Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1055781&d=1396873077

bunu da canım ben baktıkca yazıyorum . bılgısayarım sıkıntılı kapanıyor sık sık.

Sorun değil canm sitah taşlı babet 38 numara 10 tl saks mavisi 37 numara 7 tl bordo gömlek satıldı canm nazar bıncuklu olan 36/37 numara sıfır hiç kullanılmadı 15 tl canm bende 77 kiloyum bazıları zayıfkken giydiklerim ama sen seç ben olur olmaz derim sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

42 bedensin ozman canm ben şuan 77 kiloyum bu gömlek oluyor bana L beden

tamam canım bunun ıcınde bır fıyat alıyım. sonrasında hesap yapalım ve bana da bırazcık ındırımcıkler yaparsan anlasırız.

bu arada arkası taslı sandalet ıcın 15 dedın ama bana yuksek geldı onu cıkartalım ıcınden sıyah taşlı , mavı babet ve gömlek .

Canm toplu oldğnda indirim yapıorm taşlı babeti 12 tlye gönderirm diğerlerinide alırsan toplamda 40 tl yapabilirim 2 babet,1 sandalet,1 gömlek canm

tamam canım senı de fazla zorlamayım o zaman dedıgın gıbı olsun anlastık ödeme bılgılerını yazarsan yarın sabah ödemenı yaparım . haberlesırız yarın sabah ben sımdı cıkıyorum mısafırım gelıyor :):):)

Özele atıyorm canm kolay gelsin😄

👍👍👍👍👍güncell👍👍👍👍👍

Posta kutun dolu canm cvp atamıyorm sana

Güncell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…