Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

Canim bunlarin markalari nedir bir de 30beden mi bir de fiyatlari rica etsem?

Bedenler aynı canm 30 bedene oluyot en üsteki tatly weijel marka fiyatı biraz pahalı gelir 20 tl belki ama sıfır gibi ve çok kaliteli duruşu çok hoş ama doğm kilolarmdan dolayısla giyemediğim için satıyorm diğeri collezione olan ise 12 tl canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bunlarin markalari nedir bir de 30beden mi bir de fiyatlari rica etsem?

Collezione olanda çok hoş neden 12 söyleyim yırtık model ya canm azcıkta kendi yırtıldı hafif yırtık yerlerden haliyle ama az😄ama onun duruşuda çok güzel bilgin olsn indirimli söyledim yani 12😄😄 toplu knşuruz canm sn beğen sorun değil

Valla tatlim ben ikisini de cok begendim bir de ayirttigim vardi oldu 3 simdi karar veremiyorum hepsi cok hos

Valla tatlim ben ikisini de cok begendim bir de ayirttigim vardi oldu 3 simdi karar veremiyorum hepsi cok hos

Canm sayfamada bakabilirsin hm 20 tl ve tatlye 25 colleZioneye hep 15 dedim düşmedim hiç sana söz verdim diye indirimli hep söylüyorm düşürsen sana 3 pantolonu 45 yollarm güzel indirim yaptm sözümü tutayım😄birtanesi bedava ya gelior bu şekilde

Anlastik tatlim ptt kargoyla halledebiliriz dimi canim ben sana kargo ucretinide yatirsam da sen bana odemesiz yollasan olur mu benim isyerimde sorun oluyor da

Anlastik tatlim ptt kargoyla halledebiliriz dimi canim ben sana kargo ucretinide yatirsam da sen bana odemesiz yollasan olur mu benim isyerimde sorun oluyor da

Olur kuzum sorun değil ben yarn kargoları göndercem seninkinide yollarm özelden bana adres bilgilerini atabilirmisin💋

Bu ürünler darkmore adlı tatlı bir arkadaşa satılmıştır.Mutlu günlerde kullanılsın

Kargolar hazır haydi hanmlar kalanlar bitsin diye güzel indirimler yapıcam

👣👣👣👣👣👣👣

Fiyatlarda yardmcı olurum hanmlar👠👡👢👟👞

Günaydn kargolar alıcılara gönderilmiştir iyi günlerde kullanılsınlar

Ürünler satışdadır hanmlar

kalanlar bu sayfadakilermi??

Yok canm diğer sayfalardada var bu yeni kombinlemş oldklarm sen satılanları sayfamda paylaşıyorm ama baktğn bişi varsa ben satıldı yada satılmadı derim sana istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…