- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
öyle mi dersiniz kafam çok karıştı arabada lazım bir şey ama bilemedimBen sırf bu yüzden aldırmam :)
Merhaba bayanlar;
Biz eşimle ikimiz çalışıyoruz.Gelirimiz çok yüksel değil.Bebeğimiz var bir tanede.Borçlarımız bitince araba almayı düşünüyoruz krediyle.Eltim çalışmayı sevmiyor.O yüzden evde durmayı tercih etti.Bana da hep çalıştığım için laf soktu.Ben çoçugumu bırakmam gibisine.Dün eşimle araba modellerine bakıyoruz internetten bi anda dedi ki alın alın çok işimizi görür çocukla bir yere gitmek çok zor dedi .Acaba dertsiz başıma dert mi açıcam.Çünkü arabamız olsa eşimin ailesi her yere giderken eşimi çağırır.Ve tabi ki eşim hayır diyemez.
Sizce ne yapmalıyım durduk yere sıkıntı mı yapıyorum.
evimiz yok eşimde krediyle ev almak istemiyor zaten düşük bir araba alıcaz maksat ayagımızı yerden kessinÇok ihtiyaç değilse almayın. Eviniz var mı ev peşinatı yapın.
hayır onlara misafirliğe gitmiştik bişey diyemedim güldümNeden onlar yüzünden kendi ihtiyacınızı erteleyesiniz? Siz bir şey demediniz mi? Kocam köle mi deseydiniz? Baştan kocanızın haberi olmadan onlara söyleyin, ben arabayı kendim için alıyorum kimse bizi şoför yerine koymasın kötü olur diye.
Ayrıca aynı evde misiniz anlamadım? Nerden biliyor araba alacağınızı?
ben de öyle düşünmeye başladımBen olsam vazgeçerdim arabadan. Sizden çok ailesine keyif verir araba :)
bir daha söylerse söylicem çünkü çok sinir bozucuO zaman sen de lafı çarpıtsaydın arabayı beraber kullanacaksak borcuna da yardım edersiniz malum krediyle alacağız ya şeklinde cevabı yapıştır.Ayrıca eltinin korkusuna araba almaktan vaz mı geçeceksin o mu belirliyo hayat standardınızı!Arabayı da alın eşinizle de gezin ancak öyle ortak araba gibi kullanmayı düşünüyorsa elti hanım benzinine de borcuna da ortaklık edecek bir daha söylerse cevabını verirsiniz.
tavır koyamaz biliyorumSıkıntı canım..Eşim kesin tavrını koydu kimsenin ihtiyacı yok bizim ve onun ailesinde ama tek tük isteyen akrabaları oluyordu tavrını koydu.Eşşek gibi çalışıp kazanıyoruz benzin bile koymadan 2 gün araba onlarda duruyordu.Eşim tavrını koymuştu.Eğer eşin tavır koyabilirse alın ama yoksa başın ağrıyabilir.
Kendi ihtiyaçlarınızı ertelemek yerine insanlara hayır demeyi öğrenmeliyiz bence. Yoksa hiçbir şey yapamayız. Ve ilerde sadece keşkelerimiz olur üzülürüz.hayır onlara misafirliğe gitmiştik bişey diyemedim güldüm
dertsiz başına dert alma ben olsaydı o an derdim ben bebeğimi bırakıp çalışayım borç harç için bebeğim ile kolaylık olsun diye araba alayım evde büyüttüğün totonu mu gezdireceğim diyeMerhaba bayanlar;
Biz eşimle ikimiz çalışıyoruz.Gelirimiz çok yüksel değil.Bebeğimiz var bir tanede.Borçlarımız bitince araba almayı düşünüyoruz krediyle.Eltim çalışmayı sevmiyor.O yüzden evde durmayı tercih etti.Bana da hep çalıştığım için laf soktu.Ben çoçugumu bırakmam gibisine.Dün eşimle araba modellerine bakıyoruz internetten bi anda dedi ki alın alın çok işimizi görür çocukla bir yere gitmek çok zor dedi .Acaba dertsiz başıma dert mi açıcam.Çünkü arabamız olsa eşimin ailesi her yere giderken eşimi çağırır.Ve tabi ki eşim hayır diyemez.
Sizce ne yapmalıyım durduk yere sıkıntı mı yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?