- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Sence?[/QUOTE
SaKadir herhalSence?
Seviyorsan bence elini tutmasinda bi sakınca yok tabi sevdiğinden gelecekte onunla olmak istediğinden eminseniyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
Tarif ver Koa.Sence?
evet onunla öyle bi durum söz konusu olmadı ama daha farklı sıkıntılar oldu herkesin kendi tercihi tabiki ama ben saf masum bi sevgi istiyorum
Ben de ilk bulusmada adamin elini tuttum, bir ay sonra eve attimBiz opusup sonra da sevisip 2 ay sonra da sevgili olmustuk.
Gündüz zaten evde yok adam, gelince de hep kapri falan görüyor. Gece de karanlık işteTarif ver Koa.
Ben de ilk bulusmada adamin elini tuttum, bir ay sonra eve attim
4 yıllık evliyim..ben hala elimi tutturmadım..
çok dogru düşünüyosun konu sahibi keşke herkes sizin gibi düşünse burda okadar aglayanları gördüm ki eski sevgilisiyle birşeyler yaşayıp sonrasında pişman olan , illa çıkıyo acısı bir yerden gizli saklı kalmıyo yani içten içe pişmanlık duyuyorlar bazıları da , bende 3 yılıma girdim sevgilimle nişanlanıcaz evlilik düşünüyoruz ama dudaktan öpüşme vs. olmadı ona gerçekten güvendiğim zaman elimi tutmasına izin verdim, birçok arkadaşım öpüştülerde seviştilerde hatta aynı yatakta beraber yatıp hiçbişey yapmıyoruz diyenlerde var ama noldu ayrıldılar sevgili oldukları insanlar kullandı arkadaşlarımı, sevgili olmak illa ki tensel temas demek değil onu isteyen erkek kesinlikle amacı farklı yoksa seni seviyosa saygısı varsa evlenmeden senden böyle seyler beklemez... kullanmaktır amacı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?