Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

peki o kırmızı ayakkabının bağcıklarının rengi mi atmış ve o siyah lekeler geçiyor mu

peki o kırmızı ayakkabının bağcıklarının rengi mi atmış ve o siyah lekeler geçiyor mu

Canm o narçiçeği rengidir bağcık rengi daha açık aldğmdada öyleydi birkez giydim dışarda taşa filan değmiştir çok az lekesi yakından foto gönderdim şimdi bi detaylı bak istersen fiyatı 20 tldir darbesi filan yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bu ürünler melisguldemir adlı arkadaşımıza satılmıştır iyi günlerde kullanmasını dilerim

NesliYesim bak canm böyle yakından net sana L bedendir 1 kez giydim salaştır tayt ve kotlarla çok hoş duruyor ATTACH]1053293[/ATTACH]

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396646729.082860.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu ürünler NesliYesim adlı tatlış bir arkadaşımıza satılmıştır.Çok güzel seçimdi özellikle pantolon iyi günlerde kullanman dileğimle

Eğer isteyen yada talep olursa 37/38/39 numara uzun çizmeler kısa bot ekleyeceğim az kullanılmış temizdir hepsi:)

Bu elbisenin rengi çok soran var oyüzden ekliyorum yeniden rengi siyahtır.Orjinal zara ürünü M/28 bedendir.Yetim koldur basenden oturtma pilelidir.

Kızlar süt sağma makinası bebedorun ürünüdür sıfır kullanılmadı.Hatta bozulur diye yesk motorda almştm yani bir motor bozulsa diğerini kullanabilceğiniz bir ürün.Sütüm olmadığı için sağamadım keşke kullanabilseydim ihtiyacı olanlar kaçırmasın😀

Hadi kızlar ürünlerde güzel indirimler sizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…