- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
HoşbuldumHoşgeldin
Sabah spor öncesi nevresimleri soktum attim makinaya.banyo temizledim paspaslarida degistirdim.yeni yıl geliyo ya temiz olayım dedim.Eğil kalk hasta hasta başım dondu25dk anca yaptim.ama o teri atıp o duş yok mu nasıl bi huzur nasil bir rahatlama.omlet yedim tereyagli 4 diet puskuvu ile simdide yogurtlu miiiyva yicem.ve Türk Kahvesi üstüne. Akşam karnibahar haşlayıp yoğurt la yerim sanirsam.ama bu regli döneminde zorlanıyorum .b12 ictim
Evet ya kar kapida.Üşüyorum valla sende dikkat et canım. Evet metabolizma daha hızlı diyorlar .acaba ondan mi çok acikiyoruz bu dönemoo sabah sabah iyi koşturmuşsun, yeni yıla mis gibi tertemiz gircen ne güzel
yarında itibaren kar geliyo çoğu yere dikkat et kendine, duştan sonra sabah soğuğu çarpmasın
menü çok güzel bayılırım karnıbahara
regl iken metabolizma daha hızlı çalışırmış bunu avantaja çevirmek elimizde
diyet bisküviler zararlı canım tavsiye etmiyorum. geçmiş olsun ben de hastasyım mide bulantısı yapıo bende:/Sabah spor öncesi nevresimleri soktum attim makinaya.banyo temizledim paspaslarida degistirdim.yeni yıl geliyo ya temiz olayım dedim.Eğil kalk hasta hasta başım dondu25dk anca yaptim.ama o teri atıp o duş yok mu nasıl bi huzur nasil bir rahatlama.omlet yedim tereyagli 4 diet puskuvu ile simdide yogurtlu miiiyva yicem.ve Türk Kahvesi üstüne. Akşam karnibahar haşlayıp yoğurt la yerim sanirsam.ama bu regli döneminde zorlanıyorum .b12 ictim
Aynen midem bulanio benimde.Sağol tatlım sanada geçmiş olsun.aman ekmek yok napalım 4 5 tanecikdiyet bisküviler zararlı canım tavsiye etmiyorum. geçmiş olsun ben de hastasyım mide bulantısı yapıo bende:/
Selam kızlar bende 8 kasımda başladım eliptik bisiklet kullanmaya. Her gün 30 - 40 dk yapıyorum ona ek leslie yapıyorum o günkü durumuma göre 3 veya 5 mile. bunlardan sonra halim kalırsa :) mekik, plank, dağ tırmanışı, yan bacak kaldırma tarzı egzersizleri yapıyorum. 74 kilodan 66 ya düştüm. Ama kilo verdiğim pek belli olmuyor sanırım . Ailemden başka fark eden olmadı. Kilo verdim deyince aa evet vermişsin diyorlar e tabi buda beni pek tatmin etmiyor. Fazla sıkılaşamadım galiba. Sizde durumlar ne sıkılaşabildiniz mi ve etrafınızdakiler fark ediyor mu kilo verdiğinizi?
Selam canım. Gayet güzel kg vermissin.egzersizle kg verilince sıkılaşma mak mümkün değil. Kaç kg fazlan kaldı bilmiyorum ama ideal kg a yaklastikca daha cok fark ediyor insan.bu 8kg i ailen dışında fark eden yoksa ya kilon fazla ya da kiskanmişlar :)))) beni sorarsan benim sürecim haziran sonundan beri devam etmekte.hem kg verdim egzersizler le hemde sıkılaşdimSelam kızlar bende 8 kasımda başladım eliptik bisiklet kullanmaya. Her gün 30 - 40 dk yapıyorum ona ek leslie yapıyorum o günkü durumuma göre 3 veya 5 mile. bunlardan sonra halim kalırsa :) mekik, plank, dağ tırmanışı, yan bacak kaldırma tarzı egzersizleri yapıyorum. 74 kilodan 66 ya düştüm. Ama kilo verdiğim pek belli olmuyor sanırım . Ailemden başka fark eden olmadı. Kilo verdim deyince aa evet vermişsin diyorlar e tabi buda beni pek tatmin etmiyor. Fazla sıkılaşamadım galiba. Sizde durumlar ne sıkılaşabildiniz mi ve etrafınızdakiler fark ediyor mu kilo verdiğinizi?
Günaydın canım .ay süper kar mi istanbuldamisin yoksa ankara da kar mar yokgünaydın kızlar,dün ılık ve güzel bir havadan sonra bugün lapa lapa yağan kar la uyandım
dün akşam 1 saatlik çalışmamı tamamladım
yok canım bartındayım ben, senide tebrik ederim 45 dakika süperGünaydın canım .ay süper kar mi istanbuldamisin yoksa ankara da kar mar yoksporunu yaptığın için tebrikler. Sabah bende 45 dk tamamladim
Ay Bartın mi sahane.muhteşem ya çok severim Bartın i.ay neymiş spor düzenini bizimle de Paylaş :)))yok canım bartındayım ben, senide tebrik ederim 45 dakika süper
bu arada ben yeni birspor programına başlıycam günlük 20 dakika eliptikten sonra farklı egzersizlerim var burdan bi arkadaş düzenledi, ben yine 30 dakika yaprımda bundan sonra az yapıyon demeyin bana :)
beklerim canım amasra, inkum gezerizAy Bartın mi sahane.muhteşem ya çok severim Bartın i.ay neymiş spor düzenini bizimle de Paylaş :)))
dikkat et kendine sıcak tutmaya çalışben de ankaradayım:) harika güneş var burada kar topluyor hava galiba
regl sancısı mideme vurdu çok fenayım midem deliniyor sandım
Evet ankara da güneş mutlu etti beni bu sabah.günlerdir sisli gri hava korkunctu.regli benimde mideme vurur kaynamis suya 1yk nane atıp demliyorum çok işe yarıyor. Çok geçmiş olsunben de ankaradayım:) harika güneş var burada kar topluyor hava galiba
regl sancısı mideme vurdu çok fenayım midem deliniyor sandım
teşekkür ederim canım ilk defa böyle oldu anlamadımdikkat et kendine sıcak tutmaya çalış
teşekkür ederim canım birazdan deneyim başım falan da dönüuorEvet ankara da güneş mutlu etti beni bu sabah.günlerdir sisli gri hava korkunctu.regli benimde mideme vurur kaynamis suya 1yk nane atıp demliyorum çok işe yarıyor. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?