Hani güzelde yakamamışlarHayır da 3 harfliker niye bununla uğraşıyor demi gelecek kına karacaklar surecekler hem masraf hemde yorucu iş hanı belki kına sevmiyoruz neden sormadan yapıyorlar??
Sekilli şukullu olsa eyvallah ama ben pek beğenmedimHani güzelde yakamamışlar
Yapsalardı ya bir hint kınası bize alkışlasaydık
Amaaan bazılarına göre gece cin düğününe katılmışsın uykunda diyorlar. Ya da bizzat gelin sensin diyorlar.Nasıl yani
Büyü ile ilgisi nedir kınalanmanın
Bende beğenmedimSekilli şukullu olsa eyvallah ama ben pek beğenmedim
Cinler kına gecesi yapmış diyorlardı eskiden bunlara
Bilim güzel şey
Niye canım begenmemek suç mu tamam sanatin iyisi kötüsü olmaz ama özen gösterilebilir bende bu konudan sonra carpilabilirim sizde hakkınızı helal edinBende beğenmedim
Ha buarada bu konudan sonra banlanırım hakkınızı helal edim
Arkadaşlar 3 saat önce uykudan uyandığımda arkadaşıma mesaj atarken elimde turunculuk farkettim avuçlarımı açıp baktığımda bazı yerlerinde kına olduğunu farkettim tabi bağırmaya ağlamaya başladım korkudan eşim geldi sakin ol diyip sarıldı anlattım oda bende de var bak dedi elini gösterdi onun da işaret parmağı ve baş parmağında var sanki asker kınası yakılmış gibi fotoğraflarını ekliyorum biri bişey söylesin lütfen
Geçen hafta tatildeydim. 1 hafta denizlerde orada burada deniz kabuğu, taşı, kumu derken elimde bu renk leke gördüm. hiç aklıma sizin düşündüğünüz gelmedi. Kimbilir ne boyadı dedim geçtim. şimdi konunuzu görünce aklıma geldi baktım yok olmuş.Arkadaşlar 3 saat önce uykudan uyandığımda arkadaşıma mesaj atarken elimde turunculuk farkettim avuçlarımı açıp baktığımda bazı yerlerinde kına olduğunu farkettim tabi bağırmaya ağlamaya başladım korkudan eşim geldi sakin ol diyip sarıldı anlattım oda bende de var bak dedi elini gösterdi onun da işaret parmağı ve baş parmağında var sanki asker kınası yakılmış gibi fotoğraflarını ekliyorum biri bişey söylesin lütfen
Uhrevi ne olabilir siz yazınca merak ettim bir kaç yıl önce benimde iki ayağımın altında olmuştu birkaç gün içinde geçti ama hayatımın şu ana kadarki en acı haberini aldığım zamanlara denk geldiği içinmi bilmiyorum zamanı çok enteresandı çünkü ama herkes farklı bişey söyleyince bende biraz konu sahibi gibi korkmuştumKorkacak bişey yok sadece bunu bilin ben işin uhrevi tarafına inanıyorum ama şimdi yazıp diğer üyelerle uğraşamam o yüzden korkmayın diyorum sadece
Doktor kovalar vallaAmaaan bazılarına göre gece cin düğününe katılmışsın uykunda diyorlar. Ya da bizzat gelin sensin diyorlar.
Konu sahibi zaten evli olduğuna göre korkmasına gerek yok.
Şaka bir yana mantar enfeksiyonu o. Nedeni nasılını çok merak ediyorsanız cildiyeye gidin, doktor açıklasın.
Cehaletinize terbiyesizliğiniz de karışmış harika bir kombin olmuşKadınlar kulübünün cahil kesimine bol öpücükler lafı götünüzle dinlemeye devam edin profilimden siktirin gidin
Seni cinlere gelin edip kına gecesi yapmışlar gece o bunun izi. geceleri gelir rahatsız eder cin olan damat. kocanla da aran açılır bi kaç güne bacımKadınlar kulübünün cahil kesimine bol öpücükler lafı götünüzle dinlemeye devam edin profilimden siktirin gidin
Bize cahil diyene bakKadınlar kulübünün cahil kesimine bol öpücükler lafı götünüzle dinlemeye devam edin profilimden siktirin gidin
Bu cinler sana boşuna musallat olmamış beybisi yeaa, kime gideceğini iyi biliyorlar amkakdndafnaddaKadınlar kulübünün cahil kesimine bol öpücükler lafı götünüzle dinlemeye devam edin profilimden siktirin gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?