- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Gunaydin kaptancimGünaydın kızlar![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kaptancimGünaydın kızlar![]()
![]()
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar![]()
Günaydın canimGünaydın herkese![]()
Günaydın canimgünaydın herkese musmutlu bir gün olsun hepimiz için
Günaydın canimGunaydin kaptancim![]()
Günaydın canimGünaydın![]()
GünaydınGünaydın kızlar![]()
![]()
GünaydınGünaydınlar hanımlar![]()
Ayağına sağlık canım
GünaydınGünaydın herkese![]()
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
Günaydıngünaydın canım![]()
GünaydınGünaydınlar![]()
Günaydıngünaydın herkese musmutlu bir gün olsun hepimiz için
GünaydınSagol canim, Gunaydin
Günaydıngunaydin![]()
Teşekkür ederim. Kulakları tıkandı, duymuyor. Geçen hafta damla verdi kullandık. Bugün açmaya çalışacak.gecmis olsun cnaim, hersey yolunda mi?
GnaydınGünaydın![]()
İstanbul bu 5 gün kavrulacakmışBu nasıl bir sıcak, yarım saatte çamaşır kurudu, yenisini asacağım şimdi![]()
Gnaydın pastelcim çok geçmişler olsun,damla fayda eder kesin açar.Günaydın
Günaydın
Ayağına sağlık canım
Günaydın
Teşekkür ederim canım
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Teşekkür ederim. Kulakları tıkandı, duymuyor. Geçen hafta damla verdi kullandık. Bugün açmaya çalışacak.
Gnaydın![]()
Günaydınlar kuzumGünaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim![]()
Feci feci, balkon demirine kolum değdi yandıİstanbul bu 5 gün kavrulacakmış![]()
Teşekkür ederim .Biraz fayda etmiş ama yarısını açabildi. Şimdi %50 daha iyi duyuyor. 1 hafta daha kullanın bir daha işlem yapalım dedi.Gnaydın pastelcim çok geçmişler olsun,damla fayda eder kesin açar.
Su filanmı kaçtı kulağına acaba,deniz yada havuzda yapabilir,diğer işlem olacaksa daha net duyar en azından.Feci feci, balkon demirine kolum değdi yandıkalın banyo havlusu asarken kurudu
Teşekkür ederim .Biraz fayda etmiş ama yarısını açabildi. Şimdi %50 daha iyi duyuyor. 1 hafta daha kullanın bir daha işlem yapalım dedi.
Su filanmı kaçtı kulağına acaba,deniz yada havuzda yapabilir,diğer işlem olacaksa daha net duyar en azından.
Gunaydin canimGünaydın hanımlar![]()
Kabak ye canım, bol bol salatalık maydanoz ye. Varsa keten tohumu chia ekle yemeklerine. Bunlar bana iyi gelir hepTünaydın
Dünle aynı kilom, hâlâ + 400 var ☹
Bugün de kabak düşünüyorum
GüüüünaydınGunaydin canim
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar![]()
Günaydın gezegenimTünaydın
Dünle aynı kilom, hâlâ + 400 var ☹
Bugün de kabak düşünüyorum
Su kaçınca böyle oluyor işte,kulak çöpüde kullandıysa oda ileriye doğru atıyor.Evet su kaçmış, pislikleri ileri itip kulak zarlarına yapışmış tabaka halindehavuz suyu zaten klor
![]()
Eşim haklı demek hazır pok diyorCanım bende de hep kabızlık var. Bugün ilk defa kahvaltıda ve akşam yoğurtlu kabak yedim. 3 saatte 2 kere wc ye çıktım![]()
Geçmiş olsun nasıl oldu kızın? Bu arada lge sonucu ne oldu çocuklarin?İyi geceler hanımlar
Sabah kızımı kulak doktoruna götüreceğim aralarda burdayım![]()