- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Yürüyelim arkadaşlar :) bir de ben nika uugulamasina başlıyorumNe yapıyorsunuz. Ben de geleyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyelim arkadaşlar :) bir de ben nika uugulamasina başlıyorumNe yapıyorsunuz. Ben de geleyim![]()
Benim de o civarlarda 1 Haziran da uygulamayı sifirlamistim 227 bin gösteriyor iyi olan kazansın:)1 Hazirandan bugüne 244.000 adim atmisim![]()
bugun hedefin kac migim50 tane ipsiz atladim
belçika canımOhh mis gibi yer hollandaydin demi![]()
Nihayet bu sabah tartıda çok güzel bir eksi gördüm sonunda![]()
Oo seninde cok iyi adim sayin canimBenim de o civarlarda 1 Haziran da uygulamayı sifirlamistim 227 bin gösteriyor iyi olan kazansın:)
ben daha yataktayimHallederiz
hllgkchl
S sulisim
mavi takim adımlar ne durumda raporlaşalımm benim 5400
su henuz 1 olmadi
oooo efenim oglen olduben daha yataktayimyetisirim
![]()
oooo bekarlık daha mı iyi sankioooo efenim oglen oldubende kahvalti yaptım cay keyfi yapiyorum kalkicam ders calisicam cocugun odevlerini kontrol edicem evi biraz toplarim camasir var yikanacak ... yemek dusunmem lazim bakalım ne yapacam bugun
![]()
ikisininde tadı farklioooo bekarlık daha mı iyi sanki![]()
Mutlu pazarlar canimMutlu pazarlarrrr
Bütün babalarımızın babalar günü kutlu olsun![]()
5721
Senin babanın da kutlu olsuun canmMutlu pazarlar canim![]()
Kolay gelsinGüzel bir kahvaltı sonrası gidip ütü yapayım havada bulutlu zaten ama yinede güzel bugün moralimi hiç bir şey bozamaz![]()
Hani bi kalabalık vardır bilen bilmeyen meraktan aralarına katılır işte ben bilmeyenim.Ne yapıyorsunuz. Ben de geleyim![]()
145000 adım haziranBenim de o civarlarda 1 Haziran da uygulamayı sifirlamistim 227 bin gösteriyor iyi olan kazansın:)
Mutlu pazarlar canım. Sağol canım.Mutlu pazarlarrrr
Bütün babalarımızın babalar günü kutlu olsun![]()
Teşekkür ederim canim seninde babanin babalar günü kutlu olsunSenin babanın da kutlu olsuun canm![]()
Yetisirsin bize gunluk ortalama 20 bin atarsan