Tamam suçluluk duygusunu terk et çabuk. Unut oldu bitti. Devam sağlıklı beslenmeye akşam sporunu unutma
yüksek tempo derken kaçıncı zorlukta yürüyosun canım?merhaba kızlar bende dün akşam 25 dk yüksek tempoda eliptikte yürüdüm, üstüne hareketler yaptım. baya terlemişim, üstüne duş alıp yattım. haftaiçi çok zor oluyormuş onu farkettim.
canım benim eski alet eksiden artıya zorluğu arttırıyorsun, ben + nın en son bitimindekinde yaptım, az dakikada daha çok terlemiş oldum. hemde zamandan kazandım, çünkü ben çok sıkılıyorum uzun süre yapmaktan yayüksek tempo derken kaçıncı zorlukta yürüyosun canım?
haftaiçi zordur tabi,benim sporun bitmesi 22,30 u buluyo ama gelen giden olmadığı müddetçe aksatmamaya gayret gösteriyorum yapıyorum yinede sonrada tumba yatmaya
Supeerrrİyi geceler kizlar,45 dakika yuruyusumu tamamladim
Dun eliptige başlayalı tam 1 ay oldu.bu gün sabah 68 ile başladığım yolda tartıda 63 u gördüm.demem arada kacamaklar yapmasaydim 5 değil 6 gidermis.olsun o zamanda çok sıkılıyorum.2 3 kg daha verip korusam bana yer
Yok canım seninde iyi gidiyor. Ben epey az yiyorum son 1 2 haftadır ama galiba ondan. Devam devam inşallah kurtulucaz bunlardan.1 ay sonra daha da incelme gozlemleriz.bacak basen biraz daha sikilassa süper olacakçok çok tebrik ederim
bende 9 ekimde 68,2 ile başladığım bu süreçte bu sabah yine 64,8 geldim sana göre çok zor gitsede gitmesinden memnunum hedefe ulaşana kadar tam gaz devam
Yok canım seninde iyi gidiyor. Ben epey az yiyorum son 1 2 haftadır ama galiba ondan. Devam devam inşallah kurtulucaz bunlardan.1 ay sonra daha da incelme gozlemleriz.bacak basen biraz daha sikilassa süper olacak
Ay bazen yapıyorum bazen yapmıyorum .ama genel olarak epey az yiyorum porsiyonlarimi kuculttum.üst bacak sorun yasen kalori hesabı yapıyomusun canım?
birde benim üst bacak hala 1 cm bile incelmedi sıkılaşmadı pamuk gibi napcaz bunu?
Ay bazen yapıyorum bazen yapmıyorum .ama genel olarak epey az yiyorum porsiyonlarimi kuculttum.üst bacak sorun yabisiklete ek yee egzersizleri yapiyorum.biraz farketti ama 1 ay daha lazım benim için
Ay nasıl anlatıyimki....Vucut agarligiyla yapılan egzersizler pilates fitnes blender diye arat netten fikir olurbende hergün 300 yana açma kapama yapıyorum ama 2 ay oldu nerdeyse hiç fayda etmedi, sen ne hareketleri yapıyosun
Dun eliptige başlayalı tam 1 ay oldu. sabah 68 ile başladığım yolda tartıda 63 u gördüm.demek arada kacamaklar yapmasaydim 5 değil 6 gidermis.olsun o zamanda çok sıkılıyorum.2 3 kg daha verip korusam bana yer
Kızlar maşallah size:) ya ben dün akşam tartıldım 70 geldim biliyormusunuzçok çok tebrik ederim
bende 9 ekimde 68,2 ile başladığım bu süreçte bu sabah yine 64,8 geldim sana göre çok zor gitsede gitmesinden memnunum hedefe ulaşana kadar tam gaz devam
Ah caniiiiimKızlar maşallah size:) ya ben dün akşam tartıldım 70 geldim biliyormusunuzgerçi 3. Günüm halen tuvalete çıkamadım ayrıca vücudumu çok şiş hissediyorum
Bende kendime söz verdim 21 gün boyunca tatlı yemezseniz 21. Günün sonunda insanın canı tatlı istemiyormuş. Bakalım onu deneyeceğim, birde bidaha akşam tartılmayacağım2 kilo oynuyor bende, artık bugün ilaç aldım halen tık yok ağlamak istiyorum inanaın redmen en az 2kilo katmıştır bana..
Kızlar maşallah size:) ya ben dün akşam tartıldım 70 geldim biliyormusunuzgerçi 3. Günüm halen tuvalete çıkamadım ayrıca vücudumu çok şiş hissediyorum
Bende kendime söz verdim 21 gün boyunca tatlı yemezseniz 21. Günün sonunda insanın canı tatlı istemiyormuş. Bakalım onu deneyeceğim, birde bidaha akşam tartılmayacağım2 kilo oynuyor bende, artık bugün ilaç aldım halen tık yok ağlamak istiyorum inanaın redmen en az 2kilo katmıştır bana..
Ohh afiyet olsun, arada yapmak lazim zatenVeeeee 1 ay sonunda ilk hamur kaçamağımi bu aksam yaptim.3 dilim pizza goturdum a dostlar hiiiiiccc pişman değilim valla.arada lazım. Yarın sabah eliptikcigimi yapar bildirim yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?