harikasııııınDun eliptige başlayalı tam 1 ay oldu. sabah 68 ile başladığım yolda tartıda 63 u gördüm.demek arada kacamaklar yapmasaydim 5 değil 6 gidermis.olsun o zamanda çok sıkılıyorum.2 3 kg daha verip korusam bana yer
Ay evet bu ne yaZaten başlamadan 10 gün bittikten sonra 10 gün derken bi diğeri geliveriyor, hiç kurtuluş yok bize
İnşallah canım darısı sana olsun.harika başlamana sevindim.harikasııııın
darısı benim başıma bende dün başladım eliptiğe 20 dk yapıyorum.
teşekkür ederimİnşallah canım darısı sana olsun.harika başlamana sevindim.
benim eliptik dizlerimi ağrıtıyor. hata mı yapıyorum?
ayrıca gıcır gucur ediyor. ama bisiklete biner gibi otururmuş gibi bacaklarımı bükersem ses yok?
canım ben de servisi çağırdım vidaları tekrar yağladılar. adamlar gitti akşamına kullandım gene gıcırdıyor. anlamadığım eşim kullandığında 0 ses ben kulladığımda içine kuş kaçmış gibi:) dik mi duruyorsunuz kullanırken? bilemedim yanlış bişey yapıyorum galibaağrıtmaması lazım, benimde koşu bandında bacaklarım çok ağrırdı bunda bir sorun yok hatta ilk başlarda acaba işe yaramıyormu diye çok düşündüm, ama ağrın varsa geçene kadar bekle bence sonra tekrar başla, yoksa kalıcı hasar olmasın
gıcıraması vidaların gevşemesinden oluyor, benimkide kurulduktan 1 hafta 10 gün sonra çok ses çıkarmaya başladı, servisten gelip vidaları sıktılar şimdi çok arada gıcırıyo sonra düzeliyo
birde zemin düz mü ona bak ben mesela direk laminantın üstüne koyuyorum ama yerler tam terazide değil o yüzden az bir fark bile olsa bu ses çıkarmasına sebep oluyo, o yüzden altına gazete katladım koydum, o zaman ses kesliyo, bisikletin sallanmaması lazım
canım ben de servisi çağırdım vidaları tekrar yağladılar. adamlar gitti akşamına kullandım gene gıcırdıyor. anlamadığım eşim kullandığında 0 ses ben kulladığımda içine kuş kaçmış gibi:) dik mi duruyorsunuz kullanırken? bilemedim yanlış bişey yapıyorum galiba
tamam canım ben deneyim olmadı gene çağırayım baksınlar:)sen terazisini tam yapmaya çalış, az bir oynama olsa gıcırıyo ve gerekirse tekrar çağır servisi, benimkinde sele yok zaten hep ayakta yürüyorum
canım benimkini daha yeni aldık. ilk servisi çağırdıımda olması normal yerine oturacak dediler ama ilginç değil mi sadece ben kullandığımda gıcırdıyor
beni beğemiyor galiba
dili olsa neler derdi acaba
beni beğemiyor galiba
seviyorum, okşuyorum, öpüyorum oysakinasıl davranıyosun kim bilir bisiklete
seviyorum, okşuyorum, öpüyorum oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?