Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Kızlar mens dönemi dün pazar zaten dinlenme gunum du iyi oldu ona denk geldi.ama bu gün sabahta yapamadım valla .her yerim agrio. Bakalım yarın nolacak.

Kızlar mens dönemi dün pazar zaten dinlenme gunum du iyi oldu ona denk geldi.ama bu gün sabahta yapamadım valla .her yerim agrio. Bakalım yarın nolacak.

Bu donemler biraz zor geciyor canım kendini yorma ozellikle bel bölgesi hasar görmesin

Oluo işte napalım Allah hayirli evlat versin inşallah bir daha evlat acisiyla sinamasin.bin sukur her halimize.10 da gider 30da 2016 da da Rabbim ikimizede içinde tüm isteyenlere evlat versin
hayırlısı olsun canım, kader kısmet. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah amin inşallah

verdim 3 kg kadar. çok fazla ve düzenli olmadığım halde. ayrıca 1 beden inceldim
Koşu bandını bende 1 sene kadar kullandım yaklaşık 10 kilo verdim ama eliptikte çok daha kolay ve şekilli verdim yani hem kilo veriyorum hemde sıkılastim,hem daha az yoruyo daha sessiz zevkli .......kısacası ben daha çok sevdim

Haklisin tatlım. Yürüyüş yaparken de 3 gün dinlenme verirdim kendime .duruma göre 2 ve ya 3 gün.yarın iyi hissedersem yaparim bakalım
Kesinlikle dinlen hem geri dönüş yaptiginda daha enerjik oluyosun ama dinlenmezsen o bıkkınlık veren yorgunluğun hiç geçemiyor

Tamam canım. Ama o suçluluk duygusu fena öncesinde tatlı yemedim ama dün 1 lahmacun birde puding yedim

suçluluk suan bendede var ama hiçbirşey sagligimizdan önemli değıl (~ki bu suan benim icin degil senin icin geçerli çünkü ben keyfiyetyen yapmadım sense regl doneminden dolayı yani ben daha suçluluk içindeyim )

Spor yapamadigimiz zamanda beslenmemize dikkat etmeliyiz ki önceki sporlar boşa gitmesin bugün daha dikkatli yiyerek telafi et lütfen

Valla haklısın ne diiim yok yemiyorum bu gün normalde boğazımi tutarım ama ah şu regl hahahah

ben 4-4.5 km yürüyordum. çok etkili gerçekten
Bana da yürüyüş daha keyif veriyor ama soğuklar geçene kadar eliptikciyim Mart umarım ılık geçer ve başlarım. Gerçi suda var eliptikte30dk=tempolu 60dkyuruyus kalori bakımından yani. eliptik daha etkili.ama açık hava yuruyusunde yerini hiç bir şey tutamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…