Elimizde kınayla uyandık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da bir kere olmuştu.
Önceki gece patlıcan ve kabakla yemek yapmıştım ona yormuştum.
akşama en kötü yarın sabaha geçer korkmayın.
Yani dün sadece tavuklu pilav ve nohut yedik eşimle

Parmakta turuncu leke, birçok nedenle oluşabilen bir cilt sorunudur. Bu lekeler, genellikle soyulmuş veya yaralanmış ciltlerde görülür ve genellikle enfeksiyon, alerjik reaksiyon, mantar enfeksiyonu gibi faktörlere bağlı olarak ortaya çıkarlar. Diğer bir nedeni ise, turuncu pigment içeren maddelerle temas edilmesidir.

Mantar enfeksiyonu ya da eliniz boyanmış. Çığlık atıp ağlamalık bir şey yok her insana olabilir. Bana da bir kere olmuştu. Kendi kendine geçti
Mantar enfeksiyonı sebepleri neler peki

Herkes çok modern maşallah arkadaşlar bu ülkede büyü yapılıp aklını yitirenler var siz inanamasaniz da yapılıyor . Konu sahibi böyle bir şeyden şüphelendim ben ama tabi bunun ehlini bulmak da çok zor
Nasıl yani
Büyü ile ilgisi nedir kınalanmanın

Herkes çok modern maşallah arkadaşlar bu ülkede büyü yapılıp aklını yitirenler var siz inanamasaniz da yapılıyor . Konu sahibi böyle bir şeyden şüphelendim ben ama tabi bunun ehlini bulmak da çok zor
Mesela neye dayanarak bundan şüphelendiniz? hiç birimiz ne dinimizi ne de dinimizde yaşananları inkar etmiyoruz. Ancak bu hastalığın tıbbi bir sebebi var.
Konuşturmayın ban yedirteceksiniz şimdi bana

Yani dün sadece tavuklu pilav ve nohut yedik eşimle
Çok takılmayın, insan ilk görünce bi ne oluyor ya diyor da zararsız bir şey zaten kendiliğinden geçiyor.
Dokunduğunuz bir şey muhtemelen bu şekilde bir reaksiyona sebep oldu.
Bir mantar türü içinde söylüyorlar ama ben netten baktığım resimlerde pek benzetememiştim ama aşağı yukarı 2 3 ay oldu bende olumlu olumsuz hiç bir etkisi olmadı. Korkmayın yani diğer anlamda da bir şey yok.

Realist, aklı selim insanlarız diyelim.

Bu sadece bir mantar, zararı yok geçiyor. Koskoca kadınsınız neden ağladınız ki?

Ama bu mantar yani bu bilinen bişey neden büyü yapilsin

Mantar enfeksiyonı sebepleri neler peki
Mantarın bulunduğu nemli bir yüzeye dokunmak ya da enfeksiyonlu biriyle temas etmek. Hem eşinizde hem sizde olması mantıklı çünkü gün içinde temas halindesiniz birbirinize bulaştırırsınız yani. Korkacak ne var? Geçmezse krem kullanırsınız o kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…