Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Ohh afiyet olsun, arada yapmak lazim zaten

Ben bugun 45 dakika yuruyus yaptim bildirimimide yapayimda nolur nolmaz gozden kacmasin
Evet tam 1 ay sonar ii oldu.sporunu yaptığın için tebrikler.bende cmts diye uyudum tabiii biraz
sporumu birazdan yapiiciiimm

Merhaba kızlar 3.1 kilo vermisim 3 kilosu yağdan gitmiş :)) su an 75.7 kiloyum bi sonraki kontrolum 30 ocakta bakalım ne olacak hedef 3 kilo yine.
Tebrikler cok süper bi sonuc sen yazmasaydin be sorcaktim gittin mi diye, yeni liste verdimi peki ?

Verdi vermez olurmu bu daha acimaszi geldi bana ama tek karim et olan günlerde sınırsız balık yiyebilmek.
Hadi ya daha kotusunu verdi demek,ama ise yariyo baksana 3 kilo yagdan vermek ne demek super bi sonuc, yeni listeni musait oldugunda paylasirmisin ozelden de atabilirsin canim.

Canim bekunis aldim eczaneden en son 2 tane ictim. Birde sabah ezanda uyanmistim…2 gun kueusu yedim birde su ictim. Sabah tuvaletten cikamadim ama cok rahatladim. Bende tarti yok arkadasimda var, onda da nezaman denk gelirse tartiliyorum. Kendime tarti alacagim en kisa zamanda onereceginiz bir marka varmi acaba?
Canim zaten wc ye ciktiysam sabah ozaman tartilicam soz..buarada istanbula gelmek durumunda kaldim. Persemveye kadar eliptik yapamicam ne yazikki... Onerebliceginiz birsey varmi?

Dunku spordan sonra akşam davettede dikkat ettim.yemedim yaaaa.Bu gün dinlenme gunum kaslarımi dinlendiriyorum.zaten alt baldirlarim öyle gerginki anlatmam.Yoruldum galiba.dinleneyimde yarına bomba gibi baslarim

Kızlar şu goji berry (kurt üzümü ) çok ovuluyor.kg verdiriyormus deneyen var mı? Bende alcam aktaran. Bide jillian nin vidyolari ovuyorlar youtube dan takip edip yarın ona basliycam

günaydın canım, baskül için şunu söyliyim alırsan kas, kemik, ölçenler varya onlardan al arzumun vardı çok güzel 75 tl ye linkini atayım,

http://www.hepsiburada.com/arzum-ar...el.bakim.pla&gclid=CPmWoK7jssoCFVTNGwod_z8E3w

istanbulda eliptik yerine ne yapabilirsin diye düşündüm, kaldığın yer müsaitse eğer;
michaels jillian videolarını öneririm, ben eliptike başlamadan önce 10-15 gün kadar yaptım kaslarım falan inanılmaz açıldı hamlık gitti üzerimden ve hayatımda ilk kez eliptik kullandığımda 1 saat kullanmıştım dahada kullanırdım ama abartmıyım diye bırakmıştım.

Dunku spordan sonra akşam davettede dikkat ettim.yemedim yaaaa.Bu gün dinlenme gunum kaslarımi dinlendiriyorum.zaten alt baldirlarim öyle gerginki anlatmam.Yoruldum galiba.dinleneyimde yarına bomba gibi baslarim

Kızlar şu goji berry (kurt üzümü ) çok ovuluyor.kg verdiriyormus deneyen var mı? Bende alcam aktaran. Bide jillian nin vidyolari ovuyorlar youtube dan takip edip yarın ona basliycam

günaydın canım, goji berry bende duydum ama pahalı bişeymiş sanırım o yüzden hiç bulaşmadım,
bende dün spor yapamadım, ev işi ütü inanırmısın saat 8 de yattım uyumuşum birazda rahatsızım ve halada bitkinlik var üzerimde kanamadım yatmalara
jillian videolarını öneririm canım, ben eliptikten önce onu yaptım kesinlikle çok iyi enerji harcatıyo

Ev işi gıcık nankor yap yap aynı. Evet pahalı goji berry ama zaten 15 20 adet yemek lazım ya 100gr alsak idare eder.jillian i yıllar önce yapmıştım gene başlıyorum. İncelme sağlıyor. Bu gün sporunu yapmaya çalış canım vitamin al

bugün yaparım artık çok ara verincede hamlıyo insan, canım benim hasatalığım mevsimsel değil kadın hastalıkları çarşamba randevu aldım bakalım ne diyecek

bugün yaparım artık çok ara verincede hamlıyo insan, canım benim hasatalığım mevsimsel değil kadın hastalıkları çarşamba randevu aldım bakalım ne diyecek
Hayırdır inşallah. ..çok geçmiş olsun. Evet haliyör insan yapasi da gelmiyor. Sabah 30dk zar zor yaptim.hava buz kapali

Canım sağol en kısa zamanda alayım tartıyı bütçeme göre bakayımda:)
Ya görümcemdeyim esasen, çok yapabileceğimi söyleyem ama eşimle yürüyüşe gideriz karda akşam aklıma o geldi. Birde 4. Günüm tatlı yemiyorum kızlar bu benim için bir mucize:) inş devamını getiririm ya

bütçe konularında yorum yapamam tabi araştır kafana mantıklı geleni al, hatta vaktin olursa ist. da dükkanlara da sor hem gözle görmek daha iyi
ist. çok güzel kar yağıyomuş bencede bunu değerlendirebirsin, karda yürümekte çok kalori harcatır, 4 gündür tatlı yemediğin için

Reglime 10 gün var ve niese acayip ıstahim var uykum var erken başladı belirtiler .sinir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…