elifin çeyizleri..;)

bu arada sitesnde göremedm cnm kavanozları sen tanesini mi 16dan aldn 3ü deil heralde dimi?
acaba dier puantiyelilerle mi karıştırıorm ben yaa:S yemek takımı da vardı benm baktıklarımın

bu model belkı olmayabılır bı tane kalmıstı calısan arkadasta baska yok dedı. ucunu 16 ya aldım cnm. evet yemek takımının modelındende var ama onun tekı 25 mıydı neydı pahalı geldı bana

kızlarr nişan hazırlığındayım tarih belli oldu 28 ocak:)) . çeyiz alışverişine kısa bir süre ara veriyorummm :54: :))

metrodan arkadaşa aldırdığım 12 adet istanbul serisi çaybardak-tabaklarım ve cem kek kalıbım

$images.jpg888.webp

$57601791.webp

kayık tabaklarım

Eki Görüntüle 294456

cnm çok sevndm hayırlısı olsn
güle güle kullan yeni cicilerinide, çok ara verme ama senin çeyizlerine bakmak güzel oluodu böle:1:
öpüorm çok:54:

cnm çok sevndm hayırlısı olsn
güle güle kullan yeni cicilerinide, çok ara verme ama senin çeyizlerine bakmak güzel oluodu böle:1:
öpüorm çok:54:

çok sağol nilim bende çok sevinçliyim 5 senedir bugünü bekliyorum :)) ara ara alırım yine bişeyler canım durduramıyorum kendimi. artık söz nişan kıyafetimin fotosunuda eklerim buraya:62: bende kocaman öptüm

trendyoldan aldıklarım.. ne zamandır aklımdaydı fırsat bulamıyordum gitmeye. suan bernandodada ındırım var gerçi ama en azından taşımamıs olacağım vede hesapladım aynı fiyata
geliyor :))

kek-pasta servis setim
$images.webp
kurabiyeliğim
Eki Görüntüle 306414
salata servis kaşığım
$imagesCAQYS6BE.webp
12 adet ay şeklindeki sofra bıçak standım bernandoda resmini bulamadım başka siteden alıntıdır
$195403.webp
vee geçen haftalarda netten aldığım 12 adet peçete halkalarım
$p.webp

Eklentiler

• $8688680_01_62x59.webp
    $8688680_01_62x59.webp
    320 bayt · Görüntüleme: 56
aman tanrım nerden aldn bunu çok minnoş elifcm:)))
güle güle kullan:69:

:)) teşekkürler tatlım beğendiğine sevindim çeyizcimden aldım hatta orda denedim :9: markası soft cotton resimde pek belli olmuyor yaka kısmı aşağıya kadar dantelli kemeride aynı şekilde....cicili bicili çok güzel sanada bu tarz öneririm cnm.artık sevgılımde özdilekten aldığımı begenmezse onada buna uygun ekru renginde düz bir bornoz alırız.

:)) teşekkürler tatlım beğendiğine sevindim çeyizcimden aldım hatta orda denedim :9: markası soft cotton resimde pek belli olmuyor yaka kısmı aşağıya kadar dantelli kemeride aynı şekilde....cicili bicili çok güzel sanada bu tarz öneririm cnm.artık sevgılımde özdilekten aldığımı begenmezse onada buna uygun ekru renginde düz bir bornoz alırız.

bende aynen böle yapıcam cnm takım olanlar hiç hoşuma gitmio ve beden olarak da çok büyük bence smallu bile
kendiminkini buluym da ona bulmak kolaydır erkek için çok sorun deil, fiyatı ne kdrdı tatlm? bunun banyo havlusu ve diğer küçük havlusu da var mı tek mi satılıo yoksa, o dantel ayrıntısını ayrı bi sevdm zaten;)

bende aynen böle yapıcam cnm takım olanlar hiç hoşuma gitmio ve beden olarak da çok büyük bence smallu bile
kendiminkini buluym da ona bulmak kolaydır erkek için çok sorun deil, fiyatı ne kdrdı tatlm? bunun banyo havlusu ve diğer küçük havlusu da var mı tek mi satılıo yoksa, o dantel ayrıntısını ayrı bi sevdm zaten;)

fiyat konusunu hiç sorma canım :) 135 tl idi 120 ye aldım banyo havlusu ve küçük havlusu yok maalesef :( ama olsun onuda düz bişey alırım bunu görünce diğer ayrıntılara takılmadan aldım çünkü çok hoş mini mini böyle. bende s beden aldım. özdilekten aldığım standart bedendi çok geniş oldu niye aldım bilmiyorum boşuna para vermişim.oyüzden sakın standart beden alma nilcim:112:

fiyat konusunu hiç sorma canım :) 135 tl idi 120 ye aldım banyo havlusu ve küçük havlusu yok maalesef :( ama olsun onuda düz bişey alırım bunu görünce diğer ayrıntılara takılmadan aldım çünkü çok hoş mini mini böyle. bende s beden aldım. özdilekten aldığım standart bedendi çok geniş oldu niye aldım bilmiyorum boşuna para vermişim.oyüzden sakın standart beden alma nilcim:112:
yok cnm zaten ben özdilek taç fln onlardaki bornozları biliorm standartlar o kdr büyükki benden 2 tane girer içine, biraz pahalıya almıssın ama gerçekten çok güzel, çoğu zamn nette bazı markaların kenarları gupürlü havluları oluo cnm olmadı onlardan alırsın ekru renklerde takım olur, güle güle gerçekten çok hoş benmde aklımda bulunsn:69:

yok cnm zaten ben özdilek taç fln onlardaki bornozları biliorm standartlar o kdr büyükki benden 2 tane girer içine, biraz pahalıya almıssın ama gerçekten çok güzel, çoğu zamn nette bazı markaların kenarları gupürlü havluları oluo cnm olmadı onlardan alırsın ekru renklerde takım olur, güle güle gerçekten çok hoş benmde aklımda bulunsn:69:

:)) teşekkürler canım aa öyle güpürlü havlum vardı onu kullanırım olmazsa...

Back
X