Tamam sen adım yap, ben liste ve menü yapayım.@pastelfitim adımları ben takip ediyim menüleri sen yada tersi yada yarisi sen düzenle ben menü adım tskibi yapıyım nasıl uygun senin icin
Tamam arkadaşım bıseyler dusuniyimTamam sen adım yap, ben liste ve menü yapayım.
Spor için görevler belirleyebilirsin, hareket veya video. Ekstra spor yarışması olabilir teşvik amaçlı. Nasıl istersen ayarlarsın
Tamam canım düğünü yap gel, daha iyi konsantre olursunSelamlar. Kg veren herkesi tebrik ederim. Ben bu sabah sabittim zaten takima da bir faydam olamadi menu sporda duzgun olamadi. Ben şu düğünü atlatip tam anlamiyla duzene girmeden takıma girmeyecegim. Ama artik ertelemeyecegim çünkü rakam çok sinira yakin 80e ulaşırsam geri dönüşü daha zor olur
bence olmuş ellerine sağlık
Tamam seni sarıya yazalım
Etiketleme listem olmuş mu canım
Öğrenmem biraz zaman alacak
Aslinda etiketleri not defterine yazsan ordan kopyalasan daha iyi olur
Teşekkür ederimbence olmuş ellerine sağlık
Kolay gelsin kaptanımAlisverise cikiyorum son eksik birseylerim kaldi aksam gelecegim kizlar
Tamam ona da çalışayım canımAslinda etiketleri not defterine yazsan ordan kopyalasan daha iyi olur
Alintidan kopya yapinca etiketler gitmiyor bazen
Teşekkür ederim pastelfitimKolay gelsin kaptanım
Tamam ona da çalışayım canım
Amin güzel kalplimYaaa
Insallah duzelir hersey gönlünce olur canim
Yeşil takımHanımlar etiketleme yapmaya çalışıyorum
Hangi takımda olmak istediğinizi beni veFitt_anne kaptanı etiketleyerek belirtirseniz seçmeleri yapalım
İsmi olmayan da bilgi versin lütfen
Hiç şansın yok dermişimHaftaya 77.5 görür ve senin önüne geçerim ben rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?