Eller kendi annen gibi olmuyormuş

Para onlardan çıkmıyor ikimizden çıkıyor.Ben de mobilyalarıma bakmaya giderken seve seve çağırdım fikir alma amaçlı yani amacım onun gelmemesi değildi.Ben sadece kayınvalidemle birlikte gitmek istemedim yani yanımda nişanlımda olsun istedim.

Kesinlikle ailesini istememem söz konusu değil çok severim hatta babasını kendi babamdan çok severim.Yani burdaki tek sorunum nişanlımında benimle olmasını istememdi

Ablam doktora tek gidebilecek olsa zaten onunla gitmez kendi işimi halletmeye giderdim.Çocuğa narkoz veriliyo bir saat uyuşuk kendine gelemiyo tek başına araç kullandığı için mecbur çocuğu tutacak biri lazımdı.Lütfen bilmeden yargılamayalım

Sildirmek ne alaka yahu siz okudugunuza emin misiniz konuyu hiç güleceğim yoktu
Ayyyyyy ben napmışım, sarhoşta değildim ama yorgunken ve yarınki yapılacak temizliği düşünürken yorum yapmamalıymışım ama beni yanıltan konu sahibinin

değilmiş.Dün kayınvalidem beni aradı yakın zamanda düğünümüz olduğu için gel bugün avizeleri halledelim dedi.

Bugün avizeleri halledelim demesi.
Şok şaşkınım kujum.

Evlenmekten niye soguyorsunki keske soyleseydin biz nisanlimla hallederiz siz stres yapmasaydiniz keske diye belirtseydiniz. Esinizin annesi gereksiz tribe girmis benim kardesimde evlenicek benim annem niye baksin avizesine soncta sen kullanicaksin baska alisverislere giderken kimseyi suruklemeyin peşinize

Yok estf yargılamak haddime değil sadece yazılandan anladigimi yorumladım. Kv ile iletsiimde de burdaki gibi bi kopukluk olmuş olabilir

Hep gelinler haklı burada. Geleceğin kv lerini görüyorum. Allah yardımcıları olsun gelinlerinin. Gelinime yapmam diyen kimi görsem maalesef yaptı çünkü

Tam aksine şu an ki gelinleri gördükçe kv kere sabır diliyorum bende , gelecekte silinip yok edilecekler gibi geliyor bana.

öncelikle anneanneniz hastalanacağını bilemiyor olabilirsiniz ama öğleden sonra yeğeninizi hastaneye götüreceğinizi söylemeniz gerekirdi
daha da önemlisi ben nişanlımla bakayım anne demeniz gerekirdi

İki kez ertelediğin için o da sinirlenmiş,onların evi ama ben düşünüp uğraşıyorum diye fakat öyle tepki vermemesi gerekir tabiki

Kaynananızın düğün yapıyoruz sıkıntısını biz çekiyoruz diye bahsettiği şeyin sahibi ta kendisi esasen ben anlayamadım düğün sahibi kendisi zaten sizin düğününüz bizene biz uğraşıyoruz ama diye imalı konuşması bence yanlış evet tabi ki uğraşacak oğlu evleniyor evlendikten sonra benim oğlum triplerine kendileri giriyorlar ama gelinlere sahipleniyorlar oğullarını biz bir şey diyor muyuz ? İş uğraşmaya gelince sizin düğününüz oluyor sen neden sustun ki? O seni azarlayamaz madem uğraşmak zor geliyor öyleyse uğraşmayın bana da sesinizi yükseltmeyin demeliydin ben büyüksünüz diye saygısızlık etmiyorsam siz de gelininiz olduğum için bana daha saygılı davranmayı deneyin demeliydin ezdirme kendini Ayrıca sizin suçunuz da öğleden sonraki planınızı söylememeniz her ne olursa olsun böyle şeylerde evdeki hesap çarşıya uymaz işler sabahtan biter diye düşündüğüm için söylemedim demişsiniz fakat bu durumda kaynananızın sizi azarlamasına fırsat vermiş oldu gördüğünüz gibi söylemeliydiniz ama yine de bu ona tabi ki sizi azarlama hakkı vermez!

Son düzenleme:
Herhalde yaşınız küçük, ben 31 yaşındayım evlenecek olsam avizeyi kendim seçerim kayınvalideye düşmez.

Tamam kayinvalidenin azarlamasi ayipta ablan niye tek gitmiyor hastaneye???

Buna benim annemde sinirlenir,iki kere söz verip ertelesem oda söylenir. Bende sinirlenirim. Oda sinirlenmiş.Yani normal tepkisi,size böyle konuşmasını istemiyorsanız sizde hareketlerinize özen göstereceksin iz net olacaksınız yok ablam,yok anneannem deyip bahanelerle değil ben sizle değil nisanlimla gidip beğenmek istiyorum diyeceksiniz.

Evet ben de aynı şeyi düşündüm, bence konu sahibinin annesi de sinirlenir ama o konuşunca öyle koymaz tabi insana.
Zaten neden avize gibi çok dandirik bir şeye bile -bence- kayınvalideyle bakıyorsunuz o kısmı da anlamadım. Yani kayınvalide istese bile hani bir plan yapıyorsunuz ama o plana uymuyorsunuz orada hatanız var.
Yine de çok müdahil etmeyin işte planlarınıza kayınvalideyi. Anne sen istedin bize de böyle uymuyor işte bizim de işimiz gücümüz oluyor biz arada derede bakabiliyoruz, büyükler gelince uymuyor deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…