Yani dün sadece tavuklu pilav ve nohut yedik eşimleBana da bir kere olmuştu.
Önceki gece patlıcan ve kabakla yemek yapmıştım ona yormuştum.
akşama en kötü yarın sabaha geçer korkmayın.
Bir bidon buzlu suyu başından aşağı boca et bacımAblam sen ne anlatıyon be benim başıma ilk defa böyle birşey geldi bir kaç insanda görüp etkilenmiş olabilirim çözüm ne anlat o zaman boş yapma
Mantar enfeksiyonı sebepleri neler pekiMantar enfeksiyonu ya da eliniz boyanmış. Çığlık atıp ağlamalık bir şey yok her insana olabilir. Bana da bir kere olmuştu. Kendi kendine geçti
Nasıl yaniHerkes çok modern maşallah arkadaşlar bu ülkede büyü yapılıp aklını yitirenler var siz inanamasaniz da yapılıyor . Konu sahibi böyle bir şeyden şüphelendim ben ama tabi bunun ehlini bulmak da çok zor
Mesela neye dayanarak bundan şüphelendiniz? hiç birimiz ne dinimizi ne de dinimizde yaşananları inkar etmiyoruz. Ancak bu hastalığın tıbbi bir sebebi var.Herkes çok modern maşallah arkadaşlar bu ülkede büyü yapılıp aklını yitirenler var siz inanamasaniz da yapılıyor . Konu sahibi böyle bir şeyden şüphelendim ben ama tabi bunun ehlini bulmak da çok zor
Mantar enfeksiyonı sebepleri nelerMantar enfeksiyonu ya da eliniz boyanmış. Çığlık atıp ağlamalık bir şey yok her insana olabilir. Bana da bir kere olmuştu. Kendi kendine geçti
Ay evet ne alakaNasıl yani
Büyü ile ilgisi nedir kınalanmanın
Çok takılmayın, insan ilk görünce bi ne oluyor ya diyor da zararsız bir şey zaten kendiliğinden geçiyor.Yani dün sadece tavuklu pilav ve nohut yedik eşimle
Hay ağzına sağlıkBoş bos kına yakip gitmisler insan çerez de bırakırdı
Biz de anladik hxhxhdhSizi anladım
Ne anladın yurdagülBiz de anladik hxhxhdh
Realist, aklı selim insanlarız diyelim.Herkes çok modern maşallah arkadaşlar bu ülkede büyü yapılıp aklını yitirenler var siz inanamasaniz da yapılıyor . Konu sahibi böyle bir şeyden şüphelendim ben ama tabi bunun ehlini bulmak da çok zor
Ama bu mantar yani bu bilinen bişey neden büyü yapilsinHerkes çok modern maşallah arkadaşlar bu ülkede büyü yapılıp aklını yitirenler var siz inanamasaniz da yapılıyor . Konu sahibi böyle bir şeyden şüphelendim ben ama tabi bunun ehlini bulmak da çok zor
Basmişlar siziNe anladın yurdagül
Herkes çok modern maşallah arkadaşlar bu ülkede büyü yapılıp aklını yitirenler var siz inanamasaniz da yapılıyor . Konu sahibi böyle bir şeyden şüphelendim ben ama tabi bunun ehlini bulmak da çok zor
Korkma diyor sence bundan korkmayalımmıBasmişlar sizi
Dünkü konusu üzerine o da şüphelenmeye bu konuyu açmadı ordan bağlantıAma bu mantar yani bu bilinen bişey neden büyü yapilsin
Mantarın bulunduğu nemli bir yüzeye dokunmak ya da enfeksiyonlu biriyle temas etmek. Hem eşinizde hem sizde olması mantıklı çünkü gün içinde temas halindesiniz birbirinize bulaştırırsınız yani. Korkacak ne var? Geçmezse krem kullanırsınız o kadar.Mantar enfeksiyonı sebepleri neler peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?