Elimizde kınayla uyandık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Realist, aklı selim insanlarız diyelim.

Bu sadece bir mantar, zararı yok geçiyor. Koskoca kadınsınız neden ağladınız ki?
Ağlamak derken ?
Kadının dünkü konusu üzerine belli ki kendisi de suphelenmis hatta çığlık atmış korkmuş bağlantı buradan

Şaka mi yapiyorsunuz, yoksa ciddi misiniz? Millete laf edeceğinize madem bu kadar paniklediniz, dermatologa gidin ve el hijyeninize dikkat edin.. deri pigmentinin milyon tane virüs, mantar, alerji.. 40 milyon tane sebebi olabilir. Ama işte yurdum insanına gel de bunu anlat.

Dünkü konusu üzerine o da şüphelenmeye bu konuyu açmadı ordan bağlantı
Dünkü konusu tam uykuyla uyanıklık halinde olmus bence konu silinmiş anladığım göremedim yeniden bu cidden mantar ablamda da oldu bende de oldu cok uzunda durmuyor yani. Bence siz de konu sahibine böyle şeyler demeyin belki psikolojisi iyi değildir ne bileyim gitsin doktora rahat edecekse

Ben havuç, kapya biber, karalahana, domates gibi yoğun pigment içeren gıdaları çok tüketirim. Ayakli tabanlarım ve parmak uçlarımda oluyor bazen. Özellikle havucu çok yediğim zaman. Pigment fazlası vücutta parmak, ayak gibi uç noktalarda birikirmiş özellikle. Doktor böyle demişti bana. Şahsen cinlerin düğününe katıldığınızı tahmin etmiyorum. Eşinizle ailecek düğüne davet edilmiş olmanız çok naif tabii

Ya konu şöyle açılsa elimizde lekelerle uyandık buna bir anlam veremedik ne olabilir
Ki buradan oraya kimse teşhiş koyamaz
En aklı selim tavsiye bşr uzmana danışın olur
Gece birileri gelmiş eline kına yapmış bağırarak ağlayarak uyanmış
Bunun tercümesi gece elime 3 harfliler kına yapmış ne yapayım

Mantar kardeşim git doktora.İnli cinli bir olay değil

Dünkü konuyu açan bu üye değil ki?

Hahaah bu bize de saçma geldi konunun asıl durumu benim enfeksiyon şuan kapmamam lazım eğer bu mantar enfeksiyonuysa yine ağlanacak haldeyim

Hayır da 3 harfliker niye bununla uğraşıyor demi gelecek kına karacaklar surecekler hem masraf hemde yorucu iş hanı belki kına sevmiyoruz neden sormadan yapıyorlar??

Hahaah bu bize de saçma geldi konunun asıl durumu benim enfeksiyon şuan kapmamam lazım eğer bu mantar enfeksiyonuysa yine ağlanacak haldeyim
İlle de ağlayacağım diyorsunuz
Mantar gribal enfeksiyon gibi bir şey değil ki. The last of us gerçek olmadığı sürece mantardan korkmayın :d
Vajinal mantar hariç o çok inatçı :d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…