- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
-
Veremedimsenin avizelerinden kaynanana ne?
neden kayinvalidene gereken cevabi vermedin.
Para onlardan çıkmıyor ikimizden çıkıyor.Ben de mobilyalarıma bakmaya giderken seve seve çağırdım fikir alma amaçlı yani amacım onun gelmemesi değildi.Ben sadece kayınvalidemle birlikte gitmek istemedim yani yanımda nişanlımda olsun istedim.Simdi yanlissam duzelt lutfen.
Para kayinvalidelerden cikiyor? Insanlar da oglunu evlendiriyor az bir sure kaldiysa ve duzenleri hep birlikte esyalari halletmeyse avize için pesine takilmasina takilmadim. Biz de misal mobilyalar icin hep birlikte gitmistik. Bu ayri konu.
Ancak benim kendi oz annem bile benim bir isim icin cabalarken ben paso mazaret sunarsam sinirlenir. Ya bastan hayirdir sen nereye demeyi bileceksiniz hem sen hem nisanlin ya da soz verdigin gun ama su oldu demeyeceksin hos durmuyo cunku.
Evet kayinvalide ayari kacirmis ama bunu x kisisi yapti deseydin yorumlar farkli olurdu bence.
Kesinlikle ailesini istememem söz konusu değil çok severim hatta babasını kendi babamdan çok severim.Yani burdaki tek sorunum nişanlımında benimle olmasını istememdiBuradan bütün gelinlere ve adaylarına sesleniyorum. Birazcık idare etmeyi bilin lütfen.
Eğer kv para kendinden çıkıyorsa bekler. Ayrıca kızın annesi fikir beyan edince vs idare ediliyor. Sıra kv ye gelince kaplan kesiliyor. Bakınız biz yokken onlar vardı. Allah korusun biz boşanınca da el olacağız. Onlar yine ana oğul olacaklar.
Şimdiki kızlar maalesef koca benim olsun. Ailesi yok olsun diyorlar. İnanın kim bu şekilde davrandıysa yuvası yıkıldı. Kv müdahale etmese bile. Lütfen ( elbette bazı durumlar istisna), tolere etmeyi bilin. Eş ailesini kabullenin. Yoksa olan yuvaya oluyor.
3. Eğer boşanma durumları olmamışsa %100 kendi evladından çıkıyor. Size yüzlerce örnek veririm. Şimdi oğlu gelsin diye bekliyor. Hatta kendi kv sine yaptığının on katını çekiyor. Ah aldığı için. Lütfen yapmayın. Hayallerinizi yaşamaya bakın. Çok üzülüyorum yuvalar dağılınca...
Değerli konu sahibi. Söz vermişsiniz. Hiç hoşlanmam verilen sözlerin tutulmamasından. Ya o güne tamam demeseydiniz. Ya da ananeniz hariç Doktora gitmeyi erteleseydiniz. Kendi kendinizi de nişanlınızı da şimdiden doldurmayın. Zararlı siz çıkarsınız.
Ablam doktora tek gidebilecek olsa zaten onunla gitmez kendi işimi halletmeye giderdim.Çocuğa narkoz veriliyo bir saat uyuşuk kendine gelemiyo tek başına araç kullandığı için mecbur çocuğu tutacak biri lazımdı.Lütfen bilmeden yargılamayalımValla annem her isini benim.icin biraksa pesimden koştursa ben de onu 2 kere eksem neler söylerdi bilemedimsıkıntı şu ki söyleyen kv olunca göze batıyor. Bence haklı ablanız kendi gitsin doktora. Sizin düğününüz ve yapmaniz gerekenler var. Tabi ben her şeyimi eşimle birlikte yapmıştım kimseye birakmadan. Ama sallamamistim.yapmistim yani
O zaman niye onunla gidiyorsunuz kiHayır o vermeyecek :)
Ayyyyyy ben napmışım, sarhoşta değildim ama yorgunken ve yarınki yapılacak temizliği düşünürken yorum yapmamalıymışım ama beni yanıltan konu sahibininSildirmek ne alaka yahu siz okudugunuza emin misiniz konuyu hiç güleceğim yoktu
değilmiş.Dün kayınvalidem beni aradı yakın zamanda düğünümüz olduğu için gel bugün avizeleri halledelim dedi.
Evlenmekten niye soguyorsunki keske soyleseydin biz nisanlimla hallederiz siz stres yapmasaydiniz keske diye belirtseydiniz. Esinizin annesi gereksiz tribe girmis benim kardesimde evlenicek benim annem niye baksin avizesine soncta sen kullanicaksin baska alisverislere giderken kimseyi suruklemeyin peşinizeAnnem hep söylerdi ama ne olacak ki en fazla tartışırız cevabını veririm der geçerdim ama öyle değilmiş.Dün kayınvalidem beni aradı yakın zamanda düğünümüz olduğu için gel bugün avizeleri halledelim dedi.Bende nişanlım da gelecek sanıyorum aradım ben işe gidicem gelemem dedi.Bende o zaman yarın gidelim sen olmadan gitmek istemiyorum dedim tamam dedi anlaştık.
Dün akşam kayınvalidem mesaj attı sabah erken gidelim madem diye bende sabah kalktım fakat anneannemin tansiyonu düşmüş beni çağırdı ilaçları bitmiş almaya gittik doktor kontrolü derken öğlene doğru kayınvalideme gittim.Nişanlım da saat geç oldu işe gidicem gidemeyiz diyince annesi sinirlendi.
