Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

37 numara olan hangisi bide fiyatları nedir
Ayağım benim 37 fakat bazı ürünler biliosn kalıp olarak dar oyüzden bazıları 38 yani 37 ise ayağın olur fiyat ları değişiyor eğer beğendiklerini söylersen hemen yardmcı olabilirim sana😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 4 8 9 babet ve düz tabanlar hosuma gttii

Son düzenleme:
3 4 8 9 babet ve düz tabanlar hosuma gttii

Söylediklerin sırasıyla
3 -37 numara 7 tl
4 -38 numara 10 tl
8 -38 numara 7 tl
9 -37 numara 12 tl
Canm düz tabanlardan oxfort tarzı olan düz ayakkabılarmı beğendiklerin onlarında söyleyebilirim

2 5 10 11 onlar dısında öbürlerini en son kac yaparsın bana arada 37 bile büyük geliyo o yüzden biraz tereddüt ediyorumm

Canm bunlar dimi toplu dediklerin yalnş olmasnda

Eğer bunlarsa lacivert önü açık ve siyah önü taşlı açık olan belki bol gelebilir ama diğerleri kesinlikle olur

fiyatt ne kadar canımmm

tek tek fiyatt versennn

Toplu sormştun bu yüzden toplu fiyst vermiştim canm
Terlikler leopar/fuşhia:7+7=14.00tl
Dolgu topuk önü açık:13tl
Pembe sandalet bağcıklı:12tl
Saks mavisi babet:7tl
Lacivert sandalet:6tl

sıyah babet ne kadar canım

en son kac olurr yakından baska fotosu varmı

Siyah olan fotoları yakından şu şekilde canm zaten 10 tl indirim yapıorm toplu ürünler alındığında ama bikaç parça daha alırsan bunu sana 7 tlye gönderirim

Canım telden giriyorum şimdi pcden gircem nete incelîycem hepsini çok begendım beklet satma lütfen

Canım telden giriyorum şimdi pcden gircem nete incelîycem hepsini çok begendım beklet satma lütfen

Tamm canm başka sayfalarımdada var ama kaçnvı sayfada bilmiorm bir bak sen bekletiyorm tatlm

Bunlar var bide canm dhasel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…