o zaman son eklediklerime özeeldenn çookk özel bi fiyat ver cnm..çok bütçem yok kıza harcıyorum:)) uymazsa birazını çıkarıyım...son soru zara elbisenin önü açık değil dimi düğmeleri vardır heralde
Tamam canm veriorm hemen ilk önce reimde farketmemişsindşr diye ekleyim dedim zara elbisenin kemer ucu metal kurutemizlemede bu şekilde matlaşmaŞ ama kötü durmuyor söyleyim ilk canm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canm veriorm hemen ilk önce reimde farketmemişsindşr diye ekleyim dedim zara elbisenin kemer ucu metal kurutemizlemede bu şekilde matlaşmaŞ ama kötü durmuyor söyleyim ilk canm
Eki Görüntüle 1091948
kötü olmuşşş( önü açıkmı peki resimdeki gibi???
Ben genelde kaliteli olan herşeyi kurutemizleme yaptırım yıpranmasn diye heryeri sağlam metali matlşamış karar senn gabi canm önü açık canm altına ben staraplez badi kullanıorm şöyle bak
Eki Görüntüle 1091962
düğme fln dikilirmiki??
düğme fln dikilirmiki??
Düğme olmaz ilik yapılması zor ama açılmayan düğme dikilir tatlm ben kendim yapmştm ama sonra söktüm 1 kez düğmeli giydim birkezde straplezle sonra daha hiç gymedim istersen sana terizye diktirip düğme yollarm tatlm
Düğme olmaz ilik yapılması zor ama açılmayan düğme dikilir tatlm ben kendim yapmştm ama sonra söktüm 1 kez düğmeli giydim birkezde straplezle sonra daha hiç gymedim istersen sana terizye diktirip düğme yollarm tatlm
bir kaç tanesini çıkarıcam sepetten cnm düşünüyorumm:)
bir kaç tanesini çıkarıcam sepetten cnm düşünüyorumm:)
Tamm tatlım kart senin ama gri,zımbalı olan ve hırka çok hoş bu arada resimden daha güzeller habrn olsun fikir vereyim dedim😃😃
Tamm tatlım kart senin ama gri,zımbalı olan ve hırka çok hoş bu arada resimden daha güzeller habrn olsun fikir vereyim dedim😃😃
gri ve zımbalı tunik dimi kesinn:)) grinin kolları nasııll??
gri ve zımbalı tunik dimi kesinn:)) grinin kolları nasııll??
Evet onlar çok güzeller ama bana olmadığj için giyemiorm canm dığm yaptm kilo kaldı baya
Uzun kolları canm ama yaz kış kullan ne terletmiyot aıyırıp kullan yani efil efil
Evet onlar çok güzeller ama bana olmadığj için giyemiorm canm dığm yaptm kilo kaldı baya
Uzun kolları canm ama yaz kış kullan ne terletmiyot aıyırıp kullan yani efil efil
bende şişmanım kii:)) çok olmazsam bide göbek kısımlarını ve boylarını ölçermisin cnm..zımbalı,gri,hırka ve elbisenin burdn aldığım çoğu şey küçük yada büyük geldide artık iyyiice sorup alıyorum:)
bende şişmanım kii:)) çok olmazsam bide göbek kısımlarını ve boylarını ölçermisin cnm..zımbalı,gri,hırka ve elbisenin burdn aldığım çoğu şey küçük yada büyük geldide artık iyyiice sorup alıyorum:)
Canm benm kadr değilsindir ben 77 kiloyum en doğrusu canm mağdur olma tabiki
Gri ön göbek kısmı 58
Önü kısa arakası uzun olduğu için önden boy:60arkadan boy:72
Zımbalı göbek kısmı:önden :50
Boy:71,5
Canm benm kadr değilsindir ben 77 kiloyum en doğrusu canm mağdur olma tabiki
Gri ön göbek kısmı 58
Önü kısa arakası uzun olduğu için önden boy:60arkadan boy:72
Zımbalı göbek kısmı:önden :50
Boy:71,5
gri önden çok kısaymış cnm ya taytla olmz bence...son kararımı hemen söylüyorum..ama daha çok indirim istiyorum ok...
gri önden çok kısaymış cnm ya taytla olmz bence...son kararımı hemen söylüyorum..ama daha çok indirim istiyorum ok...
Uzun siyah atletle giyyordm ben sen ekle karar verdiklerini knşalm tatlm
bunlar cnmm ama çook indiirr olurmu:))Eki Görüntüle 1092070 Eki Görüntüle 1092071 Eki Görüntüle 1092072 Eki Görüntüle 1092073
bunlar cnmm ama çook indiirr olurmu:))Eki Görüntüle 1092070 Eki Görüntüle 1092071
bekliyorumm cnmm:)
bekliyorumm cnmm:)
Üstte alıntıldm cevap vrrdim canmcım
Üstte alıntıldm cevap vrrdim canmcım
şimdi gördüm özelden yazdım cnm..
Zebralı çıkarsa 55 oluyor canm düz 50 olsn ozman 😀
Zebralı çıkarsa 55 oluyor canm düz 50 olsn ozman 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?