Şampuan ve Saç Kremleri elidordan memnunum dıyenlerrrr

suskunseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
561
2
32
slm sekerler ben onarıcı bakım serısını zeytınyaglı sampuan aldım clear kullnıyordum goslerımı yakıyo dıye vazgectım sımdı soruyorum sızlere bu sampuan dan memnun olan var mı yoksa glıss yada elseve kullanıcam hadı tatlılarım bana bır yardım :kedi:
 
krem olarak özellikle elidor süper marka.sampuan olarak ta cinsini unuttum ama pembesi cok güsel bnm gibi kalın telli saclılar için ideal hem yumusatıo hem parlak tutuo
 
bende onarıcı bakımın kremini kullanmaya yeni basladım 2 hafta felan oluyor kokusu harika saclarımı bayaa yumusattı,öncedende koparak dökülen saclar için olanını kullanıyordum oda harika sampuanını pek sevmiyorum ama sac kremi konusunda elidor bi harika zemuszemus
 
bende onarıcı bakımın kremini kullanmaya yeni basladım 2 hafta felan oluyor kokusu harika saclarımı bayaa yumusattı,öncedende koparak dökülen saclar için olanını kullanıyordum oda harika sampuanını pek sevmiyorum ama sac kremi konusunda elidor bi harika zemuszemus

bende elidor kullanıyorum elidor saçlarmı çok yumşak yapıyorrr:lepi:
 
valla bende çok memnunum hatta ikinci şişeyi aldım sarı renkte badem yağlı olan şampuan ve saç kremini kullanıyorum , saçlarım normalde yağlı sayılır buda diğerleri gibi hemen yağlandırır sandım ama 2gün kullanıyorum işte ..
şimdilik iyi gibi inşh devam eder , birde uçlarını çok onardı baya , çok şaşırmıştım açıkcası elidordan pek beklemiyordum bunu :)
 
her saçın isteği farklıdır ben bütün şampuanları denedim nerdeyse ve ilk yıkamalarda saç şampuana alışana kadar hepsi kazık gibi ve kepekli yapar saçı şampuan değiştiriosun sonuçta bir iki yıkamayla anlaşılmaz yani elidordan gayet memnunum ışıldayan parlaklık serisini kullanıyorum
 
ben elidordan menun kalmadım saç dökülmelerine karşı ışıldayan seriyi kullanıyorum bu şişe bitsin bir daha almıyacağım :uhm:
tabi her saç farklı ondandır belki...
 
kahverengi kabı olanın kremini bakımını şampuanını

Koparak dökülmelere karşı olanı dimi?Canım ya eğer oysa dökülmeye etkisi var mı?Saçlarım dökülüyo bitkisel şampuan kullandm o da döküyo bide görünümü de kötü oluyo saçlarımın ben de ya blendax ya da elidora geçecem ama karar veremedm.
 
canım, benimde saclar inanılmaz dokuluyordu. denemedıgım bakım yöntemi kalmadı. ama son yaptıgım sey iseyaradı. birincisi elidorun co-creations serisinden thomas tow'un sac onarıcı sampuanı, bakım kremi (maskeyi henuz denemedim) inanılmaz memnunum ilk yıkamada bile fark ettim değişimi. ayrıca dokulmeleride bepanthene, bemıks evigen uclusuyle halledıyorum. saclarımı biraz cabuk yaglandırıyo ama dokulmem durdugu için kabullenıyorum. sonuctayaglı sac kel kalmaktan iyidir demi:)))

Ben de co-creations serisinden koparak dökülmelere karşı olanı aldım 1 kere yıkadım durularken dökülmeye devam ediyo saçlarım.Belki zamanla faydasını görürüm bir de maskesini almayı düşünüyorum bakalım.Saçlarımın dökülmesi daha da azalırsa saç onarıcı olanını denerim tatllım teşekkürler.
 
X