Egzersiz 1 ve 2 ne canım.beklerim canım amasra, inkum gezeriz
HAFTALIK ANTRENMAN PROGRAMI
PAZARTESİ
1. 20 dk Eliptik Bisiklet
2. Stretching
3. Egzersiz 1
4. İp Atlama
ÇARŞAMBA
2. Stretching
3. Egzersiz 2
4. Mekik
CUMA
2. Stretching
3. Egzersiz 1
4. İp Atlama
PAZAR
2. İp Atlama
3. Merdiven Çalışması
4. Stretching
Pazartesi ve Cuma yapılacak Stretching video linki: https://www.youtube.com/watch?v=XewzQ9MRDh8
Çarşambayapılacak Stretching video linki: https://www.youtube.com/watch?v=a9WC_eLmP30
Gerekli Malzemeler:
· Atlama İpi
· Direnç Lastiği
· 2 adet 3 kg’lık dambıl
benim elimdeki spor malzemelerine göre vücut yapıma kiloma göre hazırladı
Kan şekeri işte kuru kayısı ye.yoksa muz.dene ise yarıyor. Geçer geçer. Benim her ay oleteşekkür ederim canım birazdan deneyim başım falan da dönüuor
süpermiş program kaç tane atlanıyor ip?
hep birlikte mi yapsak
teşekkür ederim canım ilk defa böyle oldu anlamadım
onları bana fotoğraflarıyla atmış dur burdan yükliyimEgzersiz 1 ve 2 ne canım.
Gezelim vallabegum75 inkumuna bayilirim 3km lik sahil.ayyy nasıl ozledim.canım ip ve merdiven egzersizleride kardio .merdiven dediği step taktasiyla gerçek merdivenle ya da o yukseklikteki bir şeyle yapılan in çik egzersizi. İp de 200 300 defa alaman çok farkettirir.şu vidyolarida biliyorum gayet başarılı. Hatta senle konusmustuk ısınma esneme şart die.iste esneme dediğim bunlardi.agarlik cslismasida süper .kas calismasi daha çok kalori yakmamizi sagliyor.bende sadece eliptik yapıp bırakmiyorum biliyorsun.bana haftanın 6 günü cevap verio spor 3 4 gün kg koruyor.
Geldim geldim amasra inkumu çok severim .gelirim inşallah bende beklerim.ay tabi eşler destek olunca daha bi guzel oluyor.bende şeyi severim "gumus kemer ince bele dar gele dar gele" ahhahaha hadi bakalım devamgeldin demek inkumuna, yine gelirsen görüşelim canım
ip merdiven yapcaz bişeyler işte bunuda öğrencez bakalım herşey fit birvücut için
senin dediklerini hatırlıyorum ısınma esneme yapmaya başladım zaten kendimce bişeyler yapıyorum işte
bu sabah eşim şarkı söylüyo sabah sabah çok hoşuma gitti şarkıyı hatırlamadımda şimdi sonunuda şöyle bağladı işte nınınıııı şarkıyı söyledi benim yarimin beli ince diye melodili bi şekilde bitirdi sonra sen ne diyom dedim gülüştük ayy bi hoşuma gitti buda beni iyice gaza getirdi tabi
Selam canım. Gayet güzel kg vermissin.egzersizle kg verilince sıkılaşma mak mümkün değil. Kaç kg fazlan kaldı bilmiyorum ama ideal kg a yaklastikca daha cok fark ediyor insan.bu 8kg i ailen dışında fark eden yoksa ya kilon fazla ya da kiskanmişlar :)))) beni sorarsan benim sürecim haziran sonundan beri devam etmekte.hem kg verdim egzersizler le hemde sıkılaşdim
66 kiloyum şuan 1.59 boyum. 74 kiloyla başladım spora. Hatta onun 2 3 ay öncesinde 77 kiloydum. düşünün verdiğim kiloyu.merhaba,bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 2,5 kilo verdim, ilk başlarda çok düzenli olmasada artık haftanın 4-5 günü 1 saat çalışıyorum , görenler kilo verdiğimi söylüyor
siz 8 kilo verdiğiniz halde belli olmaması çok şaşırtıcı ama yinede bırakmayın hızlı kilo veriyosunuz yılmayın ve bunun avantajını sonuna kadar kullanın
acaba bir anda mı almıştınız. yani insanlar sizin zayıf halinize alışkınsa farklı gelmemiş olabilir?66 kiloyum şuan 1.59 boyum. 74 kiloyla başladım spora. Hatta onun 2 3 ay öncesinde 77 kiloydum. düşünün verdiğim kiloyu.
