Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

ayakkabılar ne kadar canım

En pahalısı 25 tl canm istediklerinin numara ve fiyatını söylerim😃küçük bir bebeğim var sadece resim ekelyip bırakıorm mecbur ksr kalmayın kızlar😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu ceket yoona adlı arkadaşımıza satılmıştır iyi günlerde kullan canm😘

Yarın kargo günü kızlar çok güzel indirimler bekeliyor sizi yetişen alır üzülmeyin sonra derim😃

Sandaletin Ayakta duruşunu soran plmştu ekleyim dedimtekrar .Koton markadır hiç kullanılmadı normalde 37-38 ayak numarm ama bunda 36 olmuştu ayağıma numarası 36 dır arkası nazar boncuk teması nonvukla işlemedir.Fiyatı 15 tldir

Benim ayak numaram 37-38 dir bazı kalıplarda 39 da oluyor bu yüzden numaraları farklı ürünlerin
*1 numara:39 numara topuklu antrasit siyah rengi inanılmaz rahat bir ayakkabı 1 kez kullanıldı fiyatı:27 tl
*2 numara:37 numara içi kürklü çok sıcak tutuyor fiyatı 25tl
*3 numara:39 numara Yeşil kunduradan almştm 1-2 kez giydim kabartma yılan derisi orjinaldir fiyatı ise 30 tl
*4 numara:38 numara camel renk fiyatı 15 tl
*5 numara:39 numara gri çok yumuşak dokusu var 20tl botların çoğu boğaz kısmından katanıp kısa tatzda giyilebilir düşnenler olursa yardım ederim bikaç parça üründe güzel indirimler var kaçırmayın

bu güzel sırt çantası sadece 13 tl kızlar

Bu gece bit pazarı sakin sanırım😁😁

Arkadaslar birinci sayfadaki ilk iki elbiseyi ben almistim ama isteyen olursa satiyorum. Almak isteyen olursa ikisi 25 lira tek tek olursa 15tl.
Bedenleri l ve xl ama ikisi de ayni bedende. Biri zara marka. Ikisi de 42bedene uyumlu bence

Arkadaslar birinci sayfadaki ilk iki elbiseyi ben almistim ama isteyen olursa satiyorum. Almak isteyen olursa ikisi 25 lira tek tek olursa 15tl.
Bedenleri l ve xl ama ikisi de ayni bedende. Biri zara marka. Ikisi de 42bedene uyumlu bence
Canm sana olmadığı için satıyorsun üzüldüm keşke olsaydı almak isteyenler varsa iletişime geçsin ltfn.

Canim su kir izi ve siyah elbiseyi bi arkadaşa stmistin ya onlar ne kadara almistin alan kişiye kumasi kalbin gelmiş ben alma yi düşünüyorum da ondan kalitesini anlamaya calisiyorum

Canim su kir izi ve siyah elbiseyi bi arkadaşa stmistin ya onlar ne kadara almistin alan kişiye kumasi kalbin gelmiş ben alma yi düşünüyorum da ondan kalitesini anlamaya calisiyorum

Siyah ile kırmızının kalitesi farklı canm onu anlatmak imkansız ama gayet kaliteliler siyah kırmızıya nazaran daha çok kullanıldı.Neticede ikinci el.Yazından pek anlayamadm alan kişiye kalbin gelmiş derken?Onları nekadara almıştın derken?

Canim t9 la yaziyorumda ondan yanlis olmuş yani sen o iki elbiseyi aldiği nda mağazadan ne kadara almistin dedim

Canim t9 la yaziyorumda ondan yanlis olmuş yani sen o iki elbiseyi aldiği nda mağazadan ne kadara almistin dedim

Neden böyle bişi sordnki garip😦tanesini 55 tlye almştm geçen sene ama kırmızıyı 1kez kullandm siyahı üç dört kez kullandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…