Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Tamam suçluluk duygusunu terk et çabuk. Unut oldu bitti. Devam sağlıklı beslenmeye akşam sporunu unutma

kızlar günaydın,
dün eve gider gitmez eşimle oğlumun karnını doyurdum, ben de 1 çay bardağı (100 ml'lik) sütümü içtim 2 tanede petibör çifte kavrulmuş bisküvi yedim (şekerim düşmeye başlıyodu titremiyim diye)

1 saat yürüyüşümü yaptım, peşine 10 dakika egzersiz yaptım
sonra gezmeye gittim, ordada mamalardan az az yedim

Supersin begum75 sporunu yapmışsın harika ....bende sabah sporumu tamamladim ama hiç enerjim yok bu ara.kan şekerin için kayisi ya da hurma da yiyebilirdin.

merhaba kızlar bende dün akşam 25 dk yüksek tempoda eliptikte yürüdüm, üstüne hareketler yaptım. baya terlemişim, üstüne duş alıp yattım. haftaiçi çok zor oluyormuş onu farkettim.

merhaba kızlar bende dün akşam 25 dk yüksek tempoda eliptikte yürüdüm, üstüne hareketler yaptım. baya terlemişim, üstüne duş alıp yattım. haftaiçi çok zor oluyormuş onu farkettim.
yüksek tempo derken kaçıncı zorlukta yürüyosun canım?
haftaiçi zordur tabi,benim sporun bitmesi 22,30 u buluyo ama gelen giden olmadığı müddetçe aksatmamaya gayret gösteriyorum yapıyorum yinede sonrada tumba yatmaya

canım benim eski alet eksiden artıya zorluğu arttırıyorsun, ben + nın en son bitimindekinde yaptım, az dakikada daha çok terlemiş oldum. hemde zamandan kazandım, çünkü ben çok sıkılıyorum uzun süre yapmaktan ya

çok çok tebrik ederim
bende 9 ekimde 68,2 ile başladığım bu süreçte bu sabah yine 64,8 geldim sana göre çok zor gitsede gitmesinden memnunum hedefe ulaşana kadar tam gaz devam

çok çok tebrik ederim
bende 9 ekimde 68,2 ile başladığım bu süreçte bu sabah yine 64,8 geldim sana göre çok zor gitsede gitmesinden memnunum hedefe ulaşana kadar tam gaz devam
Yok canım seninde iyi gidiyor. Ben epey az yiyorum son 1 2 haftadır ama galiba ondan. Devam devam inşallah kurtulucaz bunlardan.1 ay sonra daha da incelme gozlemleriz.bacak basen biraz daha sikilassa süper olacak

Yok canım seninde iyi gidiyor. Ben epey az yiyorum son 1 2 haftadır ama galiba ondan. Devam devam inşallah kurtulucaz bunlardan.1 ay sonra daha da incelme gozlemleriz.bacak basen biraz daha sikilassa süper olacak

sen kalori hesabı yapıyomusun canım?
birde benim üst bacak hala 1 cm bile incelmedi sıkılaşmadı pamuk gibi napcaz bunu?

sen kalori hesabı yapıyomusun canım?
birde benim üst bacak hala 1 cm bile incelmedi sıkılaşmadı pamuk gibi napcaz bunu?
Ay bazen yapıyorum bazen yapmıyorum .ama genel olarak epey az yiyorum porsiyonlarimi kuculttum.üst bacak sorun ya bisiklete ek yee egzersizleri yapiyorum.biraz farketti ama 1 ay daha lazım benim için

Ay bazen yapıyorum bazen yapmıyorum .ama genel olarak epey az yiyorum porsiyonlarimi kuculttum.üst bacak sorun ya bisiklete ek yee egzersizleri yapiyorum.biraz farketti ama 1 ay daha lazım benim için

bende hergün 300 yana açma kapama yapıyorum ama 2 ay oldu nerdeyse hiç fayda etmedi, sen ne hareketleri yapıyosun

bende hergün 300 yana açma kapama yapıyorum ama 2 ay oldu nerdeyse hiç fayda etmedi, sen ne hareketleri yapıyosun
Ay nasıl anlatıyimki....Vucut agarligiyla yapılan egzersizler pilates fitnes blender diye arat netten fikir olur

çok çok tebrik ederim
Kızlar maşallah size:) ya ben dün akşam tartıldım 70 geldim biliyormusunuz gerçi 3. Günüm halen tuvalete çıkamadım ayrıca vücudumu çok şiş hissediyorum
Bende kendime söz verdim 21 gün boyunca tatlı yemezseniz 21. Günün sonunda insanın canı tatlı istemiyormuş. Bakalım onu deneyeceğim, birde bidaha akşam tartılmayacağım 2 kilo oynuyor bende, artık bugün ilaç aldım halen tık yok ağlamak istiyorum inanaın redmen en az 2kilo katmıştır bana..

Ah caniiiiim kabızlık tabiikii kg artışı yapar tartida.e her gün 500gr kakonkiko yaptığını düşünsek 1.5kg var kizşaka bir yana süper bir tarif vericem bak noluyor;2 kayisi 2 3 incir 1 tk z.yağ 1tk keten tohumu rondodan geçir aç karnına sabah ya da gece yatarken ye.kocaman bardakta üstüne su iç.resmen şifa çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Veeeee 1 ay sonunda ilk hamur kaçamağımi bu aksam yaptim. 3 dilim pizza goturdum a dostlarhiiiiiccc pişman değilim valla.arada lazım. Yarın sabah eliptikcigimi yapar bildirim yazarım inşallah

Oyoyoy wc ye cikamamak buyuk dert,bende kan hapi kullaniyorum butun wc metabolizmasi durdu sanki
Aksamlari tartilma zaten sabah uyandiktan birsure sonra hatta wc ye ciktiktan sonra tartil,tartildiktan sonra buraya yaz bize bildir ki zamanlam degisimi izleyebilelim

Veeeee 1 ay sonunda ilk hamur kaçamağımi bu aksam yaptim. 3 dilim pizza goturdum a dostlarhiiiiiccc pişman değilim valla.arada lazım. Yarın sabah eliptikcigimi yapar bildirim yazarım inşallah
Ohh afiyet olsun, arada yapmak lazim zaten

Ben bugun 45 dakika yuruyus yaptim bildirimimide yapayimda nolur nolmaz gozden kacmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…