elimi tuttu canım sıkıldı

Bir kisi seni seviyorsa gercekten bence senim duygularinu jsteklerine saygi duymali seni oylede sevebilmeli diye dusunuyorum ben. Senin istemedigin biseyi yapmasi bence hos degil.

Seviyorsan bence elini tutmasinda bi sakınca yok tabi sevdiğinden gelecekte onunla olmak istediğinden eminsen
.ileri gitmemesi gerektiğini sen zaten tavrinla ortaya koyarsin.dert etme bence abartıyorsun

Ben sırf bu düşünce tarzı yüzünden intihara kalkıştım defalarca
hayattan soğudum
erkek arkadasım beni birşeylere zorlamaya çalıştığı için kendimi suçlaya suçlaya kendimi hayat kadını modeline bürüyüp canımdan vazgeçtim ben
nedenmi?
çünkü bu hayatta sana namus dersi verip ahkam kesenler kadar namussuz insan yoktur.

ben bu toplumun değer yargıları yüzünden canımdan oluyordum.

kendini kocasına saklayacağı fikriyle hareket edenler de, o kendini sana mı sakladı sanıyorsun? Kocam dediğin de el oğlu ne diye onun için duygularından feragat edesin.

Zaten kadın hep böyle
Söz konusu evlilik dışı ilişkiyse erkeğin elinin kiri kadının arsızlığı namus gitmesi.

Elini tutmuş ırzına geçmiş ya bırak çocuğu. yada yaşın gelmiş git evlen.
zorla üstüne atlayacak hali yok ya? cafede sokakta ne yapabilir sana?
sen kendini koruduktan sonra gerisi kolay

Öpüşmekte sarılmak da iffetsizlik değildir. Burda garip garip şeyler söyleyip insanları zan altında bırakmayın

Evli adamla ilişkisi olanları herkes kınıyor ona bakarsan ee kim o zaman o 2. kadın?

çok dogru düşünüyosun konu sahibi keşke herkes sizin gibi düşünse burda okadar aglayanları gördüm ki eski sevgilisiyle birşeyler yaşayıp sonrasında pişman olan , illa çıkıyo acısı bir yerden gizli saklı kalmıyo yani içten içe pişmanlık duyuyorlar bazıları da , bende 3 yılıma girdim sevgilimle nişanlanıcaz evlilik düşünüyoruz ama dudaktan öpüşme vs. olmadı ona gerçekten güvendiğim zaman elimi tutmasına izin verdim, birçok arkadaşım öpüştülerde seviştilerde hatta aynı yatakta beraber yatıp hiçbişey yapmıyoruz diyenlerde var ama noldu ayrıldılar sevgili oldukları insanlar kullandı arkadaşlarımı, sevgili olmak illa ki tensel temas demek değil onu isteyen erkek kesinlikle amacı farklı yoksa seni seviyosa saygısı varsa evlenmeden senden böyle seyler beklemez... kullanmaktır amacı...

Elini tutmasini istiyo musun istemiyo musun buna karar ver oncelikle. Yoksa elini tuttu diye yarin da opmeye kalkisir diye mi endisen. Sinirlari cizmek senin elinde. Bunu kendine dert etme. Elini tutmasi sorunsa tutmazsin. Opmesini istemiyorsan yapistirirsin tokadi. :)

Ama bunlar seni bu kadar dusuncelere sevk ediyorsa aileni falan dusunduruyorsa iliskini uzatma 2 ay olmus birbirinizi tanimisinizdir heralde. Mantikli buluyosan evlen. Yok bulmuyosan uzatma.

evet onunla öyle bi durum söz konusu olmadı ama daha farklı sıkıntılar oldu herkesin kendi tercihi tabiki ama ben saf masum bi sevgi istiyorum

hmmm...
evlenmeden önce elini bile tutmak istemeyen bir erkek istiyorsun..
evlendikten sonra da buraya konu açma sonra "kocam bana yaklaşmıyor" diye.
normal insanlar sevgililerine dokunmak isterler.
haa inancı gereği kendini frenler o ayrı.
ama senin elini tutmak, öpmek, sarılmak istemesi kadar doğal bir şey yok.
aynı şekilde senin de böyle hislerin olması gerekir.
aranızda bir çekim olmalı. (ama uzak durursunuz o ayrı.)

masum sevgi diye bişey annenin bebeğine falan hissettiği olur yahu, aşk masum bişey değil pek

madem bu konu senin bu derece önemli, öyleyse eski usul olacak. evlendiğin gece göreceksin eşini. diğer türlü bu zamanda elini bile tutmadan sevgililik yürütecek erkek yok. o ya da sen ne kadar muhafazakar olursanız olun.

hala bunu söyleyip de inandığımızı düşünenler var ya, çok komik

Sevgilisine / nisanlisina dokunmak icin can atmayan adam sorunlu adamdir. Muhafazakar dediklerimiz bile beceremiyor artik onu .. evlendikten sonra Eşiniz uzak duruncaa adamda sorun varmis evlenmeden önce deneseydmm keskee diyosunuzzz tecrübeyle sabittt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…