Mrh canm 25 tldir kargo size ait
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bedeni???..............
ayakkabılar ne kadar canım
L beden slimfit kesimdir
40 / 42 giyiyorum dar gelir sanırım
Canm sana olmadığı için satıyorsun üzüldüm keşke olsaydı almak isteyenler varsa iletişime geçsin ltfn.Arkadaslar birinci sayfadaki ilk iki elbiseyi ben almistim ama isteyen olursa satiyorum. Almak isteyen olursa ikisi 25 lira tek tek olursa 15tl.
Bedenleri l ve xl ama ikisi de ayni bedende. Biri zara marka. Ikisi de 42bedene uyumlu bence
Evet canim malesef oyle.keske olsaydiCanm sana olmadığı için satıyorsun üzüldüm keşke olsaydı almak isteyenler varsa iletişime geçsin ltfn.
Canim su kir izi ve siyah elbiseyi bi arkadaşa stmistin ya onlar ne kadara almistin alan kişiye kumasi kalbin gelmiş ben alma yi düşünüyorum da ondan kalitesini anlamaya calisiyorum
Siyah ile kırmızının kalitesi farklı canm onu anlatmak imkansız ama gayet kaliteliler siyah kırmızıya nazaran daha çok kullanıldı.Neticede ikinci el.Yazından pek anlayamadm alan kişiye kalbin gelmiş derken?Onları nekadara almıştın derken?
Canim t9 la yaziyorumda ondan yanlis olmuş yani sen o iki elbiseyi aldiği nda mağazadan ne kadara almistin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?