ELİ SORUNSALI

asii nuran

birgarip melek
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
461
159
33
39
Merhaba bayanlar;
Biz eşimle ikimiz çalışıyoruz.Gelirimiz çok yüksel değil.Bebeğimiz var bir tanede.Borçlarımız bitince araba almayı düşünüyoruz krediyle.Eltim çalışmayı sevmiyor.O yüzden evde durmayı tercih etti.Bana da hep çalıştığım için laf soktu.Ben çoçugumu bırakmam gibisine.Dün eşimle araba modellerine bakıyoruz internetten bi anda dedi ki alın alın çok işimizi görür çocukla bir yere gitmek çok zor dedi .Acaba dertsiz başıma dert mi açıcam.Çünkü arabamız olsa eşimin ailesi her yere giderken eşimi çağırır.Ve tabi ki eşim hayır diyemez.
Sizce ne yapmalıyım durduk yere sıkıntı mı yapıyorum.

Herkes maydanoz olacaksa aldırma, sinir olduğunla kalırsın

O zaman sen de lafı çarpıtsaydın arabayı beraber kullanacaksak borcuna da yardım edersiniz malum krediyle alacağız ya şeklinde cevabı yapıştır.Ayrıca eltinin korkusuna araba almaktan vaz mı geçeceksin o mu belirliyo hayat standardınızı!Arabayı da alın eşinizle de gezin ancak öyle ortak araba gibi kullanmayı düşünüyorsa elti hanım benzinine de borcuna da ortaklık edecek bir daha söylerse cevabını verirsiniz.

Neden onlar yüzünden kendi ihtiyacınızı erteleyesiniz? Siz bir şey demediniz mi? Kocam köle mi deseydiniz? Baştan kocanızın haberi olmadan onlara söyleyin, ben arabayı kendim için alıyorum kimse bizi şoför yerine koymasın kötü olur diye.
Ayrıca aynı evde misiniz anlamadım? Nerden biliyor araba alacağınızı?

hayır onlara misafirliğe gitmiştik bişey diyemedim güldüm

Sıkıntı canım..Eşim kesin tavrını koydu kimsenin ihtiyacı yok bizim ve onun ailesinde ama tek tük isteyen akrabaları oluyordu tavrını koydu.Eşşek gibi çalışıp kazanıyoruz benzin bile koymadan 2 gün araba onlarda duruyordu.Eşim tavrını koymuştu.Eğer eşin tavır koyabilirse alın ama yoksa başın ağrıyabilir.

arabayı biz alacağız ortak değil ki tabi ihtiyaç halinde yardımınıza gelinir de ... deseydiniz sizde .. onlar için araba almaktan mı cayacaksınız

bir daha söylerse söylicem çünkü çok sinir bozucu

tavır koyamaz biliyorum

Ama şu bir gerçek ki eğer ailede araba sadece sizde olacaksa işiniz zor demektir.Bayramlarda seyranlarda pikniklerde vs.. şöförlük yapmaya hazır olun.Ancak madem eviniz yokmuş bence ilk önce ev almaya bakın.

dertsiz başına dert alma ben olsaydı o an derdim ben bebeğimi bırakıp çalışayım borç harç için bebeğim ile kolaylık olsun diye araba alayım evde büyüttüğün totonu mu gezdireceğim diye

Yemin ediyorum içim katılıyor artık bu elti görümce kaynanadan!
İnsanları rahat bırakın ya sizene milletin arabasından
Bence şimdi askıya alın. Sonra yine size dert olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…