Koşu bandında kg verdinmi canimo zaman ben de daha fazla yapabilirim diye umutladım
çünkü 2 aydır koşu bandında düzenli olmasa da yürüyüş yaptım
Kızlar mens dönemidün pazar zaten dinlenme gunum du iyi oldu ona denk geldi.ama bu gün sabahta yapamadım valla .her yerim agrio. Bakalım yarın nolacak.
verdim 3 kg kadar. çok fazla ve düzenli olmadığım halde. ayrıca 1 beden inceldimKoşu bandında kg verdinmi canim
hayırlısı olsun canım, kader kısmet. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahOluo işte napalım Allah hayirli evlat versin inşallah bir daha evlat acisiyla sinamasin.bin sukur her halimize.10 da gider 30da 2016 da da Rabbim ikimizede içinde tüm isteyenlere evlat versin
Haklisin tatlım. Yürüyüş yaparken de 3 gün dinlenme verirdim kendime .duruma göre 2 ve ya 3 gün.yarın iyi hissedersem yaparim bakalımBu donemler biraz zor geciyor canım kendini yorma ozellikle bel bölgesi hasar görmesin
Aa supermis.yuruyusle bende çok verdim.ama 8km yuruyordum tempolu.ay Mart gelsede yuruyuse dönsem geri nasil ozledimverdim 3 kg kadar. çok fazla ve düzenli olmadığım halde. ayrıca 1 beden inceldim
Amin hayırlısıhayırlısı olsun canım, kader kısmet. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahamin inşallah
Koşu bandını bende 1 sene kadar kullandım yaklaşık 10 kilo verdim ama eliptikte çok daha kolay ve şekilli verdim yani hem kilo veriyorum hemde sıkılastim,hem daha az yoruyo daha sessiz zevkli .......kısacası ben daha çok sevdimverdim 3 kg kadar. çok fazla ve düzenli olmadığım halde. ayrıca 1 beden inceldim
Kesinlikle dinlen hem geri dönüş yaptiginda daha enerjik oluyosun ama dinlenmezsen o bıkkınlık veren yorgunluğun hiç geçemiyorHaklisin tatlım. Yürüyüş yaparken de 3 gün dinlenme verirdim kendime .duruma göre 2 ve ya 3 gün.yarın iyi hissedersem yaparim bakalım
Tamam canım. Ama o suçluluk duygusu fenaKesinlikle dinlen hem geri dönüş yaptiginda daha enerjik oluyosun ama dinlenmezsen o bıkkınlık veren yorgunluğun hiç geçemiyor
Tamam canım. Ama o suçluluk duygusu fenaöncesinde tatlı yemedim ama dün 1 lahmacun birde puding yedim
Valla haklısın ne diiimsuçluluk suan bendede var ama hiçbirşey sagligimizdan önemli değıl (~ki bu suan benim icin degil senin icin geçerli çünkü ben keyfiyetyen yapmadımsense regl doneminden dolayı yani ben daha suçluluk içindeyim )
Spor yapamadigimiz zamanda beslenmemize dikkat etmeliyiz ki önceki sporlar boşa gitmesin bugün daha dikkatli yiyerek telafi et lütfen
ben 4-4.5 km yürüyordum. çok etkili gerçektenAa supermis.yuruyusle bende çok verdim.ama 8km yuruyordum tempolu.ay Mart gelsede yuruyuse dönsem geri nasil ozledim
Bana da yürüyüş daha keyif veriyor ama soğuklar geçene kadar eliptikciyimben 4-4.5 km yürüyordum. çok etkili gerçekten
Harikasın canım.devam .bal gidiyor kg lar.sabah 25dk eliptigimi yapmış durumdayım bu aradaCok sukur sporumu tamamladim,75 dakika yaptim,bugunku kilom 65.8 geldi
Harikasın canım.devam .bal gidiyor kg lar.sabah 25dk eliptigimi yapmış durumdayım bu arada
Valla 25dk zorla yaptim 3 gündür yapmiyordum ozlemisim yahu .yarın daha da enerjik olurum inşallah. Güç alıyorum senden iyiki varsinhuhuu süpersin arkadaşım, devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?