ELİ SORUNSALI

ne güzel demişsiniz
Sende eşine durumu izah et..
Borctan,harçtan ancak kurtulduk..
Ikimizin de canı çıkıyor.
Bebeğimiz de var rahat ederiz.
Ama ben bütün gün çalışıp aldığımı kimseye veremem.
Zaten vermek de çok tehlikeli Allah korusun .
Emanetin canı burnunda olur derler.
Vermem de şoförlük de yaptırmam de.
Çok isteyen çalışır alır.
50 kez söyle anlar.
Malum erkekler geç anlıyor

kesin anlamaz nolucak arabayı mı yiyecekler der yada ben götürürüm der

Yani sırf bu yüzden ömrü billah arabanız olmayacak mı yani ?

"Git çalış sende al" de. Hem senin çalışmana laf edecek hemde alın alın kullanırız diyecek OLDU!!! Valla benzer bi durumu annemler yaşıyo, çıldırmak üzere...

madem eşin ailesine laf diyemez eşinle sen kötü olma almayın derim

aldırmayın ohh ya millet bak ne güzel valla o çalısssın biz yiyelim

Ay içime bi titreme geldi yemin ederim :) eger öyle bi ihtimal varsa ben olsam assssla almazdim

Eltin ters köşe yapmış galiba. Sizin sinir olacağınızı bilmiş, vazgeçin diye böyle söylemiş. Alsanız kesin kıskanacak belli ki.

Ayni konuyu açmıştım ve eşimin ailesi anlattiginizin bin katı fazla gezme düşkünü insanlar eminim.eminim araba alsak bizden çok binip eşimi şoför olarak kullanicaklar sırf bu yüzden araba aldirmadim

Canım ben olsam ben de aldırmam. Ben tek gelinim şu anda. Öyle kıskanacak bi eltim yok çok şükür. Olsaydı ve bana bu laf söylenmiş olsaydı aşka aldırmazdım. Sen her şeyinden feragat edip çalışacan eltin keyif sürecek. Boşver canım hiç kendini sıkıntıya koyma.

Neden ki alın işe gidip gelirken siz kullanın haftasonları da eşinizle yada arkadaşlarınızla plan yapın oldu bitti

Ben olsam ilk önce ev sonra araba derdim. Ev yokken araba mantıksız olur sizin şu konumunuzda. Boş yere sıkıntı yaratilmamis olur. Diğer türlü çok üzülürsun canım ya.

Eltine de sinir oldum. Ya sinir oluyorum öyle insanlara. Banane mesala eltimler araba alıyorsa banane. Alın rahat ederiz felan ne alaka.

Artık gerçekten bu tarz insanlara uyuz olmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…