Evdeyim canım çok sıcak hava dışarı çıkamıyoruz..yoğunluk evde hiç bitmiyor...çocuklar çamaşır yemek derken hiç bir şeye vaktim kalmiyor 80 M2 de tepisip kalıyoruz...evet acıkirsam leblebi yiyecem
napıyon bugun yogun musun kaptanım
Kalk kalk ben şimdi Eva yaptım 5200 adım attım geldim...Biri bana gaz versin spor yapım hadi
Tüm hayatta olan veya kaybedilmiş olan, dedelerimiz babalarımız, eşleri baba olanların babalar gününü anıyorum
Hayatta olanlar için şükredip kutlayalım, diğer yakınlarımızı da rahmetle anıp bol dua edelim
Ben birazdan başlayacağım pazardan geldim dinleniyorumBiri bana gaz versin spor yapım hadi
Bende yapacağım. Güzel bir video seçeyim.Evdeyim canım çok sıcak hava dışarı çıkamıyoruz..yoğunluk evde hiç bitmiyor...çocuklar çamaşır yemek derken hiç bir şeye vaktim kalmiyor 80 M2 de tepisip kalıyoruz...
Kalk kalk ben şimdi Eva yaptım 5200 adım attım geldim...
Evdeyim canım çok sıcak hava dışarı çıkamıyoruz..yoğunluk evde hiç bitmiyor...çocuklar çamaşır yemek derken hiç bir şeye vaktim kalmiyor 80 M2 de tepisip kalıyoruz...
Kalk kalk ben şimdi Eva yaptım 5200 adım attım geldim...
2 mil leslie bitti + 4 bindeyim ben deBende yapacağım. Güzel bir video seçeyim.
Ödem attırıcı seyler içmeyi unutmayın mavi takımbugün bol bol icelim...yarına avantaj bizim olmali
ohhhh2 mil leslie bitti + 4 bindeyim ben de
ay 1 dk sen kirmizi takim misin bakmam lazim listeye2 mil leslie bitti + 4 bindeyim ben de
Sende seçenek çoktur ben hep aynısını yapiyorumBende yapacağım. Güzel bir video seçeyim.
İnşallah inşallah....mükemmeeelll aksama kadar 8 bin olur
hava sıcak olunca cok zor oluyor haklısın kaptanim
Ben maydanoz sapı elma limon kaynatıyorum sonra içine yeşil çay hibiskus atıyorum suzdurup gün boyu içiyorum...yesilcayli soda iciyorum kaptanım insa guzel olacak sen ne iciyorsun kaptanım
hllgkchl
Hallederiz
kızlar siz birsey hazırladınız mı ? size iyi gelen bir icecek var mı ?
hibiskus haric bende bu karisimi yapiyorum ama ben bunu yapinca deli gibi acikiyorum neden acabaSende seçenek çoktur ben hep aynısını yapiyorum
İnşallah inşallah....
Ben maydanoz sapı elma limon kaynatıyorum sonra içine yeşil çay hibiskus atıyorum suzdurup gün boyu içiyorum...
şu an böyleyim eve geçince ananas(1dilim) salatalık(1) yarım limon hepsini blender dan çekip 1.5 litre suya ekliyorum ve tüketiyorum. işe yarıyor ödem atmak için.yesilcayli soda iciyorum kaptanım insa guzel olacak sen ne iciyorsun kaptanım
hllgkchl
Hallederiz
kızlar siz birsey hazırladınız mı ? size iyi gelen bir icecek var mı ?
Kırmızı+sarıay 1 dk sen kirmizi takim misin bakmam lazim listeye
tamam tatlım sen çok yorma kendiniKırmızı+sarı
aaa tarif sana ozgu muşu an böyleyim eve geçince ananas(1dilim) salatalık(1) yarım limon hepsini blender dan çekip 1.5 litre suya ekliyorum ve tüketiyorum. işe yarıyor ödem atmak için.
afiyet olsun canimmmşu an böyleyim eve geçince ananas(1dilim) salatalık(1) yarım limon hepsini blender dan çekip 1.5 litre suya ekliyorum ve tüketiyorum. işe yarıyor ödem atmak için.
hemen geri verirsin insaZipzip- ve kızlar selam, cuma sahalara geri dõnüyorum. Tam 4 hafta olmus olacak ve muhtemelen 1 kg artı ile başlıcam, olacak o kadar, 1 ay gecmis oluyor . Sizler nasilsiniz, kilolar ne durumda. Alma olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?