- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
anlamadım nasılNeden eltinizle dipdibesiniz?
ev çok pahalı biz en fazla 10-12 bintl lik araba bakıcaz
Sende eşine durumu izah et..ne güzel demişsiniz
anlamadım nasıl
bilmem belkide onun rahatlığıdır...Ben genel anlamda mesafeliyimEltiniz sizden arabayı isteyecek kadar neden yakınsınız?
kesin anlamaz nolucak arabayı mı yiyecekler der yada ben götürürüm derSende eşine durumu izah et..
Borctan,harçtan ancak kurtulduk..
Ikimizin de canı çıkıyor.
Bebeğimiz de var rahat ederiz.
Ama ben bütün gün çalışıp aldığımı kimseye veremem.
Zaten vermek de çok tehlikeli Allah korusun .
Emanetin canı burnunda olur derler.
Vermem de şoförlük de yaptırmam de.
Çok isteyen çalışır alır.
50 kez söyle anlar.
Malum erkekler geç anlıyor
Klasik Türk erkeği desene ..kesin anlamaz nolucak arabayı mı yiyecekler der yada ben götürürüm der
Yani sırf bu yüzden ömrü billah arabanız olmayacak mı yani ?Merhaba bayanlar;
Biz eşimle ikimiz çalışıyoruz.Gelirimiz çok yüksel değil.Bebeğimiz var bir tanede.Borçlarımız bitince araba almayı düşünüyoruz krediyle.Eltim çalışmayı sevmiyor.O yüzden evde durmayı tercih etti.Bana da hep çalıştığım için laf soktu.Ben çoçugumu bırakmam gibisine.Dün eşimle araba modellerine bakıyoruz internetten bi anda dedi ki alın alın çok işimizi görür çocukla bir yere gitmek çok zor dedi .Acaba dertsiz başıma dert mi açıcam.Çünkü arabamız olsa eşimin ailesi her yere giderken eşimi çağırır.Ve tabi ki eşim hayır diyemez.
Sizce ne yapmalıyım durduk yere sıkıntı mı yapıyorum.
Klasik Türk erkeği desene ..
dimi ben de onu diyorum işteYani sırf bu yüzden ömrü billah arabanız olmayacak mı yani ?
Merhaba bayanlar;
Biz eşimle ikimiz çalışıyoruz.Gelirimiz çok yüksel değil.Bebeğimiz var bir tanede.Borçlarımız bitince araba almayı düşünüyoruz krediyle.Eltim çalışmayı sevmiyor.O yüzden evde durmayı tercih etti.Bana da hep çalıştığım için laf soktu.Ben çoçugumu bırakmam gibisine.Dün eşimle araba modellerine bakıyoruz internetten bi anda dedi ki alın alın çok işimizi görür çocukla bir yere gitmek çok zor dedi .Acaba dertsiz başıma dert mi açıcam.Çünkü arabamız olsa eşimin ailesi her yere giderken eşimi çağırır.Ve tabi ki eşim hayır diyemez.
aldırmayın ohh ya millet bak ne güzel valla o çalısssın biz yiyelimMerhaba bayanlar;
evet bu da olabilir sizce ne yapıyımEltin ters köşe yapmış galiba. Sizin sinir olacağınızı bilmiş, vazgeçin diye böyle söylemiş. Alsanız kesin kıskanacak belli ki.
Neden ki alın işe gidip gelirken siz kullanın haftasonları da eşinizle yada arkadaşlarınızla plan yapın oldu bittiMerhaba bayanlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?