Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

canım siyah desensiz mayokini ne kadar kaç beden?36 -38 bedene uyarsa alabilirim

38 bedene uyum sağlıyor canm 40 etiketi ama özel tasarımlar kalıbıdar bu yüzden 38 e uyumlu 38 beden iken rahat kullanıyordm 50-55 kilo arası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

38 bedene uyum sağlıyor canm 40 etiketi ama özel tasarımlar kalıbıdar bu yüzden 38 e uyumlu 38 beden iken rahat kullanıyordm 50-55 kilo arası

anladım ..fiyatı nedir peki canım bütçem kısıtlı uygun bişeyler sölersen almak isterim

Takas düşünmüyorm ama dayfana bakabilirim varsa konunn

canım ürün çok güzelde .kullanılmış olunca yok pahasına veriyoruz burda ürünleri..birde bikini mayo gbi şeyler olduğu için.fiyatta anlaşırsak dediğim gibi alabilirim ama 40 fazla geldi 1 kere kullanılmış olsada.sende haklısın.bende öyle çok para verip aldığım ürünleri bedava fiyata verdim 1 kullanmış olsamda..konum var linkimi atıyorum canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682409&page=63 63.sayfa itibariyle bakabilirsin canım

Son düzenleme:
Olabilir canm o tercih meselesi bnde çoğu şeyimi uyguna veriorm ama deli para verip sıfır gibi duran ürnlerimi hak verki veremiorm kalsn daha iiyi diye düşünüyorm.Tamm canm at linki brn bulamadm çnki

Nilaycın Senn sayfanda alıntı yapamadmda canm bu güzel nkadr canm

Eklentiler

• $takas3.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $Resim 158.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $harf.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $dört.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $37.webp
    8 KB · Görüntüleme: 59
  • $Resim 166.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 64
Yapmıorm aslnda ihtyacm olan ürün olursa ancak canm

canım bak bunlar 42 bedene olur ayakkabıda sıfır kutusuylla gönderebilirim

Eklentiler

• $422.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $4222.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $422222.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…