elimi tuttu canım sıkıldı

Aaa orada size katiliyorum.evet kendime saygimdan yapmamaliyim.ve evlenecegim kisi ikinci sirada gelir benim
icin...
Bir de sunu anlamanizi isterim ..ben yargilamak icin soylemedim.
Konu sahibi erken mi die yazdi.bende dort ay sonra tutmustum die yazdim.o da erken davranmisim diyince....benim de boyle bir anim vardi onu paylasmak istedim.kesinlikle kimseyi yargilamak icin degilll...kesinlikle.
Ama bende boyle dusunuyorum.her ciktigiyla bir sey yasayanlari dogru bulmuyorum.bu benim fikrim.kimseye de sen nie bole yapiyorsun diyemem.tercih meselesi.

yorumalr elden başka yerlere kaymış yalnız

sana göre ters bi durumsa söylersin , karşı tarafa da bu şekilde anlatırsın bunda kırılacak bişi yok. Ama ha şimdi tutmuş ha 4 ay sonra ne farkeder yani sonuçta evlenmeden önce buna izin vereceksin belli ki, takılma bu kadar .

Dinen zina yapmadığı sürece sevgili olmanın bir zararı yoktur,Hz Muhammed ve Haticenin aşkı nolacak??

Aski mi? Aski da nerden çıkmış ki? Hatice annemiz yaninda çalışan Muhammedi begenip Ona evlilik teklifi gondermistir araciyla. Araci birbirlerinin haberlerini tasimistir ve Allahin huzurunda da evlenmislerdir.. Bi aşk yok yani. Evlendikten sonra o aşk başlıyor. Lütfen, Peygamberlerin insanlara örnek olması gerekir degil mi? Eger boyle bir sey yasamis olsaydi insanlar yüzüne vurmazlar mıydı?
Nerden duydunuz bilmem ama cok yanlis bir bilgi ve tehlikeli bir bilgidir de..

Evlenmeden önce birlikte seyahat ettikleri dönemi sevgililik olarak düşünüyorum,neyse konu sapmasın.:)

Peki, ama arkadaşlarınızı yargılamışsınız evleneceğiniz adamın yüzüne nasıl bakacaksınız diyerek..
Yanlış anlamayın ben de her çıktıgıyla yakınlaşma yaşayan insanları tasvip etmiyorum, ama kişi kendisine saygısından yapmasın böyle şeyleri, evleneceği adama hesap vermek zorunda olduğu için değil.
İyi akşamlar dilerim..

Evlenmeden önce birlikte seyahat ettikleri dönemi sevgililik olarak düşünüyorum,neyse konu sapmasın.:)

Seyahat mi? Ne seyahati yahu? Ticaret yapmislardir beraber. Lutfen Peygamberimize iftiraya giriyor bu. Lutfen.
Tamam konu sapmasin ama iyice arastirmanizi tavsiye ederim..

Arkadaslarimi neden yargiladigimi defalarca yazdim.tipki sizin dediginiz gibi...her ciktigiyla yasadiklarindan,yaptiklarindan dolayi tasvip etmedimm.amannn anlamak istemiyorsunuz.ugrasamam.

Arkadaslarimi neden yargiladigimi defalarca yazdim.tipki sizindediginiz gibi...her ciktigiyla yasadiklarindan,yaptiklarindan dolayi tasvip etmedimm.amannn anlamak istemiyorsunuz.ugrasamam.
Siz açıklayamıyorsunuz malesef, arkadaşlarınızı ileride evleneceğiniz adamın yüzüne nasıl bakacaksınız? diye yargılıyorsunuz, sonra diyorsunuz ki kendisine saygısından dolayı yaşamamalı. Siz önce kendi yorumlarınızdaki tutarsızlıklarla bakın bence..

İleri gitme diye bir şey siz istemediğiniz sürece olmaz merak etmeyin. Zaten sokak ortasında nasıl ileri gidebilir ki? :) Dini sebeple istemiyorsanız bunu ona belirtin, ama eğer sebebiniz din değilse örf adet vs ise sırf el ele tutuştunuz diye kendinizi kötü hissetmenize gerek yok.

İkimizin görüşleri farklı,boşu boşuna burda mesaj fazlalığı yapıp konu sahibine haksızlık etmeyelim bence.

Evet bencede. Inanciniz yoksa yok der cekilirsiniz ama Peygamberime iftira attirmam haberiniz olsun...
Ayrica şunu da öğrenmiş olduk ki patronuyla seyahat eden bütün erkekler patronlariyla sevgililik yasiyorlarmis....!!!

Evet bencede. Inanciniz yoksa yok der cekilirsiniz ama Peygamberime iftira attirmam haberiniz olsun...
Ayrica şunu da öğrenmiş olduk ki patronuyla seyahat eden bütün erkekler patronlariyla sevgililik yasiyorlarmis....!!!
İnancım var,din yorumlanabilir bir şey!Senin peygamberinse benim de peygamberim,benim düşüncem de bu.Uzun süre beraber ticaret yapıp seyahat etmiş iki insan anlaşmış ve evlenmiş,evlendiklerinde ikimiz de orada değildik o yüzden konuşmanın anlamı yok.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…