cok haklısın umarim istedigin kiloya ulasirsinOnlar yakıyor beni zaten kaptanım sıcakta ferah ferah iyi gidiyor
Henüz eve ulaşamadım eve geçip yemek yaptıktan sonra yürümek istiyorum
Eveto yüzden incelip öyle almam lazım istediğim parçalar daha sonradan da kullanabileceğim şeyler olsun istiyorum eşya kalabalığı sevmiyorum dolapta 1 defa giyinip kenarı atmak huyum değildir
ay insallahhhAyyyy dme öyle demeeee bak gör gelecekk,
Yaparsin yaparsın kendine guven canim
Yolculuk ve adimlarin etkisi olabilir cumaya eksiye dusersin canim
Birde tarti farki olabilir
Sna güveniyorum aşkom
sağol kaptanımmmMuhteşem sin canım benim güzel gezmeler
Rica ederimay insallahhh
yapacağim insa bu sefer
sağol kaptanımmm
Evet canım. Bende banyoyu temizledim hemenbeyni ele geciren baska biri oluyor vucutta sankigercekten baska seye odaklanmak baska bir mesguliyet bulmak lazim o an
HoşgeldinnnHoş buldum
Hoş buldumHoşgeldinnn
Ah cnm başkanım kadınlar kulübü bana diyet yapmam gerektıgını hatırlattığı ıcın tartıdan ve buraya gırmekten kactım bu surecte hep
Evet canım. Bende banyoyu temizledim hemen
Ah bacım kader arkadaşım al benden de okadar evden çıkmak istemiyorum gri pijamamla ben bır bütün olduk resmenAhh ne kadar sisko olmusum da haberim yokmus. Giy cikar giy cikar yaz geldi insan kendinw kıyafet yakistiramiyor .66 da topluyum ama giyinip çıkıp gidiyordum ders oldu kurkcu dukkanina döndüm
Ayy seni görmek ne güzel.Bu etiketi gorup gelseymişim bi 5 kılo daha almamı engellerdiniz en azından
Nasıl cnm hersey yolundamı varmı havadis
Moralini bozmayarak tatlımMoral bozukluğu = yemek
Bundan nasıl kurtulabilirim
Ben de yeğenlerim var. Elimden geldiğince yazacağım.Az islerim var gelecegim 10 a dogru
Olmayan mi var?Kızlar selülit olan varmi
Kordi şiiiiiiiiiiimmmBen de yeğenlerim var. Elimden geldiğince yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?