Şu kadınlar kulübünde yanlış kesime düştüm sanırımBirkaç kez bende de oldu o niye ağlayıp bagirdiniznanlamadim hayatınıza bir aksiyon mu gelmiş
Ablacim korkasin varsa hobi olarak gene kork da mantar o elinde kiKorkma diyor sence bundan korkmayalımmı
SIz hurafeler cinler perilere mi gelmistiniz? Bi alt kata inin sagdaŞu kadınlar kulübünde yanlış kesime düştüm sanırım
Ağlamak derken ?Realist, aklı selim insanlarız diyelim.
Bu sadece bir mantar, zararı yok geçiyor. Koskoca kadınsınız neden ağladınız ki?
Dünkü konusu tam uykuyla uyanıklık halinde olmus bence konu silinmiş anladığım göremedim yeniden bu cidden mantar ablamda da oldu bende de oldu cok uzunda durmuyor yani. Bence siz de konu sahibine böyle şeyler demeyin belki psikolojisi iyi değildir ne bileyim gitsin doktora rahat edecekseDünkü konusu üzerine o da şüphelenmeye bu konuyu açmadı ordan bağlantı
Dün ki konu nedir bunu anlamadımAğlamak derken ?
Kadının dünkü konusu üzerine belli ki kendisi de suphelenmis hatta çığlık atmış korkmuş bağlantı buradan
Dünkü konuyu açan başka biriydi yalnız.Ağlamak derken ?
Kadının dünkü konusu üzerine belli ki kendisi de suphelenmis hatta çığlık atmış korkmuş bağlantı buradan
Hayır kız 3 harfliler onlarMantar enfeksiyonu
Yokta ağladık bağırdık sarıldık falan deyince herkes bi neden dedi yani yoksa sadece şaşırmak normalŞu kadınlar kulübünde yanlış kesime düştüm sanırım
Karıştırdım o zaman sorryDünkü konuyu açan başka biriydi yalnız.
Mantar kardeşim git doktora.İnli cinli bir olay değilArkadaşlar 3 saat önce uykudan uyandığımda arkadaşıma mesaj atarken elimde turunculuk farkettim avuçlarımı açıp baktığımda bazı yerlerinde kına olduğunu farkettim tabi bağırmaya ağlamaya başladım korkudan eşim geldi sakin ol diyip sarıldı anlattım oda bende de var bak dedi elini gösterdi onun da işaret parmağı ve baş parmağında var sanki asker kınası yakılmış gibi fotoğraflarını ekliyorum biri bişey söylesin lütfen
Dünkü konuyu açan bu üye değil ki?Dünkü konusu tam uykuyla uyanıklık halinde olmus bence konu silinmiş anladığım göremedim yeniden bu cidden mantar ablamda da oldu bende de oldu cok uzunda durmuyor yani. Bence siz de konu sahibine böyle şeyler demeyin belki psikolojisi iyi değildir ne bileyim gitsin doktora rahat edecekse
Hahaah bu bize de saçma geldi konunun asıl durumu benim enfeksiyon şuan kapmamam lazım eğer bu mantar enfeksiyonuysa yine ağlanacak haldeyimBen havuç, kapya biber, karalahana, domates gibi yoğun pigment içeren gıdaları çok tüketirim. Ayakli tabanlarım ve parmak uçlarımda oluyor bazen. Özellikle havucu çok yediğim zaman. Pigment fazlası vücutta parmak, ayak gibi uç noktalarda birikirmiş özellikle. Doktor böyle demişti bana. Şahsen cinlerin düğününe katıldığınızı tahmin etmiyorum. Eşinizle ailecek düğüne davet edilmiş olmanız çok naif tabii
Hayır da 3 harfliker niye bununla uğraşıyor demi gelecek kına karacaklar surecekler hem masraf hemde yorucu iş hanı belki kına sevmiyoruz neden sormadan yapıyorlar??Ya konu şöyle açılsa elimizde lekelerle uyandık buna bir anlam veremedik ne olabilir
Ki buradan oraya kimse teşhiş koyamaz
En aklı selim tavsiye bşr uzmana danışın olur
Gece birileri gelmiş eline kına yapmış bağırarak ağlayarak uyanmış
Bunun tercümesi gece elime 3 harfliler kına yapmış ne yapayım
Bende anlamadim baktim bu üyenin öyle bir konusu yok o yüzden silinmiş heralde dedim .iki kisi dünkü konudan dolayı böyle yazmis deyince , nerden bağladılar anlamdımDünkü konuyu açan bu üye değil ki?
İlle de ağlayacağım diyorsunuzHahaah bu bize de saçma geldi konunun asıl durumu benim enfeksiyon şuan kapmamam lazım eğer bu mantar enfeksiyonuysa yine ağlanacak haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?