Ay sinir valla ya.babamda 25 yıl önceki takımlarına sigan bir adam bir de kızına baj haha tamam verelim kg lari o zaman karar veririz giyermiyiz atarmiyizolsun içine girebilcek kadar olayımda beğenmezsem yenisinide alırım doğru düzgün giyemeden kilo aldım zaten az hevesimi alayım
Ay sinir valla ya.babamda 25 yıl önceki takımlarına sigan bir adam bir de kızına baj haha tamam verelim kg lari o zaman karar veririz giyermiyiz atarmiyiz
1 saat kadar önce sen geçtin aklımdan ayın 16 sı ne zamandı bu kızın kontrolü vardı diye düşünmüştüm sonucunu yazarsın canım,bekliyoruzDün bi saat bisiklet yaptım diywtw devam 76 dayim hala . 80 den başlamıştım. Cumartesi kontrolün var bakalım ne olacak
Kapali korkunc gri Ankara'dan tunaydin
Sabah sporu zar zor tamamlandi.hala uykum var.
Demek her yerde yağmur kapida .iyi iyi bereket. Ay kolay gelsin ya yorulmussundur hafta ici misafir. Neyse oda spor sayılır bu gün yaparsintünaydın canım, burdada hava kapalı ama açık gri bulutlar çokta karamsar değil
ben dün spor yapamadım yemekte misafirim vardı 23,30 du işim bittiğinde
ama bugün yapıcam inşallah
Evet ya aynen 30 dk bilemedin 25 dk yap cik.beklesin herkes hersey biz değerliyiz ya.30 dk 60 dk da bizim olsun. İnsan kılığından çıkıyoruz kosturmaktan.erkeklerde guzrl bakımlı kadın istiyorlarsa azcik is bölümü yapsınlar. Bizede 30 dk kalsın.olmaz yap ole git gezmeye.birde orda yeme nolur. Bi tabak çorba içip git az yiyorum o zamanyaa sen varya şimdi daha çok kızcan bana
arkadaş haber göndermiş hazırlık yapmış akşam oturmaya bekliyo
napcam ben yaa
en yiyisi eve gider gitmez çocuğun karnını doyurayım, sonra gidene kadar sporumu yapmaya çalışayım sonrada gezmeye giderim
Evet ya aynen 30 dk bilemedin 25 dk yap cik.beklesin herkes hersey biz değerliyiz ya.30 dk 60 dk da bizim olsun. İnsan kılığından çıkıyoruz kosturmaktan.erkeklerde guzrl bakımlı kadın istiyorlarsa azcik is bölümü yapsınlar. Bizede 30 dk kalsın.olmaz yap ole git gezmeye.birde orda yeme nolur. Bi tabak çorba içip git az yiyorum o zaman
Kadayifmiiiiii kadayifmiiiiiiibir elma yer giderim çünkü öğlen kaçamak yaptım ve bir dilim kadayıf tatlısı yedim pişmanım
ordada kendi tabağımı kendim hazırlarım az az seçmece yapar koyarım
Kadayifmiiiiii kadayifmiiiiiiibari sütlü tatlı yeseydin. valla akşam sana 1 kase cacık yeter aslında form çay iç bari yaramasin cmts bizde bir davete gidicez bol kalorili ama yok Yemiycem hep başa hem başa dön biktim son bu
Tamam suçluluk duygusunu terk et çabuk. Unut oldu bitti. Devam sağlıklı beslenmeye akşam sporunu unutmauff aslında bende bıktım azda olsa verdiğim kilolar beni çok mutlu ediyo daha çok versem daha çok mutlu olcam ama nedense bugün böyle bi hata yaptım
zaten midem de acayip yanıyo bi ağır geldi tatlı sorma ceza oldu bana bu
form çayı yokta şekersiz türk kahvesi içtim bide normal çay içtim bir kocaman kupa,
akşamada elma yemiyim ben en iyisi sonuçta oda k.hidrat
misafirliktede idare etcez işte bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?