Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

canım benım ödemenı yapacagız sımdı anlastık mı 55 te.

tamam canım anlastık o zamansa sen pakete kurtku de ekle 57 tl yapıyor. 55 te anlasalım . banka masrafımız dusmus olsun. olur mu :)

Elbiseler kardeşimin o bşi yapmaz canm malesef kürkde 20 tl indirim yaptm elimden geldiğince elbisenin ücretini ona vericm çnki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam canım anlastık o zamansa sen pakete kurtku de ekle 57 tl yapıyor. 55 te anlasalım . banka masrafımız dusmus olsun. olur mu :)

Elbiseler kardeşimin o bşi yapmaz canm malesef kürkde 20 tl indirim yaptm elimden geldiğince elbisenin ücretini ona vericm çnki

Elbiseler kardeşimin o bşi yapmaz canm malesef kürkde 20 tl indirim yaptm elimden geldiğince elbisenin ücretini ona vericm çnki sadece kürkü kendim alıcam😃

tamma cnaım ödemenı yapacagız bırazdan haberın olsun . alış verıs ıcın tesekkurler canım.

canım hesabını bı kontrol edermısın. yaptım ödemenı. aynı adrese gönderırsın kargoyu öptum görusuruz.

Tamm cnm gelmiş bn sana yarn bir aksilik olmazssa yollarm kargonu grşrz💋

Bu ürünümüz satılmıştır.iyi günlerde kullanmanızı dilerim

Yarn kargo günü isteyenler iletişime geçsin bugüne özel toplu ürünlerde indirim yapacağım

Tamm cnm gelmiş bn sana yarn bir aksilik olmazssa yollarm kargonu grşrz💋

görüşürüz canım ellerıne sağlık arkadasımda cok tesekkur ederıyor ılgıne.

görüşürüz canım ellerıne sağlık arkadasımda cok tesekkur ederıyor ılgıne.

Umarm beğenir ,umarm güzel günlerde giyer, üzerine cuk diye olur inşallah😄 rica ederim canm grşmek üzere

Kargolar hazır haydi hanınlar geç olmadan sizin kargolarınızıda hazırlayım😃😃

Günaydınlar kargodan geldim bir kargongünü daha bitti pazartesi kargo zamanıdır tekrar kapatıcam hanmlar 5 parça olan ürünlerde güzel indirim var

Güncel👍👍👍

Hafta sonu indirimlerimleri bekliyor kalmasn kızlar kapatıcam konumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…