Günaydın canimGünaydın herkese
Dün düşündüm de kilomu yavaş veriyor olsam da en azından almıyorum artık. Dikkat edebiliyorum. Yeme isteğimi durdurabiliyorum.
Geçtiğimiz yıllarda, 1 ayda 4 kilo veriyordum, Şimdi 4 ayda 6 kilo gitmiş. Olsun çabalıyorum ya bu bile çok güzel
Afiyet olsun tatlımDoldurdum bile hocam,kahvaltıyı yaptım şimdi
Ah sevgili arkadaşım ıkı kere 65 dustum ve genelde 70 lerde gezerdım69 a ne zaman dusmustun canım üzülüyorum emeklerinize ilmek ilmek verip sonra geri alıyoruz
Koye gıdınce 54 olursun kaptanıcem senGünaydın kaptanim
Günaydın canim
Baslangicin hayirli olsun canim
Günaydın kaptanim
Beni örnek alin dermisim
Gerci bende cok koruyamasamda 57-60 arasinda ilerliyorum uzun zamandir
Bu defa sok diyetler yapma bence sut detoksu felan onlara gerek yok
Yapalım ablam göze göz dişe dişDüşüncelerine katılıyorum balım.hadi vakit kaybetmeden bir şeyler yapalım.
Evet orda daha kolay kilo verebiliyorum ama benimde gecen seneye gore kilo vermem yavasladi sanırım yas faktörü devreye giriyor artikKoye gıdınce 54 olursun kaptanıcem senDetoks Yarışma için çok gaza gelirsem belkı yaparım söz vermiyim
Ben de asla yapamıyorum canım benim surei kilo al verle geçiyor, bir arkadaşım kadının çocuğu ünite gidiyor. 8 yıldır tanirim asla fazlasını yemez . Geçende yaş pasta vardı çatal ucuyla. Kadının bir kere bile kilo aldığını görmedim her zaman disiplinli acayip özendim yaAh sevgili arkadaşım ıkı kere 65 dustum ve genelde 70 lerde gezerdım3. Cocugumu dogurmadan once diyet gruplarında çok güzel kılolar verıyordum spor yapmam duzenlı beslenmem daha kolaydı
Gecen sene gunluklere gecınce de kaptancıgım arkadaşların sayesinde yarısma ıle bırlıkte gene de veriyordum Taki burdan kopana kadar73lerde felandım 15 kılo aldım 5,6 ayda
Hayat boyu ıpleri bırakmamak onune gelen yıycegı yerken 2kere düşünmek , aclıgı tokluğu takıp ederek yemek, ve burdan uzun bir süre korumak için kopmamak önemli bence
Ben dun itibariyle vedalaştım cıslarlaKilo ile mutsuzuz gerçekten. Yemeklerin cazibesine kapılmamak keşke
Oğlak seni ele gecireli çok oldu amaYapalım ablam göze göz dişe dişmidemizin, pis bogazımızın, nefsimizin, beyimizi irademizi ele gecırmesıne ızın vermıyelım artık ..koskoca kadınlarız ya bı bogazımızada dur dıyemıyeceksek
Ben de bitirdim toksik ilişkimiBen dun itibariyle vedalaştım cıslarla
Onlara bu ilişkinin sağlıklı olmadığına birbirimize yani bana zarar verdiklerine bu zamana kadar suren beraberlıgımiz bitmesini gerektıgıne onları kendımi de ikna ettim
Saglıklı beslenme sporla flörtlesıyordum bı kac gündur bugün itibariyle buyuk bir tutku ıle ılışkimiz başlıyor
Hoşbulduk migim unutmamışsın adımıhoşgeldin Dilek :)
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
seni de unutmadim tabi :)Hoşbulduk migim unutmamışsın adımınekada datlusun
Sen nasılsın kılo durumların
Şipor kraliçem canım benimGüzelliğe bak ışıl ışıl
Günaydın
Eline sağlık canım.
Günaydın Kraliçem.
Günaydın tatlı kaptanım
Günaydın kortları kralicesi
Günaydın pastelimfitimbebegim
Günaydın güzeller güzeli arkadaşım
Çok tatlılar cordiş yok mu
Günaydın su kraliçem
Günaydın magazin müdürümşimdi girersin
Günaydın bitanecik ortim
Çok iyi ya harikasın.
Sorma yahu erkenden uyanıyorum, tatil havasına giremedimBallı çörek uyanmışşş
Günaydın migicik. Diyet modunda değilim miGÜNAYDIN...
hiç diyet modunda degilim...
Kolay gelsin canim afiyet olsunKahvaltıyı hazırlıyım tatılle bırlıkte ev halkı gece yatmaz sbah kalkmaz oldu iyce
İlk fırsatta gelıcem öpüldünüz güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?