Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Selam kızlar bugünde 30 dakika eliptik kullandım
Yediklerime çok dikkat edemiyorum sizler gibi
Çünkü emziriyorum
Acaba genede verirmiyim
Yediklerin aynı kalsa bile harcadığın kalori arttığı için tabikii kg verirsin.harcadığın kalori aldığından fazlaysa verirsin.aldığın kalori harcadigindan fazlaysa kg alirsin.alınan ve harcanan kaloriler eşitse kilon sabit kalır. Sporunu tamamladığın için tebrikler .emzirmen geçince dikkat etmeye başlarsın.atıyorum;1kg vereceğine 3 verirsin.

Selam kızlar bugünde 30 dakika eliptik kullandım
Yediklerime çok dikkat edemiyorum sizler gibi
Çünkü emziriyorum
Acaba genede verirmiyim

canım yediklerine dikkat edemiyosan en azından karbonhidrat alımını azalt, ekmek, makarna,pilav,hamurişi ile aran nasıl bilmiyorum ama bunlarda eğer fazlaysa bunları azaltabilirsin, onun harici sebze, tavuk,et, süt, yumurta vs.... zaten yemen gerekir, birde meyva yı çok yiyiyosan şöyle yap kendine göre ayarla tabide mesela 5 den sonra yememeye çalış günün erken saatlerinde ye, birde hergün 3-5 çeşit değilde hergün 2 çeşit değiştire değiştire ye
benim sana söyleyebileceklerim bunlar, bunun harici eliptiki 30dk kullanmayla kilo verirsin diyemem çünkü beslenmeme dikkat edemiyorum demişsin mantıken aldığın kalori yaktığından fazlaysa vermen biraz zor ama yinede bu seni yılmasın yediklerini dengeleyipte yersen birde eliptik yaparsan neden veremeyesin
unutma bu süreç herşey biranda değişmiyor alışmak için kendine zaman tanı

2015'in son sporunu yapmış durumdayım. Seneye kadar spor yapmiycam umut dolu,sağlık başarı dolu bir yıl olsun.tüm dilekleriniz hayirliysa kabul olsun.sporsuz gecmesin.Tatil boyunca sporumu aksatmamaya calisicam.bildirim yaparim.herkese iyi tatileerrrr iyi yillaaarrrr

mutlu yıllar kızlar sağlıklı, huzurlu, harika bir yıl geçiririz inşallah.
eliptik bisikletim geldim. yılın ilk günü başladım kullanmaya inşallah böyle azimle devam ederim

Malum yeni yıl sofrası diye azcik kaçırdım akşam tatlıya dayandim dayandim gecen
mutlu yıllar kızlar sağlıklı, huzurlu, harika bir yıl geçiririz inşallah.
eliptik bisikletim geldim. yılın ilk günü başladım kullanmaya inşallah böyle azimle devam ederim
Aaaa harika Güle güle kullan tatlım
Valla dun çok geç geldik eve sabah yatış yarın yaparim inşallah inşallah azimle devam ederiz

Magazin programlarıni izliyordum ajda pekkan çıktı "sporu bırakmamak lazım.geçen yilbasi kırmızı giydim bu yıl mavi sectim" tarzı konuşuyo .ay dedim yaş 70 spor diyo. Bizde kendimizi saliyoruz yuh dedim kendi kendine.
Cuma spor yapmadım hadi bu gün yaptim ama yarinda pazar yapmam diye düşünüyordum.
Haftada 1 gün dinleniyorum ya.ee dedim cuma dinlendin pazar kesin yapmalıyım. Bak Ajda ne diyor ayıp ayıp dedim.
Kendi kendimi motive ediyorum.bir ajda iki Bülent Ersoy. Kendimi ne zaman bıraksam Bülent Ersoy u düşünüp kalkıp bakim makyaj saç maç yapıyorum bu iki isim motive ediyor beni.
Ay bende kimse yok deli kızın günlüğü gibi yazıyorum hahahahha

güldürdün beni
Yatılı misafirim var hiç bişey yapamadım pazartesi başlıycam inş

Millet sıcak poocalari simitleri gotururken pazar pazar ben sporumu yaptim.ısiniyorum hem bu sogukta spor yaparken.yiyin siz oturun yanlız yanliz buralardayim

olsun yeni yılda biraz kaçamak olur
teşekkür ederim canım.
haftasonu çalıştım ve hastayım yapamayağım
hayırlısı artık

Merhaba bende aldım bugun eliptik bisiklet bismillah dedim başladım
Bakalım inşallah sıkılaşıp kilo vereceğimi umuyorum ama baya sağlam terletiyo sevdim bu eliptik işini ben

kızlar günaydın, nasılsınız bakalım? ben geri geldim çok şükür evde olunca iş güç gezmelere gitmek derken giremiyorum buraya ama işyerinde daha rahat
ben günlerdir spor yapamıyorum evde olmak bana yaramıyor çalışma hayatı beni daha düzenli yapıyo bunu bir kere daha anlamış oldum, inşallah bu akşamdan itibaren yeniden başlayacağım

Millet sıcak poocalari simitleri gotururken pazar pazar ben sporumu yaptim.ısiniyorum hem bu sogukta spor yaparken.yiyin siz oturun yanlız yanliz buralardayim
canım ya ne güzel sporunu yapmışsın kıskandım şimdi seni bende patates kızartmalarını götürdüm valla

Gül gul iyidir.Aaaa hiç sevmem yatılı misafir hahhahah neyse artık pzt bekliyoruz spor bildirimlerini
yatılı misafiri kim severki
dün akşam vardı, bu akşam da var hatta bu akşam gelcek misafirim(2 kişi) yaklaşık 15 gün kalcaklar bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…