- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
- Konu Sahibi kalbiminaruzvezni
-
"Şeytan, sizi fakirlikle korkutuyor ve size çirkin -hayasızlığı emrediyor Allah ise, size kendisinden bağışlama ve bol ihsan (fazl) vadediyor Allah (rahmetiyle) geniş olandır, bilendir (2/268)"
"Bir hayrı açıklar ya da gizli tutarsanız veya bir kötülüğü bağışlarsanız, şüphesiz Allah, affedicidir, güç yetirendir (4/149)"
Umarım anlamışsınızdır şimdi.
Arkadaşım çok güzel hadisler yazmışsın ama, biz her suçluyu affedersek, ne olur bu toplumun hali? Burada bu kız çok dengesiz bir hareket yapmış, dersini alırsa aklı başına gelir belki, bir daha dikkat eder, hatasını anlar.
rose,kızın arkadaşlarıyla çıkmış ve kalabalık bir ortamda keyifli şekilde vakit geçiriyor ve dengesizin biri gelip kızına su atıp namusuna dil uzatarak hakaretler ediyor.ne hissedersin,ne düşünürsün.o sözleri duyan oradaki kişiler kızın hakkında ne düşünür,kızına olumsuz bakacakları,acaba diyecekleri gelmez mi aklına
Bakın kardeşim,Rabb'in vereceği cezayı,biz kulların vermesi doğru değildir. Dikkat ederseniz,kız çok pişman olmuş ve özür dilemiş. Demek tövbe etmiş. :) bizlerin konuşmamıza artık ne gerek var? Konu sahibini her konuda ikna etmemize de gerek yok bu saatten sonra,tavsiyeler için baş vurdu,bizler de yardımda buluna bildiysek ne ala. Seçim artık kendisine kalmış.
Hayırlı günler,iyi forumlar.
Bakın kardeşim,Rabb'in vereceği cezayı,biz kulların vermesi doğru değildir. Dikkat ederseniz,kız çok pişman olmuş ve özür dilemiş. Demek tövbe etmiş. :) bizlerin konuşmamıza artık ne gerek var? Konu sahibini her konuda ikna etmemize de gerek yok bu saatten sonra,tavsiyeler için baş vurdu,bizler de yardımda buluna bildiysek ne ala. Seçim artık kendisine kalmış.
Hayırlı günler,iyi forumlar.
Seriat kanunlarina gore hirsizlik yapanin eli kesilir bundan haberin var mi? Katiller tovbe etsin aklansin o zaman boyle sey olur mu, toplumda duzen kalir mi? Herkes hak ettigi cezayi bulsun.
Ben sikayetimi geri almaya hazirm. Cunku kiz telefonda yalvarir gibi konustu, esimde sikayetini geri al diyor. Beni tutan tek sey sizin gibi dusunebilme ihtimalleri insanlarin. Elbette bu ihtimale takicam.iftiraya ilkkez maruz kaldim ve anladimki o insanlar ya dogru zannederse korkusu daha agir basiyormus.İnanin bakmis olsam burda konu acmazdim. Hem arkadaslarimla gitmisim, nasil cesaret edeyim anlamazlarmiydi. Ustelik bilmiyorum inanirmisiniz. Hayatim boyunca birtek kisiyle bile masadan madaya bakismadim. Biriyle hasbelkader goz goze gelsem gozkerini kaciran insanlardanim. Yapi geregi istesemde bakisamam. Utanirim. Esim beni en iyi taniyan o hic suphelenmedi, cunku biliyor boyle biseye musait bir insan deilim. Hastalikki kiz bosver diyor. Evladim var ya, nasil bakisayim. Olmeyi tercih ederim boyle bisey yapmaktansa. Tabiki suphelenmekkte haklisiniz tanimiyorsunuz beni cunku.
tovbe ettigini nerden biliyorsunuz
"Rabb'in vereceği cezayı,biz kulların vermesi doğru değildir" bu ne demek Allah askina?
suclular bagislanip Allaha havale edilir oylemi? seriat ceza uygulamalari hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Bu gun iki arkadasimla bir cafede oturuyoruz. Ne oldugunu anlamadan, bir kiz geldi. " Azcik namuslu ol be" diyerek masadaki bardagi ustume doktu. Ben saskina dondum, "napiyosun sen, guvenlik yok mu" diye seslendim. Yaninda da bi adam kizi tutmaya calisiyor." Sacini basini yoldurtma bana" duyor birde. Neyse cafenin guvenligi geldi kizi cekti kenara kiz cikmak istedi musade etmedim. Polis cagirttim. Sikayetci oldum. Kizin erkek arkadasi bakmis bu da kiskanlik krizine girmis. Aksam aradi ozur diliyor sikayetimi alayim diye. Hayir yani arkadaslarimin yaninda da rezil oldum evli cocuklu kadinim. Benim adama baktigimi falanda dusunebilirlerdi.sikayeti alsam mi kararsiz kaldim. Elim ayagim titredi buz kesti cok kotu durum. İftira gibi oldu yani
Gece gunduz aramadi dun birkez aradi sadece. Nerden aldigini sormadim numarami. Ya anlasmak isstiyorum diyip karakoldan almistir yada surekli gittigim mekan oldugu icin taniyan birinden almistirBir kadin sevgilisini kiskanip karsi masadaki kadina az namuslu ol diye saldiriyor, polise haber veriliyor ve ardindan gece gunduz kiskanc kadin telefonla arayip ozur diliyor! Hanimefendi numaranizi nasil aldi bu saldirgan bayan ??
Şikayetinizi geri almayın.. Bir insanın namusuna, evli bir bayana iftira atmanın cezasını çeksin.. Ruh Hastasıysa otursun evinde çevreye niye zarar veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?