Giysilerimden farkı ben gayet net anlıyorum. Olmayan gömleklerim pantolonlarım olmaya başladı. kemerlerimi daha çok sıkıyorum vs vs. ama yok yani kimseden tek bir yorum alamıyorum. En son geçen hafta yakın bir akrabam siz zayıflayınca sadece yüzünüzden veriyorsunuz kiloyu vücuttan gitmiyor dedi. E ben bu toplamda 11 kiloyuda yüzümden vericek değilim. Haliyle çok keyfimi kaçırıyor bu durum benim.
Bende 1.60 boy 65.8 kiloyum ayniyiz yani,66 kiloyum şuan 1.59 boyum. 74 kiloyla başladım spora. Hatta onun 2 3 ay öncesinde 77 kiloydum. düşünün verdiğim kiloyu.
Giysilerimden farkı ben gayet net anlıyorum. Olmayan gömleklerim pantolonlarım olmaya başladı. kemerlerimi daha çok sıkıyorum vs vs. ama yok yani kimseden tek bir yorum alamıyorum. En son geçen hafta yakın bir akrabam siz zayıflayınca sadece yüzünüzden veriyorsunuz kiloyu vücuttan gitmiyor dedi. E ben bu toplamda 11 kiloyuda yüzümden vericek değilim. Haliyle çok keyfimi kaçırıyor bu durum benim.
hayır yaklaşık 2 yıldır 75 civarındaydım.acaba bir anda mı almıştınız. yani insanlar sizin zayıf halinize alışkınsa farklı gelmemiş olabilir?
hedefim şimdilik 55 canım. Ama 55 de vücudum nasıl olur bilemiyorum eğer beni memnun eden bir vücut olmazsa 50 de olabilir :)Bende 1.60 boy 65.8 kiloyum ayniyiz yani,
Sen kimseye aldiris etme 11 kilonun gözle gorulmemesi imkansız, belki kış ayindayiz kalın giydigin icin farkedememislerdir spora devam hedef kilon kaç peki
Muhteşemsin harika bir yol kathetmissin.daha da ver ideal kilona gel.ve bir daha asla alma.ben kocaman tebrik ediyorum.kim ne derse desin ya da demesin ler bosveeerr.şu devirde 7 yasinda ki çocuğun "çizgili elbise zayıf gösteriyor beni" dediğine şahit oldum.85 ve 75 yaşlarında ki çiftin karatay ile kg verdiklerini,ekmek yerine ceviz yediklerini gördüm. Demem oki herkes takmis kiloya.ha kimi iyi niyetli motive ediyor kimi laf sokuyor takdir etmiyor.bosveeerr. herkes kendine baksin.bu benim yolum ben kendim için zayıfliycam.1.78 boy 58 kg dayken bana "ay popon kocaman" diyenler ben kilo alınca "ay sakin verme yakismis" dediler hahahahah unutamiyorum66 kiloyum şuan 1.59 boyum. 74 kiloyla başladım spora. Hatta onun 2 3 ay öncesinde 77 kiloydum. düşünün verdiğim kiloyu.
Başarıcaz canımmMuhteşemsin harika bir yol kathetmissin.daha da ver ideal kilona gel.ve bir daha asla alma.ben kocaman tebrik ediyorum.kim ne derse desin ya da demesin ler bosveeerr.şu devirde 7 yasinda ki çocuğun "çizgili elbise zayıf gösteriyor beni" dediğine şahit oldum.85 ve 75 yaşlarında ki çiftin karatay ile kg verdiklerini,ekmek yerine ceviz yediklerini gördüm. Demem oki herkes takmis kiloya.ha kimi iyi niyetli motive ediyor kimi laf sokuyor takdir etmiyor.bosveeerr. herkes kendine baksin.bu benim yolum ben kendim için zayıfliycam.1.78 boy 58 kg dayken bana "ay popon kocaman" diyenler ben kilo alınca "ay sakin verme yakismis" dediler hahahahah unutamiyorummilleti bosver sen devam et canım. Hepimiz başarıcaz
55 iyidir 50 de çok kuru kalirsin bende 55~56 da kalırım heralde (tabi inebilirsem )hedefim şimdilik 55 canım. Ama 55 de vücudum nasıl olur bilemiyorum eğer beni memnun eden bir vücut olmazsa 50 de olabilir :)
Ooooh supersin atilsin terler küçülsun totislerSlm kızlar 30 dadika eliptik 30 dakika egzersizi tamamladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?