Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Günaydın kızlar o 20 kilo nasıl gıttı massalh
Canım dusuk yapmıştım ben 2 aylık.aniden ödem ve kilo artışı olmuştu bide stresten oturup yedim..sabah 8km yürüyüş yaptim.sifir şeker, sifir un.asla hic bir sekilde agzima surmedim sekerli unlu seyleri.abur cubur yemedim.sabah omlet öğlen meyveli ya da sade yoğurt kendim yaptim, akşam Allah ne verdise bir tabak yedim.haziran dan beri sıkı bir spor yapiodum 3 ayı bulmadi 20 nin gitmesi.hızlı geldi hızlı gitti kg.e tabi bide yazın bol bol yuzmustum

Son düzenleme:
Olur ole arada ya.cidden çok soguktu bende yorulup yemek yersem ya da duş alırsam ole siziyorum kedi gibi akşam geldim meyveli yoğurt yaptim koca bir kase tarçınlı cevizli bide 1tk pekmez ekledim hirsim öyle gitti :) valla yiyordum nerdeyse.sporumu bu Sabahta çok şükür tamamladım. Kahvaltıda tost yaptim kendime buraya getirdim :) sende telafisini yap lütfen.cmt pazar yokum diyordum yapamam diyordün bide dün 3 gün. Olmaz bilmem valla.cmts pazar Zıpla aerobik yap ip atla anlamam

bugün yaparım bi aksilik çıkmazsa ama cumartesi yapamam kardeşim geliyo anneme gidecem bayramdan beri görüşmedik, pazar gidecek kardeşim, pazar günüde bi aksilik çıkmazsa spora devam
bu arada meyvalı yoğursun süper olmuş afiyet olsun, sporda çok iyi gidiyo

Ay valla annenle arada 6 sok var 10 gündür göremiyorum git valla.ay yoğurt benim kurtaricim.laktozsuz yoğurt alıyorum bide hiç gaz yapmio hepimize maşallah bırakmak yok 67 olmusum. Devam devam

Günaydın ben pazar gününde sporumu yapamadım. Kardesim gittikten sonra k.v. ugradik oda yemek yemeden birakmadi eve gel utu yap saat 10 olmuştu. O yuzden kaldi ama bugün dizii izleken 75 dk yapmaya caliscam belki biraz telafi etmis olurum

geçmiş olsun canım ben de ağustos ayında 6 aylık ölü doğum yaptım şu an hamile kaldığım kiloya inmiş bulunmaktayım çok şükür.
dikkat edince gidiyor galiba:)
ama daha vermem gereken 10 kg var

ben de hftsonu eliptik bisiklet baktım voit pixel 10 u beğendim ama hiç bir yerde stokta yok. sanırım ec 370 alacağım özellik olarak yakın gibiler

75 dk eliptik fazla değil mi? ben o kadar uzun yapabileceğimi sanmıyorum

Merhaba bendede voit pixel 10 var, ben memnunum bulabilirseniz tavsiye ederim.
75 dakika eliptik daha onceden de yaptım dizi izlerken zamanin nasil geçtiğini anlamıyorum o yüzden yapmak zorlamiyo bide ben 9 ekimden beri kullaniyorum alistim artik

sanırım artık o modelin devamı gelmeyecek, çünkü hftsonu nereye sorduysam stokta yok dedi. internetten de araştırdım hiç bir yerde stokta yok
ilk başladığında kaç dk yapabiliyordun.
ben heralde 5-10 dk ile başlarım

Şimdi şöyle bişey var ben eliptik almadan once kaslarim acilsin diye 15~20 gun michael jillian videosuyla çalıştım o yüzden eliptike ilk ciktigimda 1 saat yapabilirdim ama 45 dakikada bıraktım birde zorluk derecesi var 1~2~3 de yapmak kolay ama 10 a kadar gidiyo yukseldikce zorlaniyo ben en fazla 6 ya cikiyorum arada 7~8 yapsamda 5dk kadar sürüyor sonra hemen dusuruyorum zorluğu

o zaman ben de daha fazla yapabilirim diye umutladım
çünkü 2 aydır koşu bandında düzenli olmasa da yürüyüş yaptım

geçmiş olsun canım ben de ağustos ayında 6 aylık ölü doğum yaptım şu an hamile kaldığım kiloya inmiş bulunmaktayım çok şükür.
dikkat edince gidiyor galiba:)
ama daha vermem gereken 10 kg var
Oluo işte napalım Allah hayirli evlat versin inşallah bir daha evlat acisiyla sinamasin.bin sukur her halimize.10 da gider 30da 2016 da da Rabbim ikimizede içinde tüm isteyenlere evlat versin

Evet tatlım telafi yap mutlaka.arada oluo ole ya.telafi edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…