Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Hergün 30 dk kullanıyorum eliptik bisikletimi
Düzenli bi şekilde başladım bugünden itibaren inş. Bide emzirdiğim için çok sıkı diyet yapmıyorum akşam yemek yememeye çalışıyorum meyveyle geçiştiriyorum.

Merhaba düzenli yapıyormusunuz benide alın aranıza
9 ekimden beri yapıyorum canım, hergün olmasada haftanın 4-5 günü mutlaka yapıyorum, geneldede haftasonu biyerlere gittiğimiz için yapamıyorum
tabikide aramıza katılabilirsin, zaten topiğin sahibide aramızda değil biz kendi aramızda takılıyoruz,sende katılıp birbirimize destek olursak dahada güzel olur...

Kilo verdin mi nekadar verdin?
Diyet yapıyormusun? Kaç kilosun boyun kaç? Ay çok sordum

canım meyve tabiki ye ama asla akşama bırakma, içinde karbonhidrat olduğu için kilo vermende önüne engel olur bilgin olsun,ayrıca meyva yerken yanında bir bardak süt iç yada yoğurt ye.
meyveni gündüzden ye, akşama çorba salata, salata protein ağırlıklı beslenmen daha iyi olur diye düşünüyorum

Meyveyi yoğurda karıştırıp yiyorum
Bu önerine uyucam meyve masum görünmştü gözüme

Kilo verdin mi nekadar verdin?
Diyet yapıyormusun? Kaç kilosun boyun kaç? Ay çok sordum
evet canım kilo verdim ama inan 9 ekimden beri uğraşıyorum ve daha 2 haftadır çözüldü kilolar ancak gidiyor ama bu süreçte beslenme konusunda hatalarım olduğunu farkettim bunu düzeltince yoluna girdi bazı şeyler,düzeltme derken şöyle, kalori hesabı yapıyorum ben, karbonhidrat miktarını elimden geldiğince az tutmaya çalışıyorum, protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum,
boy 1,60
kilo 65,8

Bende yapıyordum ama sorun karbonhidrat işte kurtulmam lazım
Bende 2 kasımda başladım 63.7 şuan 61.2 çıkıyorum çok kaçamaklarım oldu çok boşvermeler yaşadım ama genede verdim çok şükür. Gr olarakarada iniyo çıkıyo 5 rakamlarını bi görsem

Meyveyi yoğurda karıştırıp yiyorum
Bu önerine uyucam meyve masum görünmştü gözüme
kesinlikle göründüğü kadar masum değil, şöyle söyliyim 1 mandalinada ki k.hidrat miktarı 1 dilim ekmek (20 gram ekmekteki) teki k.hidrata eşit
bu tabiki hiç yemiycez anlamına gelmesin, heleki sen emziriyomuşsun tabikide yiycez ama abartmadan, günün erken saatinde ve hergün hepsinden değilde değiştire değiştire yiycez

sende vermişsin bak çok güzel ben 61 i ne zaman görürüm daha Allah bilir, vakit buldukça yap sporunu beslenmenide düzene koyarsan 50 leri görmen çokta zor değil canım

Gerçek mi? Bunu hiç bilmiyordum valla çok iyi oldu teşekkürler

Gerçek mi? Bunu hiç bilmiyordum valla çok iyi oldu teşekkürler
bende yeni yeni öğreniyorum ama malesef gerçek
takip etmek istersen fatsecret diye site var oraya üye ol hem kalorisini hemde içerisindeki yağ,k.hidrat ve protein miktarını görüyosun çok iyi oluyo
ben birde yemeden önce yazıyorum ki ne yersem sonuç ne olur ona göre porsiyonumu ayarlıyorum

O programı biliyorum çok kullanmadım ama silmişim uygulaması vardı.
Karbonhidrat diyeti denedin mi?
Hani her yiyeceğin bi puanı var 50 puanı geçmeyecek şekilde istediğini yiyorsun 2. Doğumum dan sonra bu diyetle 6 kilo verdim
Et yoğurt peynir yumurta balık zaten o kadar düşük ki istediğin kadar yiyorsun.

onu hiç denemedim bu program şimdilik iyi gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…