Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım çok teşekkür ederim. ee alalım sanada bir tane :) artıkk bu aldıklarımızı bı an once kullanmak ıstıyorum. senınle aynı zamanda evlenıcez nasıpse :))
bencede selincim o paraya başka ihtiyaçlarını karşılarsın resmen 3 katı. bızım burdakı zuccacıyede fıyatlar cok uygun ıyıkı kesfetmısım bu magazayı :)) hatta bu ara bı kapaklı kahvaltılık almak ıstıyorum nette ındırmlı fıyatları bıle 49 tl falan ama bu magazada aynısı 25 tl
canım çok teşekkür ederim. ee alalım sanada bir tane :) artıkk bu aldıklarımızı bı an once kullanmak ıstıyorum. senınle aynı zamanda evlenıcez nasıpse :))
canım ben ıstanbulda yasıyorum sözlümde aynı şekilde. ama yinede uzağız o çamlıcada ben fatihte seninde baya karışıkmış istanbulda olman lazım :)) zaten evlendıkten sonra burada yaşarsınız büyük ihtimal :101: