ELİ SORUNSALI

evet çocuk olunca büyük ihtiyaç hemde hiç bi yere gidemiyoruz çocukla ama işte bu türr sıkıntılardan çekiniyorum açıkcası
yahu benim çocugumun benim ihtiyacım bu ben el içinmi
aldım arabayı
kim karısır
birde sunu anlamadım cogu demiş arabayı isteyen ihtiyacı olan olur amenna fakat benzini yakıtı koymadan sizinkinimi uatanmadan kullanacaklar yokkkkkkk artıkkkk
benim annem bile ısrar eder yavrum yakıt benden diyeee uzaga sehir dısına gidilirken mutlaka alırlar

araba bir moral kaynagı o olmazsa nasıl gidilinip bir yere stres atılacak
ben sırf araba alacagım diye işe girdim
benim için moral oldu onun sevkiyle calısıyorm
su bile yeter kapının önünde durması bile güven veriyor insana
bir hastalık olsa allah korusun hemen atla hastaneye git

Konuşucam kavga çıkmasın istiyorum ama kesin konuştugum zaman hemen sorun çıkıcak
kesinlikle arkadaşın dediği gibi yapn
kesin konuşun sonuçta siz gireceksiniz borcuna sıkıntısına

eltiniz bir daha derse ki inşallah der valla ihtiyacı olan alsın e sizin de ihtiyacınız var sizde alın o zaman diyin mutlaka

eşiniz ne diyor bu duruma siz açık açık nasıl konuştunuz
İlk zamanlar sustum baktım gittikce artıyo.direk soyledim dedim ben cocugumla otobus kullanıyosam onlarda bi zahmet kullansın.ama işe yaradı mı diye sorsanız hayır.dusunun eltim annesine gidecek onun için bile istiyolar.neyseki tasınıyoruz tek tesellim o.eşiniz simdi kabul etmem desede inanmayın erkekler ailesine ses edemiyor.eltiniz simdiden gozune kestirmişse dusunemıyorum sonrasını

eşim kimseye hayır demez çok can sıkıcı ama ben artık söylicemi söylicem

yuhh ya sizin eltiniz de benim ki gibiymiş eşim de sizin eşiniz gibi

Ben olsam vazgeçmem. Elin yüzünden niye ihtiyacımı almayayım? Orada cevabı yapıştıramadınız mı? "Karılı kocalı çalışıyoruz, binip binip gezmeyi hakediyoruz valla" diyemediniz mi? O sizi çalıştığınız için aşağılıyor madem, siz de onu ev hanımı olduğu için aşağılayın. "Keşke siz de karı koca çalışsaydınız cnm yhaaaa, alırdınız kendinize bi tane" deseydiniz ya! Arabanızı alın ve o araba sürekli meşgul olsun, elti hanıma bir türlü sıra gelmesin! Hay Allah görüyo musun...

Ne tatlı yorum yapmışsınız

Araba çok gerekmiyorsa bence de almayın. Eğer ki işinize çok lazımsa alın yani ama bunları göze de almalısınız. Eşinize "herkesin işine koşmayalım" diyin. Arabaya da masraf yapacaksınız aldıktan sonra. Benzini, kaskosu, sigortası, muayenesi, bazen yenilen trafik cezaları... Aile bunlarda size yardımcı olacak mı, sanmıyorum. Anca biner gezerler. Çok istiyorlarsa ihtiyaç giderilmesini size destek olsunlar o zaman sorunsuz binsinler o an siz surat ederseniz zaten o da sizin ayıbınız olur. Şu an fuzuli gibi geldi.

Bende var böyle bi kene. Kim olduğu kalsın.. bikaç lafı çarpıttım anladı ama anlamamazlığa vurdu. Sonra açık açık biz o tarafa gitmiyoruz,işimiz var,trafik var vs gibi şeyler söyledim şimdi çok istekte bulunamıyor. Elaleme şöförlük yapamam,toplu taşıma kullansın çok prensesse taksi kullansın yada az yesin araba alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…