Hayır bağırıp çağırma asla olmaz biz onların önünde tartismayiz sadece suratımiz asik olur sonra barisiriz . Bu çok mu absürt birşey evlilikte anlayamıyorum. Tartışmasız evlilik var mı ? Sonuçta onların yanında bağırma vesaire asla olmadıbu tartismalarin icerigi ne? esiniz bagirip cagiriyor siz sessiz mi kaliyorsunuz?
ben ailenizi haksiz bulmadim. surekli tartismaya sahit olmuslar demek ki. aksine esinizin sana deger vermiyorlar demesi daha garip.
Oradan bakınca öyle haklısınız ben de ilk başlarda hep onlara destek verdim.hatta eşimle 3 yılda boşanmaya kadar geldik . Asla onların yanında ses yükseltme felan olmadı ya da yanlarında tartışma olmadı . Mesela tartıştık diyelim onlar moralimizin bozukluğunu gördü sonra barıştik. Yani evliliklerde bunlar normal değil mi ? Bahsettiğim vurma kırma aldatma.vesaire değilÇok haksız bulamadım ailenizi. İnsan sevmeye kıyamadığı evladını, kardeşini başkalarının hırpaladığını, incittiğini görünce dayanamıyor. En büyük öfkeyi de buna izin verene duyuyor. Ablamla eski kocası bizim evde gecenin bir yarısı kavga ettiler, ama epeyce yükseldi sesleri eniştenin. Ben 6 sene ne ablamla ne eniştemle konuştum. Sonunda ablam boşandı öyle barıştık.
bilmiyorum keske bu kadar fazla haberleri olmasaydiHayır bağırıp çağırma asla olmaz biz onların önünde tartismayiz sadece suratımiz asik olur sonra barisiriz . Bu çok mu absürt birşey evlilikte anlayamıyorum. Tartışmasız evlilik var mı ? Sonuçta onların yanında bağırma vesaire asla olmadı
Bence izin vermeyin buna karı koca arasında tartışma olur diyin,benim de eşimi istemediler en başından beri ve bir iki tartışmamıza da şahit oldular aslında her şeyin sebebi ailemin evlilik sürecinde bizi ve ilişkimizi yıpratmalarıydı aynen ne desem ikna olmaz mutsuzum gözünde ama evlenmeden önce sizinle daha mutsuzdum diyorum onu kabul etmiyor kimse kendi önüne bakmıyor..ne yapsanız da boş yani eşiniz yine iyi bence tepki vermiyor..ama dolabilir yakında ,bizimkiler görüşmüyor,görüşmesinler umrumdada değil anneme ben bile tahammül edemiyorum bazen açıkçası çok zor bir insan o yüzden hiç üstelemiyorumHastalığımdan dolayı süt ürünü tüketme dedi doktor . Annem yoğurt çorbası yapmış . Bı tadına bak birşey olmaz diyor..eşim de hayır yiyemez doktor yasakladı diyor . Annem bı kere yesin ne olacak.diyor . Yani zitlasma var .
Hemen annem eşime senin bu inadin bı türlü bitmedi dedi eşim de sustu yemeğini yeyip odaya gitti.
Biz orada misafirken oluyor bu . Allah için ben bişey.soyleyemiyorum insan neden bunu yapar? Ortada benim sağlığımı düşünüyor olmuyor , tartışıyoruz.olmuyor ne istiyorlar bizden ?
Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Kendimi o kadar aciz hissediyorum ki öğretmen oldun ama bir halta yaramiyorsun diyorum kendime
Oradan bakınca öyle haklısınız ben de ilk başlarda hep onlara destek verdim.hatta eşimle 3 yılda boşanmaya kadar geldik . Asla onların yanında ses yükseltme felan olmadı ya da yanlarında tartışma olmadı . Mesela tartıştık diyelim onlar moralimizin bozukluğunu gördü sonra barıştik. Yani evliliklerde bunlar normal değil mi ? Bahsettiğim vurma kırma aldatma.vesaire değil
İlk msj okuyunca ailenize hak vermiştim,insan evladını inciteni zaman geçsede kolay kolay affetmez .Hastalığımdan dolayı süt ürünü tüketme dedi doktor . Annem yoğurt çorbası yapmış . Bı tadına bak birşey olmaz diyor..eşim de hayır yiyemez doktor yasakladı diyor . Annem bı kere yesin ne olacak.diyor . Yani zitlasma var .
Hemen annem eşime senin bu inadin bı türlü bitmedi dedi eşim de sustu yemeğini yeyip odaya gitti.
Biz orada misafirken oluyor bu . Allah için ben bişey.soyleyemiyorum insan neden bunu yapar? Ortada benim sağlığımı düşünüyor olmuyor , tartışıyoruz.olmuyor ne istiyorlar bizden ?
Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Kendimi o kadar aciz hissediyorum ki öğretmen oldun ama bir halta yaramiyorsun diyorum kendime
Aynen kesinlikle olması gereken aile sizin aile gibi davranmaları benimkiler konu sahibinden beter o yüzden anlıyorum onuBen eşimle boşanmıyor evleri ayırmıyorsam ailem de sırtını dönemez ona. Karı koca tartışır da barışır da… biZim de olmuştur yolda tartışıp memlekete küs gittiğimiz. Ailelerin anladığı da olmuştur muhakkak. Ama bize normal davranırlar. sonuçta siZin de evliliğiniz devam ediyor mu ediyor… bitti yani. Ailenizi haklı bulamadım.
Eşim benim yüzümden ailen böyle davraniyor bana yapsınlar ama.sana yapmasınlar diyor .yani ağzıyla kuş tutsa olmuyor gerçekten . Şimdi bu bayram gitmeyelim diyor eşim. İnanın sinir hastasi olacam artık . Ailemin mutluluğumu zerre düşündüğünü sanmıyorum.artik .Bence izin vermeyin buna karı koca arasında tartışma olur diyin,benim de eşimi istemediler en başından beri ve bir iki tartışmamıza da şahit oldular aslında her şeyin sebebi ailemin evlilik sürecinde bizi ve ilişkimizi yıpratmalarıydı aynen ne desem ikna olmaz mutsuzum gözünde ama evlenmeden önce sizinle daha mutsuzdum diyorum onu kabul etmiyor kimse kendi önüne bakmıyor..ne yapsanız da boş yani eşiniz yine iyi bence tepki vermiyor..ama dolabilir yakında ,bizimkiler görüşmüyor,görüşmesinler umrumdada değil anneme ben bile tahammül edemiyorum bazen açıkçası çok zor bir insan o yüzden hiç üstelemiyorum
Hah işte anlatmak istediğim bu . Ki benim anne babamın evliligi de çok sorunluydu .. yakında kardeşim de evlenecek . Yani biz her zaman yanında oluyoruz ama.hic değerimiz yok ..eşimle.ilgili bı şey desem sen onu koruyorsun derler . Allah için o kim ben kim ya kocam değil mi ? Arkadaşlar düşünmekten ben bı hal oldum . Her tatilde onlara bı şey diyemiyorum elimiz kolumuz dolu gideriz ama her gece ağlayarak uyurum evimize dönünce eşimle aramız bozulurBen eşimle boşanmıyor evleri ayırmıyorsam ailem de sırtını dönemez ona. Karı koca tartışır da barışır da… biZim de olmuştur yolda tartışıp memlekete küs gittiğimiz. Ailelerin anladığı da olmuştur muhakkak. Ama bize normal davranırlar. sonuçta siZin de evliliğiniz devam ediyor mu ediyor… bitti yani. Ailenizi haklı bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?