Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Canım hosgeldin bende 2007 model Dunlop var 2.eller nette dolu 200 300

Bakıyorım bakalm . Eşimlede istişare yaparım akşam uygun br şey alacağım inşallah :))
burdayız canım başka yer yok, senide bekleriz

Bende inşallah bildirim yaparım :) 10 dk trambolinde zıpladım. Bir enerjiyle kalktım ev topluyorum iki yaşında kızım var her yer oyuncak minik minik .eliptik bisiklete yer ayarlıyorum oturma odasında :) ev evlikten çıktı her köşede bir spor aleti :) bu odayı bitireyim yeşil çay demleyeceğim ödem atmada metebplizmada üstüne tanımam :)

ayarla ayarla biyerden başlamak lazım kış meysiminin ortalarında sayılırız her geçen gün aleyhimize bir an önce başlamakta fayda var.

yeşilçayı hergün bende içiyorum ondan sebep sanırım ödem pek olmaz bende de

bu arada kızını Allah bağışlasın canım

inş cnm o günleri de görürsün... ben 63 e düşebilsem, sonra 58e inmek istiyorum en fazla bende inşş sıkılmadan devamı gelir bakalım...

görcez görcez hepbirlikte görcez birbirimize destek olup halletcez bu işi ama adım adım pes etmeden yılmadan, gerçi sende boy var hatta şuanki kilon normal bile sayılır 58 sana az değilmi ya sıfır beden mi hedefliyon yoksa

Son düzenleme:

Aynen canım bir ver bir al 79 oldum :) bismillah dedim başladım bakalım inşallah devam edeceğim. Kış ayında üşeniyorum ama antalyadym pek soğuk olmuyor o yönden sanslıyım.

Teşekkür ederim elifimin hediyesi bu kilolar :) napalım canı sağolsun

Çok sagolun kızlar. Huysuzluk isteksizlik var birazda üstümde yarın silkelenirim inşallah. Vitamin çorba vs yedim sabahta tost yedim .bırakmak yok inşallah

Ay nazar olduk begum75 toplanalim yarına
evet canım havadan mıdır nedir bide bugün çok yoğundu herşeye yetişmeye çalıştım mecburen spordan fedakarlık yaptım, gerçi mecbur kaldım 10,30 du işim bitti artık halim kalmadı
bu akşamda yemeğe misafirim geliyo bugunde yapamam yarına inşallah artık

İşte kadınların ortak derdi is guc ev is misafir derken zamanınız kalmıyor. Sonrada kadınlar kendinize bakın. Zaman mi kalio güç mu kalio

Tunaydin tunaydin.gene halsiz hissetsemde Dünün de acısını cikarircasina 5dk bisikletimi yaptim.acliktan oluyordum sabah uyandigimda.akşam az Yemiştim.birde spor yapınca oldum oldum.peynirli biberli yumurtami yedim 1 dilim etimekle.

İşte kadınların ortak derdi is guc ev is misafir derken zamanınız kalmıyor. Sonrada kadınlar kendinize bakın. Zaman mi kalio güç mu kalio
evet ya çok çok haklısın, inan saat 8,30 9 dan önce balşayamıyorum spora bitişi 10 10,30 ve o saate kadar ayaklarımı uzatıp hiç dinlenemiyorum buna rağmen sporumu yapıcam diye çabalıyorum emeklerimin karşılığını yaza kadar alıcam inşallah

İşte bende o yuzden sabah erken kalkip yapıyorum. Ben akşam yemeği çay bitiiii ama iş eve yakın arabayla 10dk ole bi şansım var .yoksa ne sporu valla hiç bişey yapamam.

İşte bende o yuzden sabah erken kalkip yapıyorum. Ben akşam yemeği çay bitiiii ama iş eve yakın arabayla 10dk ole bi şansım var .yoksa ne sporu valla hiç bişey yapamam.
aslında akşam yapmamın banada şöyle avantajı oluyo yemekten sonra eşim çay içerse yanında bişeyler yiyiyo ben o sırada iş ti spordu bu bahaneyle yemiyorum, ondan sebep akşam yapmak daha iyi benim için

aslında akşam yapmamın banada şöyle avantajı oluyo yemekten sonra eşim çay içerse yanında bişeyler yiyiyo ben o sırada iş ti spordu bu bahaneyle yemiyorum, ondan sebep akşam yapmak daha iyi benim için
Aaaaa oda var bak supersin. Benimkinde de o huy vardı. Asla paketli ürun almicaz diye soz verdik haziranda.ceviz fındık fıstık leblebi dut kurusu kayisi hurma iğde alıyorum koyuyorum koca kavanoza çayla onlardan yio haftada 1 gün tatlı tuzlu yapıyorum oda 6 7kg verdi hahahhaha

Kızlar merhabaaa. Bernim de eliptik bisikletim var. Pek fazla yorum okuyamadım tesadüfen gördüm başlığı i yerindeyim bakamıyorum da 30 dakika yaptığını yazmış form sahibi. Bravoooo.
Ben ilk başladığımda 5 dakikayı bile yapamamıştım sporcu bir geçmişim olmasına rağmen, şu aralar 20 dakikayı resmen zorluyorum ve hergün de yapamıyorum.
Tebrik ediyorum sizleri :)

ya benimki o konuda çok katı asla karıştırtmaz kendine hatta evde kavga sebebi çıkar, yani her zaman çayla bişeyler yiyip içmesede evde illa bulunsun bi gelen giden olur (geneldede yatılı misafirimiz çok gelir o sebepten) sebebiyle mutlaka bişeyler aldırır ee alıncada varken yeniyo işte

gel sende katıl bize hergün yapalım eliptikimizi olmaz mı?

gel sende katıl bize hergün yapalım eliptikimizi olmaz mı?
Olur neden olmasın da gün aşırı yapılması daha doğru aslında :) kaslarda biriken laktik asit kas yorgunluğuna sebep oluyor bu da hemen geçmiyor kuzucum, hergün yapmak iyi gibi görünse de randımanı düşürür.
Haaaa hergün yapasın var mı diye sorarsan, evetttt derim :))
En azından denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…