- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi asii nuran
-
İşte sorunda bu erkekler söz konudu ailesi olunca hayır diyemiyorlar .Yok daha neler! Ben ne kimseye arabamı veririm be de kimseden arabasını isterim. Yüzsüzlük yapıp isteyene de Yok demek problem değil benim için. Ki kaç kere Yok demişliğim de var
Sanırım bu durumda yine de arabamı alır ama alana dek başkalarını kastediyormuş gibi laf sokardım. Milleti salak koyanlar şoför yerine koyanlar falan tarzda söylemlerde bulunur almadan önüne geçmeye çalışırdım.evet bu da olabilir sizce ne yapıyım
öyle mi dersiniz kafam çok karıştı arabada lazım bir şey ama bilemedim
sizin demi öyle olduAldırma canım engel ol. Bol bol rahat rahat harca ki araba alamasın. Yoksa taksici gibi olursunuz.
Not: yaşadım biliyorum
söylicem eğer öyle bişey olursa çok sag olunşimdiden çok çalışıyorum yoruluyorum çocuğumu bırakıp çalışıyorum arabayla gezmeyi hak ettim.. kimse heveslenmesin, kendi emeğimiz, şimdiden söyliyim derseniz yüz bulamazlar. açık açık söyleyin şimdiden
ben niye diyemiyorum ya offfBu yuzden esim araba modellerine bakarken ben bebege alinacaklari sayiyorum ☺
Eltin de ne yuzsuzmus kusura bakma da. Bana bu cumleyi kursalar az ye de altina bir araba al derdim heralde
kesinlikleİşte sorunda bu erkekler söz konudu ailesi olunca hayır diyemiyorlar .
hayatta söyleyemez kimseye bişey ne var bunda der bende sırf onlar yüzünden arabadan vazgeçicem galibaŞimdi bir tek siz de araba olup ailenin diğer üyelerinde yoksa muhakkak sizden arabayı isteyecekler,bizi şuraya buraya götür diyecekler.Ancak burada eşinizle baştan anlaşıp konuşun arabayı eltiniz ailesine verdiğinde kullanma durumlarına bağlı benzinini koydurtmasını vs. söyleyin.Burada eğer aile yüzsüzse eşiniz onlardan daha yüzsüz olacak "Arabayı verelim de su yakmıyo biliyosunuz benzinini koyarsınız" diyebilmeli eşiniz.Yani özetle eşinize iş düşüyo siz onu daha çok tanıyosunuz lafını sözünü esirgemeyen bir erkekse kendini kullandırtmayan biriyse araba tabiki alın ancak çok fazla aileci bir tip olup aman götüreyim getireyim ne olacak havasında biriyse sizi sinir eder durur.Hiç almayın araba daha iyi.
bi anda dedi ki alın alın çok işimizi görür çocukla bir yere gitmek çok zor dedi
Konuşucam kavga çıkmasın istiyorum ama kesin konuştugum zaman hemen sorun çıkıcakorada cevap verseydiniz keşke; size değil kendimize alıyoruz diye..
neyse eşinizle konuşun, eğer boyle durumlar yaşanacaksa getirisinden cok götürüsü olur arabanın sizin için..
ya da arabayı nuran kullanıyor ona sormam lazim işi var mı falan der istediklerinde.. ama omce esinizle açık açık konuşun
evet çocuk olunca büyük ihtiyaç hemde hiç bi yere gidemiyoruz çocukla ama işte bu türr sıkıntılardan çekiniyorum açıkcasıonlar için almazdım ne demek bu nasıl fikir
sakın sakın onlar için kalmayın küçük bir bebekle yasamak onu hastaneye götürmek ne kadar zor biliyormusnz
benim için evden cok araba daha önemli inanın
benimde cocugum var sırf onun için araba aldım kendim krediyle bir yılı bitti bile cok sükür
ödeniyor geçiyor hersey
araba rahatlık kolaylık bir ihtiyac bir markete gitmek bir alısverişe bebekle cok zor
kızımı bindiriyorum hop köye gezdiriyorz simdi yazda geldi pikniğe evladım için hep
o rahat etsin diye aldım
ben ve kardeslerim küçükken hepimiz yaslar yakın küçüktük bir yere götürürlerdi cocuksun gidersin yürüyüp dönüşte uyku bastırır gözümü acamazdm kucagına babam beni alır ablam aglar nasıl zor olurdu o gezmeden dönmek
şimdi yavrumu işte rahat büyütmek istiyorm cabaladım aldım onun için sizde
kendi rahatlıgıız için alın baskalarını düşünmeyin
eşiniz ne diyor bu duruma siz açık açık nasıl konuştunuzBizim arabamız var.gecen sene aldık o zamanlar ailemin oldugu şehirdeydik.bizimkile bi kere bile istemedi.bu yıl eşimin ailesinin oldugu yere tasındık.artık eşim kendi tarafından kim arasa acmaya tereddut ediyor.herseyde gel bizi suraya gotur buraya gotur diyolar.eşim kac defa ben sizin soforunuz muyum dedi ama bunlar anlamıyo surekli istiyo.allahtan tasınıyoruz.o yuzden bence almayın ve bi gun bile kimse demiyo benzin bizden olsun.kv bize 15 dklık mesafede her hafta gideriz eltimler bi yıldır her hafta bizimle g elirler.bi kere bile demezler bizde benzin alalım.bu zamanda abin bile dusunmuyo sizde almayın ev alın onun yerine.ben olsam hele bu sozden sonra hic almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?