- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Rica edeim bitanem ne demek,en iyi şekilde yetişsin evlatlarımızda sizlerin gayretiyle.Teşekkür ederim ablacımFaydamız olsun yeter ki, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bu sene aylıksız izindeydim bebek için. Ayrı kaldım 1 yıl, o kadar özledim ki okulu. Eylül ü iple çekiyorum
Gübaydınlar fesangımGünaydın canlarım benim
Kilon da yok kuzum,göbek çevren mi fazla?Kızlar tahlil yaptırdım ve 3 aylık şekerim üst sınırda
Dikkat etmem lazım gerçekten sağlığım içindaha gençtim oysa
Hepinize musmutlu bir gün diliyorum
Sizlere deeeGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün olsun bol enerjik sağlıklı huzurlu bir gün olsun
Hadi bakalım kuzuBugün kardesıme gıdıcem ilk sınavımı verıcem. çok kararlıyım kesinlikle dıyetımden taviz vermiycem
YuppiiiiiiBugün bir değişiklik yaptıkm. Bebeğim uyurken, ben de uyumak yerine 4000 adım attım
Yemekte ne var?Kendi adıma keyif yapacam evde,bide yemek yapacam
Başarılar şimdiden az yemeğe gayret edin,yok olmaz diyin kendinizeBugün kardesıme gıdıcem ilk sınavımı verıcem. çok kararlıyım kesinlikle dıyetımden taviz vermiycem
Süper harikasın şiracımBugün bir değişiklik yaptıkm. Bebeğim uyurken, ben de uyumak yerine 4000 adım attım
Karnıyarık pilav salata,içini hazırlıyorum bir taraftanda pişiyor.Yemekte ne var?
Ben de patlıcan musakka yapayım. Cacıkla güzel olurBaşarılar şimdiden az yemeğe gayret edin,yok olmaz diyin kendinize
Süper harikasın şiracım
Karnıyarık pilav salata,içini hazırlıyorum bir taraftanda pişiyor.
Güzel olur oda,ellerine sağlık olsun.Ben de patlıcan musakka yapayım. Cacıkla güzel olur
teşekkür ederim canımEksin cok guzel tebrik ederim canim
sağol canım benimKuzuma ne oldu hastamıydı yoksaZipzip- geçmiş olsun neyin var kuzum
Tebrik ederim harikasın
Günaydınlar
Günaydınlar sabit olmanda çok güzel.
1111 adım 44.4 kalori
809 adımben hala 1709 adımdayım
nasılsın canım mezun oldun diye seni etiketlemiyorum menülerimde yoksa yorumların hoşuma gidiyorduSende sağol saracım
Burası sakin şimdilik.kışın hiç yağmamış gibi yağmur yağıyor burada
ben bu aralar çok koşturmaca içindeyim kız kardeşim ve yeğenim gelecek hem eve hem işe yetişmeye çalışıyorum809 adım
İyiyim sağol mutfaktayım yemek işi malum,cuma günü mezun oluyorum,emeklilik istedim.,Çok teşekkürler saracım sağolnasılsın canım mezun oldun diye seni etiketlemiyorum menülerimde yoksa yorumların hoşuma gidiyordu
ne güzel yağmuru hiç sevmiyorumBurası sakin şimdilik.
Kolay gelsin şimdidenben bu aralar çok koşturmaca içindeyim kız kardeşim ve yeğenim gelecek hem eve hem işe yetişmeye çalışıyorum
Ben severim yağmuruda gök gürlemesin şimşek çakmasın yeter ki,ödüm kopuyor çünkü.ne güzel yağmuru hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?