Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

süper yaaaa hepsi de biirbirinden güzel gözüküyorr

Hihihi😄😄 burası hibi koca bir dolap dolusu daha var ama tatlım ya krem yokki ama bi bakcam dedim ya bazen inanki unutorm okadr eşyam varki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hihihi😄😄 burası hibi koca bir dolap dolusu daha var ama tatlım ya krem yokki ama bi bakcam dedim ya bazen inanki unutorm okadr eşyam varki

canım özelden dediğim ayakkabı buydu topuklu mu bu ben babet olarak algıladım

Eki Görüntüle 1089200

canım yelek trenckot olarak bunlar var bak elimde

Eki Görüntüle 1089201 Eki Görüntüle 1089202 Eki Görüntüle 1089203 Eki Görüntüle 1089204

Canim kot pantolonlarindan kalan var mi bir de bedenleri nasil ayrica kot dar etegin var mi koyu lacivert renk falan?

37 olanlarıda bir ara gösterin

%90nı 37 canm bazı ayakkabılar kalıp olarak dar oldğu için bazıları 38 yani 37 numaraya oluyor ben arkadaşa göstermek için koydm resimleri satmıycam ama beğendiğin bişi varsa yarm ederim😃

Canim kot pantolonlarindan kalan var mi bir de bedenleri nasil ayrica kot dar etegin var mi koyu lacivert renk falan?

Darkmore bunlar var canm
H&M 30 beden

Lcw 32 beden ama 30 bedenede oluyor koyu lacivert rengi

Lets go marka 33 beden yaZıyor ama 30-32 ye olur

paçaları az yıprandı açıldı yani yapılabilir
Koton marka narçiçeği ispanyol oaça bedn 29

ne demek 37 numara bişey varsa bakabilirmmm

Resimleri arkadaşa göstermek için koydm ama aradığınız bişi varsa yardm ederim oldkça fazlalar hepsini yüklemem zor olur😄😄

Sng1981 ve m3lt3m arkadaşım satışta olanlar şunlar var sadece saks mavisi,nazar boncuklu sandalet,taşlı sandalet,siyah kurdelalı taşlısatıldı topuklular var onlarıda alıntılıyam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…