Yediklerin aynı kalsa bile harcadığın kalori arttığı için tabikii kg verirsin.harcadığın kalori aldığından fazlaysa verirsin.aldığın kalori harcadigindan fazlaysa kg alirsin.alınan ve harcanan kaloriler eşitse kilon sabit kalır. Sporunu tamamladığın için tebrikler .emzirmen geçince dikkat etmeye başlarsın.atıyorum;1kg vereceğine 3 verirsin.Selam kızlar bugünde 30 dakika eliptik kullandım
Yediklerime çok dikkat edemiyorum sizler gibi
Çünkü emziriyorum
Acaba genede verirmiyim
Selam kızlar bugünde 30 dakika eliptik kullandım
Yediklerime çok dikkat edemiyorum sizler gibi
Çünkü emziriyorum
Acaba genede verirmiyim
Ay ne tatlisin seninde yeni yılın kutlu olsun canım benim
kızlar bende bu akşamdan itibaren pazartesiye kadar olmayabilirim
şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım, yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, başarı ve daha istediğiniz ne varsa hayırlısyla getirsin inşallah...hepinizi öpüyorum...
zeysb Seymasevde _Visneliturta_ nastasia elvin13
Aaaa harika Güle güle kullan tatlımmutlu yıllar kızlarsağlıklı, huzurlu, harika bir yıl geçiririz inşallah.
eliptik bisikletim geldim. yılın ilk günü başladım kullanmaya inşallah böyle azimle devam ederim
olur canım süper olur :) benim 15 gün sonra sınavım var. o zamana kadar biraz ara vericem sonra devam55 iyidir 50 de çok kuru kalirsin bende 55~56 da kalırım heralde (tabi inebilirsem )
Valla boy kilo ayniyiz birbirimizi gazlayip zayiflayalim ne dersin
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Mutlu yıllar :)
kızlar bende bu akşamdan itibaren pazartesiye kadar olmayabilirim
şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım, yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, başarı ve daha istediğiniz ne varsa hayırlısyla getirsin inşallah...hepinizi öpüyorum...
zeysb Seymasevde _Visneliturta_ nastasia elvin13
Magazin programlarıni izliyordum ajda pekkan çıktı "sporu bırakmamak lazım.geçen yilbasi kırmızı giydim bu yıl mavi sectim" tarzı konuşuyo .ay dedim yaş 70 spor diyo. Bizde kendimizi saliyoruz yuh dedim kendi kendine.
Cuma spor yapmadım hadi bu gün yaptim ama yarinda pazar yapmam diye düşünüyordum.
Haftada 1 gün dinleniyorum ya.ee dedim cuma dinlendin pazar kesin yapmalıyım. Bak Ajda ne diyor ayıp ayıp dedim.
Kendi kendimi motive ediyorum.bir ajda iki Bülent Ersoy. Kendimi ne zaman bıraksam Bülent Ersoy u düşünüp kalkıp bakim makyaj saç maç yapıyorumbu iki isim motive ediyor beni.
Ay bende kimse yok deli kızın günlüğü gibi yazıyorum hahahahha
Gül gulgüldürdün beni
Yatılı misafirim var hiç bişey yapamadımpazartesi başlıycam inş
olsun yeni yılda biraz kaçamak olurMalum yeni yıl sofrası diye azcik kaçırdım akşamtatlıya dayandim dayandim gecen
Aaaa harika Güle güle kullan tatlım
Valla dun çok geç geldik eve sabah yatışyarın yaparim inşallah inşallah azimle devam ederiz
canım ya ne güzel sporunu yapmışsın kıskandım şimdi seniMillet sıcak poocalari simitleri gotururken pazar pazar ben sporumu yaptim.ısiniyorum hem bu sogukta spor yaparken.yiyin siz oturun yanlız yanliz buralardayim
yatılı misafiri kim severkiGül guliyidir.Aaaa hiç sevmem yatılı misafir hahhahah neyse artık pzt bekliyoruz spor bildirimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?