Mutfakta sadece ikimiz varız bana dediki sizin bu şımarıklıklarınız ne olcak bilmiyorum düğün yapıyoruz sıkıntısını biz çekiyoruz triplere siz giriyosunuz.Ben öğleden sonra ablamla birlikte yeğenimi doktora götürcektim öğleden sonra da gitceğimi öğrenince daha çok sinirlendi.
Madem gitcektin neden dünden söylemedin neden böyle yapıyosun senin amacın ne ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sadece susuyorum diyor ama susmuyor.O kadar zoruma gitti ki nişanlım da markete gitmişti beni yalnız buldu ve bunları söyledi gerçekten hiçbir suçum yok bir saygısızlık yapmadım.Ablamla gidiceğimi de söylemedim çünkü sabahtan nişanlımla işleri bitirip öğleden sonra rahatça gidebilecektim.Diyorum ki anneannemin hastalancağını nerden bilebilirim bugün olmazsa yarın olur neden bu kadar sinirlendiniz susmuyor kadın.Sustum hiç bir şey demedim önüme baktım gözlerim doldu zaten üstüne bir de anca triplere gir dedi şok oldum aldım çantamı çıktım gittim.
Bütün gün ağlamaktan içim çıktı nişanlıma da bir şey söylemedim ama o kadar kırgınım o kadar soğudum ki evlenmekten soğudum.
Ablam doktora tek gidebilecek olsa zaten onunla gitmez kendi işimi halletmeye giderdim.Çocuğa narkoz veriliyo bir saat uyuşuk kendine gelemiyo tek başına araç kullandığı için mecbur çocuğu tutacak biri lazımdı.Lütfen bilmeden yargılamayalım
Nerden bileyim canım genç anne olduğunuYaşlı mı 42 yaşında kadın :)
Hep gelinler haklı burada. Geleceğin kv lerini görüyorum. Allah yardımcıları olsun gelinlerinin. Gelinime yapmam diyen kimi görsem maalesef yaptı çünkü
İki kez ertelediğin için o da sinirlenmiş,onların evi ama ben düşünüp uğraşıyorum diye fakat öyle tepki vermemesi gerekir tabikiAnnem hep söylerdi ama ne olacak ki en fazla tartışırız cevabını veririm der geçerdim ama öyle değilmiş.Dün kayınvalidem beni aradı yakın zamanda düğünümüz olduğu için gel bugün avizeleri halledelim dedi.Bende nişanlım da gelecek sanıyorum aradım ben işe gidicem gelemem dedi.Bende o zaman yarın gidelim sen olmadan gitmek istemiyorum dedim tamam dedi anlaştık.
Dün akşam kayınvalidem mesaj attı sabah erken gidelim madem diye bende sabah kalktım fakat anneannemin tansiyonu düşmüş beni çağırdı ilaçları bitmiş almaya gittik doktor kontrolü derken öğlene doğru kayınvalideme gittim.Nişanlım da saat geç oldu işe gidicem gidemeyiz diyince annesi sinirlendi.
Mutfakta sadece ikimiz varız bana dediki sizin bu şımarıklıklarınız ne olcak bilmiyorum düğün yapıyoruz sıkıntısını biz çekiyoruz triplere siz giriyosunuz.Ben öğleden sonra ablamla birlikte yeğenimi doktora götürcektim öğleden sonra da gitceğimi öğrenince daha çok sinirlendi.
Madem gitcektin neden dünden söylemedin neden böyle yapıyosun senin amacın ne ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sadece susuyorum diyor ama susmuyor.O kadar zoruma gitti ki nişanlım da markete gitmişti beni yalnız buldu ve bunları söyledi gerçekten hiçbir suçum yok bir saygısızlık yapmadım.Ablamla gidiceğimi de söylemedim çünkü sabahtan nişanlımla işleri bitirip öğleden sonra rahatça gidebilecektim.Diyorum ki anneannemin hastalancağını nerden bilebilirim bugün olmazsa yarın olur neden bu kadar sinirlendiniz susmuyor kadın.Sustum hiç bir şey demedim önüme baktım gözlerim doldu zaten üstüne bir de anca triplere gir dedi şok oldum aldım çantamı çıktım gittim.
Bütün gün ağlamaktan içim çıktı nişanlıma da bir şey söylemedim ama o kadar kırgınım o kadar soğudum ki evlenmekten soğudum.
Üstte de yazdığım üzere çocuğa narkoz veriliyor kendisi araç kullandığı için çocuğu zapt etmesi gereken biri olmalı yanındaTamam kayinvalidenin azarlamasi ayipta ablan niye tek gitmiyor hastaneye???
Bende kendim seçicektim zaten ama kendisi de gelmek istedi :)Herhalde yaşınız küçük, ben 31 yaşındayım evlenecek olsam avizeyi kendim seçerim kayınvalideye düşmez.
Allah sabırlık versin sizeBende kendim seçicektim zaten ama kendisi de gelmek istedi :)
Buna benim annemde sinirlenir,iki kere söz verip ertelesem oda söylenir. Bende sinirlenirim. Oda sinirlenmiş.Yani normal tepkisi,size böyle konuşmasını istemiyorsanız sizde hareketlerinize özen göstereceksin iz net olacaksınız yok ablam,yok anneannem deyip bahanelerle değil ben sizle değil nisanlimla gidip beğenmek istiyorum diyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?