Boşunamı gezdiimm okadar sayfayıı:)abiyeden vaz geçtim cnm bende siyahı vardı onun çok benzeri yeni aklıma geldi
canm ya sen zorlanma diye ben ekledim şimdi hbr vwricektim inanki senn için güncelledim��abiyeyi düşünürsen yardmcı olurm siyah dediğin yalnş olmasn da bir siyah var oda orjinal zara 25 tl
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim cnm yaa çok uzun sürdü valla bakmam keşke azcık bekleseymişim:)) abiyenin çok benzerinin siyahı bende var cnmm:))sadece omuz detayı farklıı...sonradan hatırladımda onu sölemiştimm:))ama nar çiçeği süper durmuşş..
Boşunamı gezdiimm okadar sayfayıı:)abiyeden vaz geçtim cnm bende siyahı vardı onun çok benzeri yeni aklıma geldi
Bak bu ikisi sana olur canm taytlada çok hoş duruyor
Eki Görüntüle 1091819
Buda sıfır sadece yıkadm
Eki Görüntüle 1091820
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunların fiyatı nedir canım :) 38 beden sanırım bunlarr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canm 38 beden bershka tulum 15tl
Straplez badi 7 tl ve şort 6 tl
Ama şort çock reyonundan😄
sorularım var:) bluzler hangileri taytla olur bide yapışmasın üzerime yaniii göbeğimee:) elbisenin boyu nasıl bide??
sorularım var:) bluzler hangileri taytla olur bide yapışmasın üzerime yaniii göbeğimee:) elbisenin boyu nasıl bide??
eklentiyi unuttum:)
Sadece canım hırka komple örtmez kalçayı diğerini ben tayt ile kullanıorm içine yine uzun atlet giyorum
Elbiselerde dizde siyah zara olan daha hafif uzun zebralı olandan ttlm
o zaman son eklediklerime özeeldenn çookk özel bi fiyat ver cnm..çok bütçem yok kıza harcıyorum:)) uymazsa birazını çıkarıyım...son soru zara elbisenin önü açık değil dimi düğmeleri vardır heraldeeklentiyi unuttum:)
Sadece canım hırka komple örtmez kalçayı diğerini ben tayt ile kullanıorm içine yine uzun atlet giyorum
Elbiselerde dizde siyah zara olan daha hafif uzun zebralı olandan ttlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?