Hoşgeldin canım. Valla bu gün 52dk yaptim aynen eski sporcu olmama rağmen bende önce 5dk durabiliyordumKızlar merhabaaa. Bernim de eliptik bisikletim var. Pek fazla yorum okuyamadım tesadüfen gördüm başlığı i yerindeyim bakamıyorum da 30 dakika yaptığını yazmış form sahibi. Bravoooo.
Ben ilk başladığımda 5 dakikayı bile yapamamıştım sporcu bir geçmişim olmasına rağmen, şu aralar 20 dakikayı resmen zorluyorum ve hergün de yapamıyorum.
Tebrik ediyorum sizleri :)
tamam o zaman anlaştıkOlur neden olmasın da gün aşırı yapılması daha doğru aslında :) kaslarda biriken laktik asit kas yorgunluğuna sebep oluyor bu da hemen geçmiyor kuzucum, hergün yapmak iyi gibi görünse de randımanı düşürür.
Haaaa hergün yapasın var mı diye sorarsan, evetttt derim :))
En azından denerim
Çılgınnnnn 52 dakika mıııı :))))))))) hayran kaldımmmm :)))) bravo hem de 6 gün :))))Hoşgeldin canım. Valla bu gün 52dk yaptim aynen eski sporcu olmama rağmen bende önce 5dk durabiliyordumacildik valla burda profesyonel eliptikciler var haberin olsun ben haftanın 6 günü yapiyorum
Aynen alınca yeniyor.napcan idare edecen artık sen görme yeme onlarıya benimki o konuda çok katı asla karıştırtmaz kendine hatta evde kavga sebebi çıkar, yani her zaman çayla bişeyler yiyip içmesede evde illa bulunsun bi gelen giden olur (geneldede yatılı misafirimiz çok gelir o sebepten) sebebiyle mutlaka bişeyler aldırır ee alıncada varken yeniyo işte
tamam o zaman anlaştıkyapınca buraya bildirimde bulunabilirsin,aramıza hoşgeldin
2007 de aldim ben aleti 5 6 ay sadece ısındım sonra alıştım. Son 5 6 yıldır haftada 1 ay da 3 ole ihmal ettim.yazın yuruyus yapıyorum kışın ihmal ediyordum.bu yıl niye başlamayım kışın kg alıyorum dedim ve 15 16 aralıktan beri devamÇılgınnnnn 52 dakika mıııı :))))))))) hayran kaldımmmm :)))) bravo hem de 6 gün :))))
Aynen alınca yeniyor.napcan idare edecen artık sen görme yeme onlarışaka maka ocağı da yariladik kanka süper süper süperiz
yok güzelim ya o kurallar insanı sıkıntıya sokuyo biz sadece birbirimizle iletişimde olalım gaza getirelim yetiyo bize bide tabi yaptıklarımızı yazıyoruz o kadarHoşbuldummm teşekkür ederim :)
Belirli bir kural yok değil mi
şu gün yaz her gün yaz şu kadar mesaj at günde v.s. :)
yok güzelim ya o kurallar insanı sıkıntıya sokuyo biz sadece birbirimizle iletişimde olalım gaza getirelim yetiyo bize bide tabi yaptıklarımızı yazıyoruz o kadar
Offf ramazan ve hamurlar gelsin gelsin bayilirim ramazana ne bereket ve sukur dolu çok seviyorum.ocak geldimi marta ne kaldı şurada devam devamharbiden ocağın ortası geldi şaka maka iyi gidiyoz heeee
ben size göre accık tontişim biraz daha zayıflasam daha iyi olcak,hazirana kadar ancak yolu yarılarım sonra ramazan geliyo zaten ramazanda almazsam yazında korursam ekimde tekrar başlarım aboooo şimdiden gözüm korktu
Aynenn öyleee, kuralları yıkmak uymamak gibi de bir huyumuz olunca :)
İyi sevindim. Tamam ben de varım ve bugün ciddi başlıyorum
Aynenyok güzelim ya o kurallar insanı sıkıntıya sokuyo biz sadece birbirimizle iletişimde olalım gaza getirelim yetiyo bize bide tabi yaptıklarımızı yazıyoruz o kadar
begum75 dün olmayan bi eteğim vardı nerdese 1 karış açık kaliodu denedim 3 4 cm açıklık kalio evet fark etmişim ama niese ole sevinemedim.kapansın o etek olsun üstüme diye heyecanmi yaptim nedir. motivadyonum dün dusmustu.hemen sonuca ulaşalım artık ne zaman olcak o etek bana yahu
Ay aynen hahahah biraz kg verince tüm dolabı dokuyorum sanki hepsi olacak gibi.inadimdan atmadim vermedim hiçbirini hahhaha 44 bedenken bile.hepsi 38 beden dolabın.ole beni bekliyorlar. Ama inan dün yeter be napsam olmuo dedimbozma moralini fark kapanıyo bak bir anda olmuyo öyle sabretceksin
bende çok sabırsızım 3 kilo verdim diye herşeyin içine sığcam sanıyorum ama malesef olmuyo işte az daha sabır zaten havalar soğuk boşver eteği az daha sabret,o eteğin sana olcağı hatta belinde döndüğünü gördüğün günlerde gelecek
Ay aynen hahahah biraz kg verince tüm dolabı dokuyorum sanki hepsi olacak gibi.inadimdan atmadim vermedim hiçbirini hahhaha 44 bedenken bile.hepsi 38 beden dolabın.ole beni bekliyorlar. Ama inan dün yeter be napsam olmuo dedim
Doğru diyorsun.indirimden bakıyorum üst alıyorum sadeceyok yok öyle deme, az kaldı sabır, mevsim tam bizim mevsim,bol bol spor yapıp kalın giysiler giymek verilen kiloları saklamak ve yaza doğru giysiler inceldikçe insanların senin zayıfladığını görmesi süper bişey, ama bunun için sabır lütfen
inan benim dolaptada var 38 beden giysiler bende atmaya kıyamadımşuan elime alma cesaretim yok ama zamanı gelince affetmem uleeyynnn
Doğru diyorsun.indirimden bakıyorum üst alıyorum sadecealta bol bol şeyler yok ya armut vücut zor hep kontrol etmeliyiz hep dikkat hep spor hemen dagalio popom evet vereceğiz 38 lere az kaldı. Kg verip istedigimiz pantalonlari alcaz inşallah
Kiz modası geçmiş hahahahaha 4 yıldır giyemedigim kota baktim ole pant.kalmamış hahahahahaha .olur olur eskilerde yenilerek inşallahönce dolapta bekleyenlerin içine girsem yeter bana yenilerini istemem
Kiz modası geçmiş hahahahaha 4 yıldır giyemedigim kota baktim ole pant.kalmamış hahahahahaha .olur olur eskilerde yenilerek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?