerde fln karsılasıyoruz o evli ama gözünün ucuyla hala eşimle beni izlediği izlenimine varıyorum
biraz fazla kıskancım aslında kabulll ediyorum ben.
ha bekarken cinsel yonde ne yaptıysa onları bak hiç kıskanmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…