Elim ayagim buz kesti

Ben olsam şikayetimi asla geri almam. Aslında ben olsam baştan şikayet etmem namuslu ol dediği an ağzını gözünü kırardım ama sizin pek tarzınız değil bu anlaşılan

Hem şikayetin sonunda hapse atılacak hali yok en azından sürünsün biraz. Eşiniz size inanmayabilirdi ya da o an orda çocuğunuz olabilirdi bir de böyle düşünün. Yangına körükle gitttiğimin farkındayım ama bunun gibi dengesizler her şeyi hakediyor

rose,kızın arkadaşlarıyla çıkmış ve kalabalık bir ortamda keyifli şekilde vakit geçiriyor ve dengesizin biri gelip kızına su atıp namusuna dil uzatarak hakaretler ediyor.ne hissedersin,ne düşünürsün.o sözleri duyan oradaki kişiler kızın hakkında ne düşünür,kızına olumsuz bakacakları,acaba diyecekleri gelmez mi aklına

Bakın kardeşim,Rabb'in vereceği cezayı,biz kulların vermesi doğru değildir. Dikkat ederseniz,kız çok pişman olmuş ve özür dilemiş. Demek tövbe etmiş. :) bizlerin konuşmamıza artık ne gerek var? Konu sahibini her konuda ikna etmemize de gerek yok bu saatten sonra,tavsiyeler için baş vurdu,bizler de yardımda buluna bildiysek ne ala. Seçim artık kendisine kalmış.

Hayırlı günler,iyi forumlar.

Insan kendine güveniyorsa,kimselere bir şeyleri ispatlamak zorunda değildir.
Kocası karısına inanmışsa konu kapanmıştır.

tovbe ettigini nerden biliyorsunuz

"Rabb'in vereceği cezayı,biz kulların vermesi doğru değildir" bu ne demek Allah askina?

suclular bagislanip Allaha havale edilir oylemi? seriat ceza uygulamalari hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Seriat kanunlarina gore hirsizlik yapanin eli kesilir bundan haberin var mi? Katiller tovbe etsin aklansin o zaman boyle sey olur mu, toplumda duzen kalir mi? Herkes hak ettigi cezayi bulsun.

ben katzeye katılıyorum.kesinlikle geri almayın iceri girmiycek herhalde.
yanınızda dendiği gibi cocugunuzda olabilirdi eşinizde.
rezillik kendini bilmez hadsiz kadin ya nasil cesaret etmis acaba

Hanımefendi olunmaz,doğulur.

Oturuş ve kalkıştaki zarafet ayaklardan ve dizlerden kendini gösterir.

Yırtınıp, yuvarlanmaz yerlerde. Kederi bile onuruyla taşır.

Yol gösteren, rehberlik eden, paylaşan, dinleyen.

Neyin ne zaman söyleneceğine doğru karar verir.

Yalan söyleyemez hanımefendi. Kıvırmayı bilmez. Doğrusu tam doğrudur da; langır lungur da konuşmaz. Doğruları zarafetince ince, ifadeleri olabildiğince seçkindir. Kırmadan, incitmeden söyler ne söyleyecekse.
Zamanlamayı en iyi hanımefendiler bilir. Baruta ateş olmaz, ateşe de su.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Fikir almak için girdim, fikirlerinizi de aldım, çok teşekkürler. Bundan sonrasını değerlendireceğim artık, ailemle... Gelişmeler hakkında bilgilendiririm sizi... Sevgiler. (lütfen kırmayalım birbirimizi)

Son düzenleme:

Bence o zaman şikayetinizi geri almayın ya.O karaktersiz kızın yalvarmasında acınacak bir durum göremiyorum, asıl acınacak durum bana kalırsa düşmanının yanında olduğunu bilmeden size saldırması. gerçek düşmanını öğrenene kadar bu ceza mübah ona. ne bileyim bu kadar aptal olmamayı öğrenmesi gerekir.hala o erkekle nasıl birlikte onu da anlayamadım.belli ki bakışlarıyla kızı aldatıyor.

tovbe ettigini nerden biliyorsunuz

"Rabb'in vereceği cezayı,biz kulların vermesi doğru değildir" bu ne demek Allah askina?

suclular bagislanip Allaha havale edilir oylemi? seriat ceza uygulamalari hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Veya Rab cezasını verecek diye sapık tecavüzcüler de psikopat seri katiller de dışarıda dolaşsın.Bize her kötülük yapanın karşısında susup en sonunda ezik karaktersiz bir hale mi gelelim?öyle değil mi..

Almayın. Böyle deli çok. Napacaksak biz onların kokuşmuş sevgililerini, paranoyak şeyler.

Iste öyle kadinlar kk'e gelip "ne yapim, kiskanç bir yapim var" deyip geçiyorlar. Sanki çok normal birsemis gibi.
Merak ediyorum, o kadin burda konu açmis olsaydi burdaki tepkiler ne olurdu diye. Bir kaç kisi "helal olsun!" demesini beklerim.

Konu sahibine geçmis olmusun diyorum ve bence sikayetini kaldir. Sonuçta polis cagirarak insallah anlamistir o kadin hasta oldugunu. Cünkü bu kiskanmak degil, hastaliktir.

Bir kadin sevgilisini kiskanip karsi masadaki kadina az namuslu ol diye saldiriyor, polise haber veriliyor ve ardindan gece gunduz kiskanc kadin telefonla arayip ozur diliyor! Hanimefendi numaranizi nasil aldi bu saldirgan bayan ??

Şikayetinizi geri almayın.. Bir insanın namusuna, evli bir bayana iftira atmanın cezasını çeksin.. Ruh Hastasıysa otursun evinde çevreye niye zarar veriyor..

Bir kadin sevgilisini kiskanip karsi masadaki kadina az namuslu ol diye saldiriyor, polise haber veriliyor ve ardindan gece gunduz kiskanc kadin telefonla arayip ozur diliyor! Hanimefendi numaranizi nasil aldi bu saldirgan bayan ??
Gece gunduz aramadi dun birkez aradi sadece. Nerden aldigini sormadim numarami. Ya anlasmak isstiyorum diyip karakoldan almistir yada surekli gittigim mekan oldugu icin taniyan birinden almistir
İsmimden de 118 lerden buldurmus olabilir. Gizli degil cunku.

sizin yerinizde olsam şikayetimi kesinlikle geri almazdım.. Onun geçmişte yaşadıklarından kaynaklanan güvensizliğini ya da psikolojik rahatsızlığını çekmek zorunda mısınız? az namuslu ol ne demek, yanınızda evladınız ya da eşiniz olsaydı ne olacaktı? Ne yazık ki bazı hanımların eşleri paranoyak olabiliyor, öyle bir insana denk gelseydi bu kendini bilmez, belki çok kötü durumlara sebep olunacaktı. Bu konuda sadece kendiniz açısından bakmanızdan ziyade, bugun bana yapan yarın başkasına yapar diye düşünmenizi naçizane tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…