Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Egzersiz 1 ve 2 ne canım.

süpermiş program kaç tane atlanıyor ip?
hep birlikte mi yapsak

teşekkür ederim canım ilk defa böyle oldu anlamadım

mevsim geçişlerinde bazen vücut değişik davranabiliyo ve yaş ilerledikçe bunu daha çok hissediyo insan
programı bu sabah yolladı onu bende sordum kaç ip atlancak ve merdiven egzersizi nasıl yapılcak diye ama daha görmedi heralde akşam ancak cevap yazabiliyo, yapabilirsin tabi hep beraber yapalım

olmadı salt okunur dosya diyo
ama egzersiz 1 de 10 hareket 2 de 6 hareket var

EGZERSİZ 1.

Do Jack Knife Sit Ups

3 set-5/5/5

Ters Crunch

3 set 5/5/10

Glute Bridge

3 set-10/10/10

Try Butt-Ups
3 set-10/10/10

Bicycle Crunch

3 Set 10/10/10 tekrar

Leg Lifts

3 set 5/5/5

Sprinter Kickback

3 set-15/15/15

Plie Squat

3 set-10/15/10

Walking Lunge

3 set-10/10/10

Step Up

3 set-10/10/10

EGZERSİZ 2.

Bicep Curls

3 set - 15/15/15

Woodchoppers
3 set-15/15/15

Kettlebell Windmill

3 set-10/10/10

The Single-Arm Bench Press

3 set-10/10/10

Plank With Reverse Row

3 set-10/10-10

Bridge Chest Press

1 set 12 tekrar

kopyala yapıştır yaptım fotolar çıkmadı galiba ama isimleri var yapmak isterseniz faydalanın, özellikle basen ve bel için bunlar

Gezelim valla begum75 inkumuna bayilirim 3km lik sahil.ayyy nasıl ozledim.canım ip ve merdiven egzersizleride kardio .merdiven dediği step taktasiyla gerçek merdivenle ya da o yukseklikteki bir şeyle yapılan in çik egzersizi. İp de 200 300 defa alaman çok farkettirir.şu vidyolarida biliyorum gayet başarılı. Hatta senle konusmustuk ısınma esneme şart die.iste esneme dediğim bunlardi.agarlik cslismasida süper .kas calismasi daha çok kalori yakmamizi sagliyor.bende sadece eliptik yapıp bırakmiyorum biliyorsun.bana haftanın 6 günü cevap verio spor 3 4 gün kg koruyor.

geldin demek inkumuna, yine gelirsen görüşelim canım
ip merdiven yapcaz bişeyler işte bunuda öğrencez bakalım herşey fit birvücut için
senin dediklerini hatırlıyorum ısınma esneme yapmaya başladım zaten kendimce bişeyler yapıyorum işte
bu sabah eşim şarkı söylüyo sabah sabah çok hoşuma gitti şarkıyı hatırlamadımda şimdi sonunuda şöyle bağladı işte nınınıııı şarkıyı söyledi benim yarimin beli ince diye melodili bi şekilde bitirdi sonra sen ne diyom dedim gülüştük ayy bi hoşuma gitti buda beni iyice gaza getirdi tabi

Geldim geldim amasra inkumu çok severim .gelirim inşallah bende beklerim.ay tabi eşler destek olunca daha bi guzel oluyor.bende şeyi severim "gumus kemer ince bele dar gele dar gele" ahhahaha hadi bakalım devam

66 kiloyum şuan 1.59 boyum. 74 kiloyla başladım spora. Hatta onun 2 3 ay öncesinde 77 kiloydum. düşünün verdiğim kiloyu.
Giysilerimden farkı ben gayet net anlıyorum. Olmayan gömleklerim pantolonlarım olmaya başladı. kemerlerimi daha çok sıkıyorum vs vs. ama yok yani kimseden tek bir yorum alamıyorum. En son geçen hafta yakın bir akrabam siz zayıflayınca sadece yüzünüzden veriyorsunuz kiloyu vücuttan gitmiyor dedi. E ben bu toplamda 11 kiloyuda yüzümden vericek değilim. Haliyle çok keyfimi kaçırıyor bu durum benim.

acaba bir anda mı almıştınız. yani insanlar sizin zayıf halinize alışkınsa farklı gelmemiş olabilir?

Bende 1.60 boy 65.8 kiloyum ayniyiz yani,
Sen kimseye aldiris etme 11 kilonun gözle gorulmemesi imkansız, belki kış ayindayiz kalın giydigin icin farkedememislerdir spora devam hedef kilon kaç peki

Bende 1.60 boy 65.8 kiloyum ayniyiz yani,
Sen kimseye aldiris etme 11 kilonun gözle gorulmemesi imkansız, belki kış ayindayiz kalın giydigin icin farkedememislerdir spora devam hedef kilon kaç peki
hedefim şimdilik 55 canım. Ama 55 de vücudum nasıl olur bilemiyorum eğer beni memnun eden bir vücut olmazsa 50 de olabilir :)

Muhteşemsin harika bir yol kathetmissin.daha da ver ideal kilona gel.ve bir daha asla alma.ben kocaman tebrik ediyorum.kim ne derse desin ya da demesin ler bosveeerr.şu devirde 7 yasinda ki çocuğun "çizgili elbise zayıf gösteriyor beni" dediğine şahit oldum.85 ve 75 yaşlarında ki çiftin karatay ile kg verdiklerini,ekmek yerine ceviz yediklerini gördüm. Demem oki herkes takmis kiloya.ha kimi iyi niyetli motive ediyor kimi laf sokuyor takdir etmiyor.bosveeerr. herkes kendine baksin.bu benim yolum ben kendim için zayıfliycam.1.78 boy 58 kg dayken bana "ay popon kocaman" diyenler ben kilo alınca "ay sakin verme yakismis" dediler hahahahah unutamiyorum milleti bosver sen devam et canım. Hepimiz başarıcaz

Başarıcaz canımm

hedefim şimdilik 55 canım. Ama 55 de vücudum nasıl olur bilemiyorum eğer beni memnun eden bir vücut olmazsa 50 de olabilir :)
55 iyidir 50 de çok kuru kalirsin bende 55~56 da kalırım heralde (tabi inebilirsem )
Valla boy kilo ayniyiz birbirimizi gazlayip zayiflayalim ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…