Canım hosgeldin bende 2007 model Dunlop var 2.eller nette dolu 200 300
burdayız canım başka yer yok, senide bekleriz
inş cnm o günleri de görürsün... ben 63 e düşebilsem, sonra 58e inmek istiyorum en fazla bende inşş sıkılmadan devamı gelir bakalım...son hedef aslında 58 idi ama bi sitede hesap yapmıştım 56 ideal kilom çıkmıştı duruma göre 56 da olabilir
Bakıyorım bakalm . Eşimlede istişare yaparım akşam uygun br şey alacağım inşallah :))
Bende inşallah bildirim yaparım :) 10 dk trambolinde zıpladım. Bir enerjiyle kalktım ev topluyorum iki yaşında kızım var her yer oyuncak minik minik .eliptik bisiklete yer ayarlıyorum oturma odasında :) ev evlikten çıktı her köşede bir spor aleti :) bu odayı bitireyim yeşil çay demleyeceğim ödem atmada metebplizmada üstüne tanımam :)
inş cnm o günleri de görürsün... ben 63 e düşebilsem, sonra 58e inmek istiyorum en fazla bende inşş sıkılmadan devamı gelir bakalım...
ayarla ayarla biyerden başlamak lazım kış meysiminin ortalarında sayılırız her geçen gün aleyhimize bir an önce başlamakta fayda var.
yeşilçayı hergün bende içiyorum ondan sebep sanırım ödem pek olmaz bende de
bu arada kızını Allah bağışlasın canım
evet canım havadan mıdır nedir bide bugün çok yoğundu herşeye yetişmeye çalıştım mecburen spordan fedakarlık yaptım, gerçi mecbur kaldım 10,30 du işim bitti artık halim kalmadıAy nazar oldukbegum75 toplanalim yarına
İşte kadınların ortak derdi is guc ev is misafir derken zamanınız kalmıyor. Sonrada kadınlar kendinize bakın. Zaman mi kalio güç mu kalioevet canım havadan mıdır nedir bide bugün çok yoğundu herşeye yetişmeye çalıştım mecburen spordan fedakarlık yaptım, gerçi mecbur kaldım 10,30 du işim bitti artık halim kalmadı
bu akşamda yemeğe misafirim geliyo bugunde yapamamyarına inşallah artık
bende dün çok yoğundum ayapamadım ama arada vücudu dinlendirmek iyi oluyormuş ya...Kizlar islerim yeni bittispor yapacak halim Yok,bugunluk boyle olsun kalorim 1030 kalori
evet ya çok çok haklısın, inan saat 8,30 9 dan önce balşayamıyorum spora bitişi 10 10,30 ve o saate kadar ayaklarımı uzatıp hiç dinlenemiyorum buna rağmen sporumu yapıcam diye çabalıyorumİşte kadınların ortak derdi is guc ev is misafir derken zamanınız kalmıyor. Sonrada kadınlar kendinize bakın. Zaman mi kalio güç mu kalio
İşte bende o yuzden sabah erken kalkip yapıyorum. Ben akşam yemeği çay bitiiiievet ya çok çok haklısın, inan saat 8,30 9 dan önce balşayamıyorum spora bitişi 10 10,30 ve o saate kadar ayaklarımı uzatıp hiç dinlenemiyorum buna rağmen sporumu yapıcam diye çabalıyorumemeklerimin karşılığını yaza kadar alıcam inşallah
aslında akşam yapmamın banada şöyle avantajı oluyo yemekten sonra eşim çay içerse yanında bişeyler yiyiyo ben o sırada iş ti spordu bu bahaneyle yemiyorum, ondan sebep akşam yapmak daha iyi benim içinİşte bende o yuzden sabah erken kalkip yapıyorum. Ben akşam yemeği çay bitiiiiama iş eve yakın arabayla 10dk ole bi şansım var .yoksa ne sporu valla hiç bişey yapamam.
Aaaaa oda var bak supersin. Benimkinde de o huy vardı. Asla paketli ürun almicaz diye soz verdik haziranda.ceviz fındık fıstık leblebi dut kurusu kayisi hurma iğde alıyorum koyuyorum koca kavanoza çayla onlardan yioaslında akşam yapmamın banada şöyle avantajı oluyo yemekten sonra eşim çay içerse yanında bişeyler yiyiyo ben o sırada iş ti spordu bu bahaneyle yemiyorum, ondan sebep akşam yapmak daha iyi benim için
Aaaaa oda var bak supersin. Benimkinde de o huy vardı. Asla paketli ürun almicaz diye soz verdik haziranda.ceviz fındık fıstık leblebi dut kurusu kayisi hurma iğde alıyorum koyuyorum koca kavanoza çayla onlardan yiohaftada 1 gün tatlı tuzlu yapıyorum oda 6 7kg verdi hahahhaha
Kızlar merhabaaa. Bernim de eliptik bisikletim var. Pek fazla yorum okuyamadım tesadüfen gördüm başlığı i yerindeyim bakamıyorum da 30 dakika yaptığını yazmış form sahibi. Bravoooo.
Ben ilk başladığımda 5 dakikayı bile yapamamıştım sporcu bir geçmişim olmasına rağmen, şu aralar 20 dakikayı resmen zorluyorum ve hergün de yapamıyorum.
Tebrik ediyorum sizleri :)
Olur neden olmasın da gün aşırı yapılması daha doğru aslında :) kaslarda biriken laktik asit kas yorgunluğuna sebep oluyor bu da hemen geçmiyor kuzucum, hergün yapmak iyi gibi görünse de randımanı düşürür.gel sende katıl bize hergün yapalım eliptikimizi olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?